Guest lorenc Report post Posted January 16, 2019 Ważniejszy niżeli wybór konta wydaje mi się wybór kantoru, w którym będziemy wymieniać walutę. Mój typ to zdecydowanie pluskantor.pl, który obsługuje wszystkie rachunki polskie i zagraniczne, a przewalutowania tutaj to kwestia nawet nie minut, a paru sekund. Share this post Link to post Share on other sites
Stewfiv 0 Report post Posted March 26, 2019 To prawda, choć warto mimo wszystko otworzyć darmowy rachunek walutowy- jak oszczędzać, to na maksa:) Oczywiście kantor online tu odgrywa główną rolę, bo na samej wymianie waluty można zyskać lub stracić nawet kilkaset zł za jednym razem- w kantorze internetowym zyskać rzecz jasna. Walutę można kupić nawet po kursie rynkowym, standardowo może nieco wyższym...o ułamki grosza. Share this post Link to post Share on other sites
janeczka88 0 Report post Posted July 24, 2019 Coraz więcej takich różności jest w sieci. Warto pomyśleć też o dziecku i takiej karcie https://www.igoriacard.com/karta-prepaid-kieszonkowe-dla-dzieci/ . Dorosły mając takie konto też ma kontrolę nad dzieckiem , a dziecko uczy się oszczędzać. Jest to bardzo fajny sposób na coś praktycznego dla dziecka. Share this post Link to post Share on other sites
Ewelina921 0 Report post Posted November 28, 2019 Zawsze można też wymieniać waluty w kantorach online, bo jest to najbardziej opłacalne. Ja polecam kantor Waluteo. Zobaczcie sobie ceny u nich. Spreadu tak niskiego to w żadnym innym kantorze nie widziałem. Wynosi niewiele ponad 1 grosz. Share this post Link to post Share on other sites
plagit 0 Report post Posted June 24, 2021 W dniu 27.03.2014 o 09:54, delfin napisał: kantory internetowe są super, ja mam konto na walutomacie i wszystkie swoje euro i dolary zawsze tam wymieniam możemy porzmawiać na priv o tym Share this post Link to post Share on other sites
Elfweard 1 Report post Posted August 22, 2021 Dwie opcje konto walutowe nest bank konto walutowe i alior kantor w alior banku Obie niedrogie, wygodne. I obie posiadam Przed założeniem polecam na pewno sprawdzić sobie promocje bankowe na tej stronie https://www.tanie-konto.pl/promocje/ Dzieki temu bedziecie w stanie dobrac sobie odpowiednie konto. I być moze na nim zarobic. Share this post Link to post Share on other sites
kaziam 0 Report post Posted November 5, 2021 Dużo ciekawych informacji o kontach bankowych znajdziesz na stronie https://finhack.pl/. Oczywiście również o walutowych Share this post Link to post Share on other sites
meghan64 0 Report post Posted November 22, 2023 W kantorze internetowym wymiana odbywa się za pośrednictwem stron WWW oraz bankowości internetowej. Kantory internetowe posiadają konta w różnych bankach, dzięki temu zamiana pieniędzy realizowana jest w jak najkrótszym czasie i bez dodatkowych kosztów. _________________________ kurs korony norweskiej Share this post Link to post Share on other sites
figaros03 0 Report post Posted June 18 Moim zdaniem to bardzo ważna kwestia w dzisiejszych trudnych czasach --------------------------------------------------------------------------------- modne oprawki do okularów Share this post Link to post Share on other sites