masterweb 9 Report post Posted October 3, 2012 jak się dowiedziałęm Bank BZWBK miał ataki hakerów, czy nasze pieniądze są bezpieczne. Były problemy z logowaniem ,zawieszenia strony, i takie tam. Czy ktoś miał podobny problem. Czas tydzień wstecz, jakoś myslę że to atak hakerów. I zastanawiam się czy nie przelać wszystkich pieniędzy na inne konto. Może wy coś wiecie, .. Share this post Link to post Share on other sites
Lukasz 39 Report post Posted October 7, 2012 Czy to jest jakaś potwierdzona informacja ? Może masz jakiegoś linka do wiarygodnego artykułu na ten temat. Co do tego, że strona kiepsko działała zawsze mogli mieć jakieś prace konserwacyjne. Z resztą ataki hakerów też mogą być różne po włamanie na serwer i kradzież jakiś danych po przeciążenie serwisu, które oprócz wolnego działania strony nie powoduje żadnych zagrożeń dla klientów Share this post Link to post Share on other sites
Roberto 0 Report post Posted June 27, 2013 Ja czytałem na forum BZWBK: http://forum.kredyty-mieszkaniowe.info/f17/ że nie jest to prawdą... Ataki są i był zawsze ale nie były one zagrożeniem dla pieniędzy klientów. Share this post Link to post Share on other sites
Adam2 0 Report post Posted November 22, 2013 BZWBK ma jednak cały czas problemy ze złośliwym oprogramowaniem. Nawet logując się na konto wyskakują nam ostrzeżenia o tego typu programach. Share this post Link to post Share on other sites
Malfoy 20 Report post Posted November 22, 2013 Hmm, może to być także wina samych przeglądarek. Wiem że Firefox domyślnie wyłącza obecnie wszystkie pluginy i jak się zalogujesz np. na Sync to wszystkie dodatki Javy są nie aktywne, fatalnie to wygląda i nieprofesjonalnie. Share this post Link to post Share on other sites
aga0704 0 Report post Posted March 3, 2014 Mi się jeszcze w bzwbk nie zdarzyło zawieszanie strony, czy problemy z logowaniem. Z konta nic nie ubyło. Ale problem się poważny jeśli takie rzeczy się dzieją. Niby są powiadomienia przed logowaniem, ale warto mieć głowę na karku. Sprawdzać wygląd strony przed logowaniem, bzwbk ma dodatkowe zabezpieczenie, w postaci obieralnego obrazka (swoją drogą nie wiem czy to zabezpieczenie,czy uśpienie naszej czujności) i śledzić wszystkie info które podaje bank. Share this post Link to post Share on other sites
Witek 27 Report post Posted March 3, 2014 @aga0704 Jestes w BZ WBK? Wiesz że ich wykupili Hiszpanie - Santander? Ja tam miałem kredytówkę ale po zmianie właściciela zrezygnowałem, nowy cennik nie był zachęcający. Share this post Link to post Share on other sites
Madoff31 1 Report post Posted November 28, 2016 Widzę, że ten bank traci pozycje. Produkty mają za drogie by konkurować z nankami internegowymi .np. Alior Sun Share this post Link to post Share on other sites
upieczony 0 Report post Posted December 10, 2016 No niestety... Share this post Link to post Share on other sites