Finane 0 Report post Posted August 14, 2013 Reklam Wonga w telewizji jest od groma, jednak czy na pewno oni sa tacy tani i fajni? U nich pożyczka to tylko maksymalnie 500zł - nie ważne czy pierwsza czy dziesiąta, dają max 500zł. Sprawdzają w BIK. Ich RRSO nie jest jakieś konkurencyjne. Plusem jest szybka decyzja i przelew pożyczki. www.Wonga.pl Share this post Link to post Share on other sites
alloe 0 Report post Posted October 17, 2013 Reklamy mają fajne, ale ciekawe dlaczego tylko osoby starsze tam występują? Share this post Link to post Share on other sites
Lukasz 39 Report post Posted October 26, 2013 Co do reklam Wonga to ciężko mi powiedzieć do kogo mają one trafić. Z jednej strony niby mają nieco nowoczesny i żartobliwy charakter co oznaczałoby że ma ona przyciągnąć ludzi młodych. Z drugiej strony te wszystkie "kukiełki" przedstawiają osoby starsze. Ale czy ta reklama, jest kierowana do naszych rodziców i dziadków ? Share this post Link to post Share on other sites
Finane 0 Report post Posted October 30, 2013 Zmianie uległa kwota pierwszej pożyczki i została zwiększona do 750 złotych. Firma uruchomiła również promocję, której głównym hasłem jest: 'Pieniądze w 15 min lub pożyczka za darmo'. Share this post Link to post Share on other sites
Sabina 5 Report post Posted November 2, 2013 Są lepsze promocje w parabankach niż ma Wonga. Jak juz brać to pożyczke na 0%, kilka firm miało to w ofercie pozostał jeszcze chyba Vivus więcej o tym tu. Pamiętajmy że pierwsza pożyczka jest darmowa, trzeba ją spłacić i na tym zakończyć przygodę z parabankami. To tylko dorażne rozwiązanie bo parabanki wciągają jak hazard z którego ciężko się wydostać na plusie. Share this post Link to post Share on other sites
Bankieria.pl 2 Report post Posted July 8, 2014 Aktualna promocja wonga.com dotyczy kwoty do 750 zł na okres nawet 60 dni za 10 zł - dokładnie tyle wynoszą koszty pożyczki - oferta tylko dla nowych klientów. Share this post Link to post Share on other sites
Roberto 0 Report post Posted July 10, 2014 Wonga ma bardzo dobre warunki tylko szkoda, że sprawdza BIK. ALE są lepsze pożyczki od Wonga - sprawdżcie ranking. Share this post Link to post Share on other sites
Meksyk 0 Report post Posted August 11, 2014 Tutaj macie więcej opinii, a chyba ze 40 http://kredythipotecznyforum.pl/forum/pozyczki-bez-bik-opinie/opinie-pozyczka-wonga/ Niestety nie jest tak kolorowo jak to Wonga przedstawia w reklamach więc warto sprawdzić te opinie. Share this post Link to post Share on other sites
thunder 0 Report post Posted August 26, 2014 wonga sprawdza KRD na pewno oraz ERIF, sprawdżcie pozyczkolandia.pl tam mozecie starać się o pozyczkę i nie sprawdzają baz, ja tam dostałem. Share this post Link to post Share on other sites
pomoc 0 Report post Posted September 27, 2014 Jedna z lepszych firm. Ma dłuższy czas spłaty chwilowek. Share this post Link to post Share on other sites
twojkredyt1 0 Report post Posted October 2, 2014 Mają bardzo denerwujące reklamy i osobiście wybrałam Providenta, przynajmniej są jakoś sprawdzeni., Share this post Link to post Share on other sites
DominikaW 0 Report post Posted October 13, 2014 byłam pewna, że można tam pożyczać wiecej niż 500 Share this post Link to post Share on other sites
Bankieria.pl 2 Report post Posted October 19, 2014 można - za pierwszym razem do 750 zł na okres maksymalnie 60 dni za koszt 10 zł. Wonga.com sprawdza BIK - podobnie jak większość już chwilówek. Share this post Link to post Share on other sites
kamilos678 0 Report post Posted February 3, 2015 BIK jest sprawdzany co nikogo nie powinno już dziwić nikt nie chce ryzykować pożyczając swoje pieniądze... co do wonga to świetny kontakt z nimi i pieniądze na koncie w jeden dzień Share this post Link to post Share on other sites
SowaFinansowa 0 Report post Posted February 16, 2015 Z firmą Wonga jest bardzo dobry, szybki kontakt, łatwy formularz i pieniążki szybko na koncie, bo mają konto w większości banków. Ogólnie jeśli ktoś wykorzystał już możliwość wzięcia chwilówki w miejscach gdzie są one przyznawane za 0zł pod warunkiem terminowej spłaty to Wonga powinna być na liście jako kolejna firma pożyczkowa. Share this post Link to post Share on other sites
Meksyk 0 Report post Posted April 1, 2015 No faktycznie pożyczka w Wonga jest bardzo prosta i szybko ją można wziąć ALE oni spr BIK... więc dla bikowców odradzam.. ____________________________________ Sprawdż pożyczka w WONGA - wszystkie szczegóły i kruczki Share this post Link to post Share on other sites
Pracownik 0 Report post Posted June 27, 2015 Prosta i szybka ale odradzasz BIKowcom? To że coś w BIKu jest nie znaczy że na pożyczkę nie ma szas. Miałem dwa kredyty w banku i udało mi się bez problemu dostać pożyczkę w Wonga. Share this post Link to post Share on other sites
necron217 0 Report post Posted November 17, 2016 Według mnie jedna z bardziej korzystnych pożyczek, porównywałem ostatnio koszty pożyczek ratalnych i obok Solven właśnie Wonga wyszła najtaniej. Share this post Link to post Share on other sites
alidiana 0 Report post Posted February 17, 2017 Zgadzam się Share this post Link to post Share on other sites
Geldmarket 0 Report post Posted April 8, 2017 Plus to ze pierwsza krótkoterminowa do 60 dni tylko 10 zł kosztów to plus Drugi plus uruchomienie pożyczek ratalnych do 12 miesiecy Sprawdza BIK i bazy co wiecej zapraszam na stronę wongi po resztę szczegółów ale na pewano nie jest to firma libelarna Share this post Link to post Share on other sites
Kasia 0 Report post Posted April 13, 2017 ...ale na pewano nie jest to firma libelarna Tzn? Share this post Link to post Share on other sites
kerdzia 0 Report post Posted September 29, 2017 reklama dzwignią hanlu Share this post Link to post Share on other sites
martaam 1 Report post Posted October 24, 2017 Duża firma. Koszta dość wysokie, chociaż nie kombinują z dodatkowymi opłatami, które są napisane niewielkim druczkiem jak inne niektóre tego typu firmy. U nich wszystko jest podane na tacy i wiemy na co sie piszemy. To się zdecydowanie ceni! Co do opinii to mozna sobie poczytać je na tej stronie: http://www.pozyczki-pozabankowe.pl/wonga-opinie/ Wiadomo.Są i pozytywne i negatywne. Share this post Link to post Share on other sites