mroczkowa 1 Report post Posted November 26, 2015 Cześc. Zbliżają się święta. Obecnie zastanawiam się nad prezentem świątecznym dla męża. Totalnie nie mam pomysłu. Zastanawiam się czy nie sprezentować mu ładnego zegarka.Nie mam dużych funduszy bo chciałabym kupić coś tak do max 300 zł Co polecicie w tej cenie ? Share this post Link to post Share on other sites
Czarny7 1 Report post Posted November 26, 2015 Z tymi zegarkami to już chyba jakaś moda. Byłem ostatnio w Galerii dworcowej w Katowicach i na kazdym piętrze cos z zegarkami. Ceny też kosmiczne ale za 3-4 stówki juz cos fajnego dostaniesz. Jeżeli mąż lubi chodzić po górach to są fajne modele w wysokościomierzem i innymi bajerami. Share this post Link to post Share on other sites
pebs 1 Report post Posted November 27, 2015 Moim zdaniem jest to całkiem sensowna moda. Osobiście nie przepadam za dostawaniem glupich prezentów w stylu figurek czy też poduszek.Jest to jedynie bibelot, który tak naprawdę bardziej przeszkadza. Do 300 zł da się znależć coś dobrego. Nie kupuj zegarka od marek odzieżowych bo są kiepsko wykonane. Lepiej jest kupić zegarek porządnej , dobrej marki. Zerknij sobie na zegarki Grovany: http://www.zegarmistrz.com/Zegarki_Grovana-k449-0-3-default.html - tutaj jest wiele modeli. Sa niedrogie oraz porządne. Share this post Link to post Share on other sites
Greglistening 0 Report post Posted December 2, 2015 polecam zegarki firmy fossil, najlepsze jakie mogą byc Share this post Link to post Share on other sites
Lasota9 0 Report post Posted March 6, 2016 Najlepiej jakiś gadżecik Share this post Link to post Share on other sites
nola 0 Report post Posted February 21, 2017 hugo boss lub adriatica Share this post Link to post Share on other sites
Madame 1 Report post Posted March 9, 2017 Teraz modne są zegarki drewniane. Może warto pójść w tym kierunku? Share this post Link to post Share on other sites
jocelyn 0 Report post Posted March 14, 2017 To prawda, drewniane zegarki są teraz na topie. Share this post Link to post Share on other sites
Madame 1 Report post Posted March 14, 2017 A podobają Ci się? Moim zdaniem ich wygląd jest rewelacyjny. Share this post Link to post Share on other sites
kingali 0 Report post Posted March 14, 2017 Mnie też się podobają Share this post Link to post Share on other sites
kys 0 Report post Posted May 30, 2017 Może budzik, żeby nie spóniał się do pracy...jaki kupiłaś w końcu Share this post Link to post Share on other sites
Robotek1521 0 Report post Posted June 1, 2017 W takiej kwocie możesz też sprezentować mu jakiś inny elektroniczny gadżet. Może dysk do komputera, albo powerbank Share this post Link to post Share on other sites
tunia 3 Report post Posted July 24, 2017 Elektroniczny gadżet? Taka zabawka bardzo szybko się popsuje. Urządzenia elektroniczne są projektowane na rok czy dwa, a nie na dłużej.... Zegarek dobrej, porządnej firmy może posłużyć wiele , wiele lat. Tak więc osobiście uważam,ze jest to o wiele sensowniejsza opcja prezentowa. Warto jest rozejrzeć się szczególnie teraz kiedy w sklepach zaczynają sie już letnie wyprzedaże. Zobaczcie sobie jakie zniżki są na Seiko http://www.czaszegarkow.pl/seiko-c-12.html Share this post Link to post Share on other sites
LoanPartner.pl 1 Report post Posted July 25, 2017 Casio G-SCHOCK ;D 1 romann reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Fanny 0 Report post Posted September 7, 2017 Elektronika tak szybko się rozwija, że nie wiem czy jest sens kupować taki zegarek na lata. Przyznajmy się szczerze, lubimy nowinki elektroniczne, lubimy się nimi bawić, a nawet szpanować. Nie jestem zwolenniczką wydawania sporej kasy na sprzęt, który w niedługim czasie będzie już niemodny, wolę zegarek z takimi funkcjami, ale tańszy. Niech posłuży do póty do póki na rynku nie pojawi się coś ciekawszego. Do tego czasu w zupełności wystarczy ten zegarek https://www.edibazzar.pl/SMARTWATCH-ZEGAREK-M26-KAMERA-SIM-MENU-PL-MODEL-2017.htmlk Naprawdę jest świetny. Share this post Link to post Share on other sites
romann 0 Report post Posted December 18, 2017 Casio G-SCHOCK ;D Bardzo dobry wybór, też o nich myślałem bo właśnie oglądam zegarki męskie casio w necie i te akurat są w moim stylu, duże, nietypowe i wskazówkowe, nie przepadam za tymi z wyświetlaczem elektronicznym, wolę te tradycyjne, stylowe ale sportowe. Share this post Link to post Share on other sites
nola 0 Report post Posted December 28, 2017 W moim guście natomiast jest zegarek rolex, kilka ładnych widziałam w ofercie Kruka https://wkruk.pl/zegarki-rolex . Choć na święta go nie sprezentowałam to myślę już o urodzinach, które będą w styczniu Share this post Link to post Share on other sites
Lukasz 39 Report post Posted December 29, 2017 @Nola widziałaś Rolexa za 300 zł? Bo takiego szukała autorka tematu... Share this post Link to post Share on other sites