martaam 1 Report post Posted July 1, 2017 Gdybyście mieli wskazać jakieś dobre, darmowe a przy tym efektywne konto bankowe. To co to by było? Share this post Link to post Share on other sites
Mirekman 0 Report post Posted July 3, 2017 Ja po dłuższym zastanowieniu powiedziałbym, że jest to produkt oferowany przez https://www.bzwbk.pl/firmy/rachunki/rachunki.html. Ja mam u nich konto prywatne i konto firmowe. Każde z nich występuje pod nazwą konta godnego polecenia. I faktycznie jak nazwa mówi jest jest to konto godne polecenia. A zastanawiałem się nad tym, bo przez chwilę porównywałem te konta z innymi jakimi miałem ja lub ktoś z moich bliskich. I wygrywają one w ogólnym zestawieniu. Nie dużo, bo każde konto jest do siebie bardzo podobne. Share this post Link to post Share on other sites
Guest LosAngeles Report post Posted July 4, 2017 Jak dla mnie konto firmowe w Toyota Banku, mam i jestem zadowolony. Dodatkowa linia kredytowa wspomaga przy planowaniu rozwoju firmy. Noi dochodzi promocyjne oprocentowanie - aż 5 % Share this post Link to post Share on other sites
Sylvia 0 Report post Posted July 24, 2017 (edited) Ale to pytasz o firmowe, czy prywatne, czy oba? Jak darmowe to moim zadaniem Idea Bank konto Idealne antyhaczyk.blogspot.com/2017/06/konto-idealne-idea-bank-oplaty.html opinie i opłaty tam sobie możesz zobaczyć. Zrezygnowali z opłaty za kartę i teraz osobiste jest w pełni darmowe bez warunków. Przy okazji Idea Bank jest bardzo nowoczesnym bankiem, ma wysoko oprocentowane lokaty i dużo różnych usług bankowych. Jak wolisz prosty system to darmowe też jest w Nest Banku. W innych mogą być darmowe jak spełniasz wymogi najczęściej odnośnie transakcji kartą albo wpływów na konto w każdym miesiącu. Edited July 24, 2017 by Sylvia Share this post Link to post Share on other sites
Guest Ja Report post Posted July 24, 2017 Jeszcze teraz tam reklamują to konto optymalne w BGŻ BNP Paribas, że jest darmowe bez warunków, ale w praktyce nie wiem jak to wygląda. Share this post Link to post Share on other sites
Selena 0 Report post Posted November 26, 2017 Ja myślę, że dobrze działają porównywarki kont bankowych. Prywatnie mam konto w BZWBK oba rachunki: rozliczeniowy i oszczędnościowy. Share this post Link to post Share on other sites
Maklein 0 Report post Posted November 27, 2017 Warto sobie prześledzić własnie porównywarki kont bankowych , ponieważ teraz banki maja różne opłaty a to za utrzymanie konta, za utrzymanie karty za wypłaty w bankomatach. Dlatego warto przejrzeć sobie różne oferty żeby wybrać najlepszą. Share this post Link to post Share on other sites
Iwykoga 0 Report post Posted November 29, 2017 Nie ma czegoś takiego jak darmowe konto w banku ;P kazdy bank ma jakieś opłaty, od tego się nie ucieknie Share this post Link to post Share on other sites
monika839 0 Report post Posted November 30, 2017 Konto w eurobanku będzie super Share this post Link to post Share on other sites
Sylvia 0 Report post Posted December 8, 2017 (edited) @Iwykoga Ja jakoś od wielu lat nie zapłaciłam ani złotówki, jak mi wprowadzają jakieś opłaty, które mi przeszkadzają, to zmieniam bank. Edited December 8, 2017 by Sylvia Share this post Link to post Share on other sites
Gomaja 0 Report post Posted December 11, 2017 ostatnio założylam konto w mbanku i nie załuje Share this post Link to post Share on other sites
Mojekonto 0 Report post Posted December 17, 2017 Nest Bank i Idea Bank mają tanie w utrzymaniu konta. Share this post Link to post Share on other sites
tunia 3 Report post Posted January 15, 2018 Nie polecam idei banku. KOnto nie jest zupełnie darmowe. Jednocześnie miałam kiedyś problemy z ich leasingiem tak wiec skutecznie się do nich zraziłam i nie sądzę abym w przyszlosci chciała skorzystać z jakiejkolwiek ich usługi.... Oj nie.... Jeśli popatrzy się na ranking kont to jest o wiele więcej innych darmowych i polecanych: http://www.tanie-konto.pl/ranking-kont-osobistych/ Zobaczcie sobie sami Share this post Link to post Share on other sites
KasiaWalczak 0 Report post Posted January 24, 2018 kiedys w bnpparibas byly fajne konta, puki z bgz sie nie polaczyli Share this post Link to post Share on other sites
KasiaWalczak 0 Report post Posted January 24, 2018 miejmy nadzieje ze cos z tym zrobia bo byl to fajny bank Share this post Link to post Share on other sites
Mojekonto 0 Report post Posted January 31, 2018 Nest Bank, Idea Bank, Getin Bank i T-Mobile UB, mają konkurencyjne ROR-y. Więcej o tych (i nie tylko) rachunkach, można przeczytać m.in. na http://darmowekontobankowe.org/ Share this post Link to post Share on other sites
Beti 0 Report post Posted February 8, 2018 A jak w ogóle założyć konto w banku przez internet? Tutaj fajny, instruktażowy filmik - https://www.youtube.com/watch?v=W4y3lm_Cors Pewnie większość wie jak to zrobić, ale szczególnie starsze osoby, mogą mieć z tym problem. Share this post Link to post Share on other sites
cmramos 0 Report post Posted February 9, 2018 Polecam gorąco mbank Share this post Link to post Share on other sites
kalibra 0 Report post Posted July 2, 2018 A jeśli chodzi o konto dla studentów to co wybrac ? Czytałem już o kruczkach http://www.konto-studenckie.pl rozjaśmniło mi się troszke, ale wciąz nie wiem na jaką oferte postawić zależy mi na elastycznej nowoczesnej ofercie i korzystaniu z bankowości przez telefon co możecie mi doradzic ? Share this post Link to post Share on other sites
bek12 0 Report post Posted July 7, 2018 polecam eurobank Share this post Link to post Share on other sites
iplex 0 Report post Posted July 10, 2018 tak jak wiekszosc, m bank Share this post Link to post Share on other sites
miczka 0 Report post Posted July 11, 2018 racja M bank Share this post Link to post Share on other sites