Guest Grzesiek Report post Posted June 5, 2017 I jak Grzesiek dostałeś? Jeszcze nie było żadnego odzewu ze strony inwestora, cóż weekend był. Zobaczymy co będzie dalej! Share this post Link to post Share on other sites
Guest gość Report post Posted June 5, 2017 Jeszcze nie było żadnego odzewu ze strony inwestora, cóż weekend był. Zobaczymy co będzie dalej! Dawaj znać, bo sam czekam. Już kilka dni i też nadal nic nie dostałem. Share this post Link to post Share on other sites
Guest gość Report post Posted June 5, 2017 Ja mieszkam w Warszawie i kontakt od inwestora miałem jeszcze tego samego dnia. Mnie uratowali i jestem za to wdzięczny : ] Share this post Link to post Share on other sites
Guest gość Report post Posted June 5, 2017 Ja mieszkam w Warszawie i kontakt od inwestora miałem jeszcze tego samego dnia. Mnie uratowali i jestem za to wdzięczny : ] Share this post Link to post Share on other sites
Guest Ola Report post Posted June 5, 2017 Joanna odezwij się do mnie prywatnie - mój mail iola82@wp.pl Share this post Link to post Share on other sites
Guest sabina Report post Posted June 5, 2017 ja juz nie , nie ma co wierzyc w cuda , tak jak ktoś napisał bardzo watpliwe by ktos na ladne oczy pozyczyl takie zawrotne sumy - concash przeciez nie sprawdza czy klient jest w ogole wyplacalny Share this post Link to post Share on other sites
iola82 0 Report post Posted June 5, 2017 Sabina napisz do mnie na iola82@wp.pl tutaj szkoda słów Share this post Link to post Share on other sites
Concash.pl 1 Report post Posted June 5, 2017 ja juz nie , nie ma co wierzyc w cuda , tak jak ktoś napisał bardzo watpliwe by ktos na ladne oczy pozyczyl takie zawrotne sumy - concash przeciez nie sprawdza czy klient jest w ogole wyplacalny Pani Sabino, faktem oczywistym jest, że nikt "na ładne oczy" nikomu nie udzieli pożyczki u żadnej firmie - dlatego u nas jest wniosek, w którym są dane wystarczające do zweryfikowania klienta. Jeszcze nie było żadnego odzewu ze strony inwestora, cóż weekend był. Zobaczymy co będzie dalej! Zgadza się, w weekend inwestorzy nie kontaktują się z klientami Ja mieszkam w Warszawie i kontakt od inwestora miałem jeszcze tego samego dnia. Mnie uratowali i jestem za to wdzięczny : ] Dziękujemy za skorzystanie z naszych usług oraz miło nam, że mogliśmy pomóc Życzymy wszystkim miłego dnia! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tomasz Report post Posted June 5, 2017 Rzetelna firma z dobrą ofertą. Skorzystałem i jestem zadowolony. Share this post Link to post Share on other sites
Guest gość Report post Posted June 5, 2017 Również mogę polecić ; ) Share this post Link to post Share on other sites
Ukredytowani.pl 5 Report post Posted June 5, 2017 Witam, Po przesłaniu prośby użytkownika forum o sprawdzenie IP wielu przychylnych opinii na temat firmy Concash potwierdzam że pozytywne opinie były z jednej klasy IP czyniąc je niewiarygodnymi. Ostrzegam wobec tego przed tą firmą i zamykam Temat a poszkodowanych proszę o sprawdzenie czy taka firma w ogóle jest wpisana do CEIDG - Concash, Żurawia 6/12, lok. 766, 00-503 Warszawa nie jest podane że jest to spółka więc powinno być przy Concash imię i nazwisko osoby prowadzącej jednoosobową działalność gospodarczą. Na https://prod.ceidg.gov.pl/CEIDG/CEIDG.Public.UI/Search.aspx też nie udało mi się znależć tej firmy... Share this post Link to post Share on other sites