Guest Mateusz Report post Posted May 26, 2017 Jak by coś się zmieniło dam znać powodzenia ! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Ola Report post Posted May 26, 2017 Bartek serio chciało Ci się smarować to wszystko? Opinie są po to by ich zasiegac a ja na pewno pozytywa nie wystawie. 5 stow za telefon dwa tygodnie czekania i obeszlam się smakiem. Jak miło że komuś z Concash.pl chciało się taki piękny wywód pierdyknac żeby udowodnić jakich super ma zadowolonych klientów w postaci Bartka. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Natka Report post Posted May 26, 2017 Co tu się za rzeczy wyrabiają w komentach - no tak "wolność słowa". U mnie bez zmian parametrów się obeszło, więc mogę polecić. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Anon Report post Posted May 26, 2017 Jak to czytałem to mało z krzesła nie spadłem ze śmiechu - komedio-dramat. Normalnie jak historyjka z psychiatryka jeżeli chodzi o dialogi pomiędzy 3 osobami - czyli wszsytko z wyłączniem wszsytkch pozytywów w pigułce: O: Jak tam? J: nic S: Też tak uważam O: Jak tam? ... Przepowiednia na kilka kolejnych lat: O: Jak tam? J: nic S: Też tak uważam O: Jak tam? ... Albo ze mną jest coś nie tak albo co każdą kolejną stroną mam Deja vu. Skoro ktoś jest pewny swoich racji to zapewne dalej pyta czy ścmiema to nie ściema... Mam nadzieję, że chociaż jednej osbie zaoszczędziłem czasu. Pozdro600 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Anon Report post Posted May 26, 2017 PS:To tylko obiektywny komentarz. Nie jestem po niczyjej stornie i się na ten temat nie wypiadam, ponieważ nie korzystałem z usług tej firmy ani nie znam nikogo personalnie. Share this post Link to post Share on other sites
Poszukuje pożyczki 0 Report post Posted May 26, 2017 Concash dzięki za szybką pomoc! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Joanna Report post Posted May 27, 2017 22 dzień żadnej oferty , cisza. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Marta Report post Posted May 27, 2017 Tak czytam i nie wiem co myśleć , pewnie dopóki nie spróbuje to się nie przekonam . Może mi ktoś powiedzieć ile trwa pierwsza rozmowa telefoniczna potwierdzająca wniosek ? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simon Janowski Report post Posted May 27, 2017 Hej Marta. Rozmowa u mnie trwała jakoś 9 minut. Jak chcesz zaoszczędzić czasu to przygotuj przed zadzwonieniem: dowód osobisty, dane firmowe, nr rachunku. Może faktycznie trochę liczą za rozmowę, jednak chwalą się tym, że nie mają "kosztów administracyjnych" co jest akurat prawą a te koszta w innych firmach wynoszą po 400-500zł. Mogę Ci polecić firmę Concash, ponieważ suma kosztów jest i tak niższa niż w przypadku większości kredytów/pożyczek :-) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Justyna Report post Posted May 27, 2017 Polecam firmę ! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Marta Report post Posted May 27, 2017 Simon , dziękuje za odpowiedz . Przez weekend przemyśle sprawę ale chyba się zdecyduje , jeżeli to ściema to najwyżej potraktuje to jak wydanie kasy na totka a i tak wiadomo , ze marne szanse na wygrana đ W każdym bądż razie dam znać co i jak Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tomuś Report post Posted May 27, 2017 Bez przesady aż do totka bym nie porównywał. Ja tam miałem odzew we wtorek a wniosek potwierdzałem w poniedziałek. Przedwczoraj 12 tysi mi na konto wpadło (â˘âżâ˘) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Karolina Report post Posted May 28, 2017 Również mogę serdecznie polecić Concash Share this post Link to post Share on other sites
Guest Joanna Report post Posted May 28, 2017 Ja nie polecam concach, 23 dzień i nic , cisza Share this post Link to post Share on other sites
Guest Gość Report post Posted May 28, 2017 Popieram i nie polecam, kupa naciągaczy. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Dawid Report post Posted May 28, 2017 Ja tam Concash polecę, ponieważ mi ich oferta przypadła do gustu i finalnie jestem zadowolony. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Basia Report post Posted May 28, 2017 Jedyna firma, która się mną zainteresowała i pomogła. Polecam! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Jan321 Report post Posted May 28, 2017 Jedyna firma, która się mną zainteresowała i pomogła. Polecam! Ja miałem to samo z wpisami w rejestrach a do odmowy w bankach już się przyzwyczaiłem. Już myślałem, że nigdzie nie dostanę żadnej pożyczki na wyższą kwotę. Na szczęście znalazłem przypadkiem to forum i skonsolidowałem wszystko w jedną ratę. Również plusik ode mnie dla firmy Concash ; ) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Artur Report post Posted May 29, 2017 Tego potrzebowałem, dzięki za sprawne finansowane! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Ola Report post Posted May 29, 2017 Dzień 15 brak jakiejkolwiek oferty. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Joanna Report post Posted May 29, 2017 Nie polecam czekam 24 dzień i cisza, na telefon poszło mnóstwo kasy. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Konrad Report post Posted May 29, 2017 Ja z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że jestem zadowolony z firmy Concash. Share this post Link to post Share on other sites
Guest gość Report post Posted May 29, 2017 Spoko oferta, polecam. Share this post Link to post Share on other sites
Guest sabina Report post Posted May 29, 2017 400 zlotych w błoto... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Thor Report post Posted May 29, 2017 U mnie temat szybko ogarnięty i dość tanie koszta pożyczki, więc polecę Concash :-) Share this post Link to post Share on other sites