Fioki41 0 Report post Posted March 20, 2014 Organizuje szkolenie pracownicze w Warszawie. Będzie się prawdopodobnie odbywać w www.bwfelix.pl . Mają oni potrzebny sprzęt i odpowiednią salę na szkolenie. Ale tak, miejsce mam i całe wyposażenie. Chcemy też zorganizować jakąś integracje. Jakieś pomysły na nią? Gdzie można iść w Warszawie? Jakieś miejsca szczególnie polecacie? Share this post Link to post Share on other sites
Wiktor 0 Report post Posted April 9, 2014 Miejsc jest mnóśtwo - wystarczy poszukać w google Share this post Link to post Share on other sites
Dawid31 0 Report post Posted May 16, 2014 Zgadzam się z poprzednikiem - w wyszukiwarce znajdziesz wiele ofert. Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek82 0 Report post Posted May 21, 2014 Może zapytasz na jakimś forum szkoleniowym? Share this post Link to post Share on other sites
kreda 0 Report post Posted October 13, 2014 U mnie w pracy ostatnio zamówili takie fajne pakiety kursów, jako że był ogrom różnych tematycznie kursów wybrałam sobe na doszkolenie w tym miesiącu kurs z strefakursow.pl/kursy/office.html . W następnym zarezerwowałam sobie kurs z fotografii póki co jestem pod dużym wrażeniem a filmy instruktażowe są bardzo pomocne w zrozumieniu niektórych zadań czy zagadnień. Share this post Link to post Share on other sites
kys 0 Report post Posted October 13, 2014 W W-wie na szkoleniach nie jest nudno, są oferty szkolenie+impreza pod jednym adresem, wystarczy poszukać w necie. Share this post Link to post Share on other sites
Kimite 0 Report post Posted November 22, 2014 Zależy kto organizuje te szkolenie kys - byłem na kilkunastu szkoleniach w różnych miastach i w 90% myślę o chwili kiedy będę mógł iść. Chociaż był jeden wyjątek w ostatnim czasie - Inprogress nie wiem skąd jest firma, ale prowadzili szkolenie w Warszawie odnośnie ISO i powiem Wam, że nie szło się nudzić do tego prowadzący miał taki kontakt z ludżmi, że aż chciało się siedzieć i słucha. Także warto sobie ich sprawdzić - http://www.inprogress.pl/ mają sporo szkoleń otwartych więc jak ktoś jest z tych rejonów i tematyka będzie interesująca to można się udać. Share this post Link to post Share on other sites
mmkaj 0 Report post Posted November 27, 2014 Też chodzę na szkolenia - dużo wnosza. Share this post Link to post Share on other sites
Laki 0 Report post Posted October 30, 2015 Takich firm jest cała masa, najlepiej pooglądać oferty na ich stronach albo rozesłać zapytania i wybrać tam, gdzie wyjdzie najkorzystniej. Share this post Link to post Share on other sites
Lasota9 0 Report post Posted March 6, 2016 Hotel Lord Share this post Link to post Share on other sites
Dorota 0 Report post Posted June 28, 2016 wiem, że już temat przedawniony, ale wszystko zależy w jakim tonie chcemy taką imprezę integracyjną Share this post Link to post Share on other sites
Guest Dominika Report post Posted August 26, 2016 A organizujesz coś dodatkowego na tym szkoleniu? Ja np. ostatnio zamówiłąm taki bar kawowy z perfect service. Wszyscy byli zadowoleni, wiadomo że kawa na takich wydarzeniach bardzo potrzebna Share this post Link to post Share on other sites
Guest Wiola Report post Posted November 2, 2016 ja proponuje multipuby np. grubą kaśke. Jest to miejsce kameralne nie jakis moloh, ale potanczyc mozna Share this post Link to post Share on other sites
jocelyn 0 Report post Posted April 6, 2017 Ja bardzo lubię jeżdzić na szkolenia, grunt to stawiać na własny rozwój. Share this post Link to post Share on other sites
sobek 0 Report post Posted April 8, 2017 w wawie akurat wybór jest ogromny Share this post Link to post Share on other sites
kingali 0 Report post Posted May 24, 2017 A może ktoś z Was korzystał już z kursów General English ze szkoły Lincoln http://lincoln.edu.pl/warszawa/jezyk-angielski/kurs-angielskiego-general-english/ ? Chciałabym nieco przypomnieć sobie język angielski i szukam sprawdzonej szkoły. Tu przemawia za mną cena i niewielkie grupy. Co sądzicie ? Będę wdzięczna za opinie. Share this post Link to post Share on other sites
Marti80 0 Report post Posted May 25, 2017 puby przy mariensztacie słyszałam bardzo fajne są Share this post Link to post Share on other sites
kingali 0 Report post Posted November 15, 2017 A co powiecie na to aby szkolenie miało formę symulacji biznesowej. Dzięki GMC Poland jet to teraz możliwe, symulacja polega na prowadzeniu firmy w sieci. Jest ona skierowana nie tylko do pracowników firm ale i studentów. Organizują także konkurs , więcej informacji znajdziecie na http://gmcpoland.pl/ . Share this post Link to post Share on other sites
Mirekman 0 Report post Posted April 2, 2018 Ja zastanawiam się nad szkoleniami organizowanymi przez firmę leadership-center.pl Dla większości pracowników, najważniejsze jest to, aby zdobytą wiedzę i nabyte umiejętności mogli wykorzystywać w codziennej pracy, aby móc się rozwijać na danym stanowisku. Dlatego też dla pracowników wysyłanych na szkolenia bardzo ważne są uzyskiwane dyplomy odbytego szkolenia lub certyfikaty potwierdzające zdobycie konkretnej wiedzy lub umiejętności. Są to dokumenty, które w przyszłości potwierdzą ich ścieżkę rozwoju i posiadane kwalifikacje. Share this post Link to post Share on other sites
Tobiasz107 0 Report post Posted April 6, 2018 Pytanie teraz jak mieć pewność że tego typu szkolenia faktycznie załatwiają w jakikolwiek sposób sprawę :/. ____________ https://frontline24.pl Share this post Link to post Share on other sites
Odda 0 Report post Posted March 28, 2019 Chciałabym przeprowadzić kilkudniowe szkolenie, zastanawiam się nad wyborem odpowiedniego hotelu z salą konferencyjną. Czy ktoś z Was ma jakiś namiar na coś odpowiedniego? __________________________________ Hotel Andersia Poznań Share this post Link to post Share on other sites
fortal 0 Report post Posted January 31, 2021 Co do kursów i szkoleń to ja polecam wam tutaj https://cgwisdom.pl/kursy-wideo/3ds-max.html wykupić sobie kursy grafiki projektowej, robiłem je wszystkie sobie i nauczyłem się tyle że dzięki temu znalazłem pracę w firmie o tym profilu. Dla osób które się tym interesują to super oferta. Share this post Link to post Share on other sites
timothy98 0 Report post Posted February 1, 2021 Szkolenia to bardzo dobre rozwiązanie, dzięki temu można się naprawdę rozwinąć. Share this post Link to post Share on other sites
Siennna0 0 Report post Posted February 22, 2021 Też nad tym się zastanawiam, chciałabym poszerzyć swoje kompetencje w pracy i też być bardziej atrakcyjna na rynku pracy;) Opcji jest tu całkiem sporo, znalazłam też i na stronie https://epedagogika.pl/pomoc-psychologicznopedagogiczna-4 dużo fajnych informacji na temat pomocy psychologiczno-pedagogicznej dla dzieci i w tym kierunku chciałabym się rozwijać. Share this post Link to post Share on other sites
Kamila 0 Report post Posted February 23, 2021 Szkolenia to świetny sposób na rozwijanie swojej wiedzy i umiejętności. Należy się jednak odpowiednio do nich przygotować, i jeśli będzie do nich potrzebna na przykład odzież medyczna, to należy się w nią zaopatrzyć. Share this post Link to post Share on other sites