Mumia 0 Report post Posted June 27, 2017 W przyszłym roku wychodzę za mąż, ale już powoli zaczynamy się z narzeczonym zastanawiać, gdzie udać się w podróż poślubną Obecnie dużo słyszy się o atakach terrorystycznych, uchodzcach itp., dlatego przede wszytskim zalezy nam, aby było bezpiecznie. Oboje z chłopakiem preferujemy ciepłe klimaty, ale oprócz leżenia na plaży, czy pływania w basenie hotelowym, fajnie by było coś ciekawego zwiedzić No i cena w graniach rozsądku... Macie może, jakieś ciekawe miejsce, które możecie polecić w okresie wakacyjnym lipiec-sierpień na podróż poślubną we dwoje? Share this post Link to post Share on other sites
Waldi 1 Report post Posted July 22, 2017 hmm a moze po prostu Polska i podroz po niej? Mozna, jesli sie nie ma oczywiscie, wynajac samochod - najlepiej kombi - taki wynajem aut długoterminowy to nie jest duzy wydatek - ceny zaczynaja sie juz od 45zl/za dobe i w ten sposob w te 2-3 tygodnie - zwiedzic co ciekawsze zakatki Polski. Mozna rozplanowac tak trase - np nabrzezem polskiego morza, ze bedziecie po 2 dni w danej miejscowosci i z niej zwiedzac wszystko, co jest warte odwiedzenia w okolicy. Share this post Link to post Share on other sites
lasikk 0 Report post Posted July 23, 2017 Niestety póki c nie jadę nigdzie.. może w pażdzierniku polecimy gdzieś dalej. Aczkolwiek polecam wszystkim Jastarnie, byłem tam 5 razy i wrócę tam na kolejne 5 Share this post Link to post Share on other sites
kys 0 Report post Posted July 27, 2017 W tym roku u mnie Afryka na tapecie. To zadroszczę, safari też bedzie Share this post Link to post Share on other sites
nola 0 Report post Posted July 28, 2017 No ja też bym sobie gdzieś pojechała na wakacje, ale przy pogodzie jaką mamy w Polsce to ja co najwyżej mogę posmarować się samoopalaczem https://tagomago.pl/katalog/303/samoopalacze/ i udawać, że wracam z tropikalnych wysp Niestety na zagraniczną wycieczkę mnie nie stać... trudno, może w przyszłym roku będzie lepiej Share this post Link to post Share on other sites
Zakamarka 0 Report post Posted July 29, 2017 my mamy zaplanowany urlop na druga połowę sierpnia i pewnie jak zwykle będzie to totalny spontan. Share this post Link to post Share on other sites
Robotek1521 0 Report post Posted August 18, 2017 Ja polecam Maltę. Urokliwe miejsce. Share this post Link to post Share on other sites
Mumia 0 Report post Posted August 25, 2017 Nie, nie. Polska zupełnie odpada. Interesuje nas podróż poślubna poza granicę kraju, najlepiej gdzieś, gdzie jest ciepło i można pozwiedzać. Share this post Link to post Share on other sites
ZbyszekM 0 Report post Posted September 2, 2017 Casablanka albo Tajlandia. Share this post Link to post Share on other sites
saffort34 1 Report post Posted September 18, 2017 W tym roku Hiszpania. Share this post Link to post Share on other sites
Florentino 0 Report post Posted September 20, 2017 Majorka! Dobre ceny, dużo do zwiedzania Share this post Link to post Share on other sites
Zocha3 1 Report post Posted October 5, 2017 Ja dopiero co wróciłam z Wakacji, a byłam na Kubie Share this post Link to post Share on other sites
martaam 1 Report post Posted October 11, 2017 Wow Daj jakieś zdjęcia. Patrzyłam sobie jakiś czas temu na ceny wycieczek na Kubie i takie tanie nie były. Tak więc na razie nie będę w stanie sobie na taką wycieczkę pozwolic. Chociaż nie powiem - chciałabym kiedyś się wybrać w taką podróż. TO musi być niesamowite przeżycie. I cudowne wspomnienia na przyszłość W tym roku podróżowaliśmy sporo po Polsce. Polecę Ci dwa piękne miejsca: Puszczę Białowieską - prawdziwa, stara puszcza oraz Roztocze - które nie jest jeszcze tak bardzo poznanym w Polsce rejonem, ale krajobrazy są piękne Zerknijcie sobie na ten blog: http://szerokiej-drogi.pl/ - jest tutaj wiele ciekawych zakątków, które warto jest odwiedzić. Share this post Link to post Share on other sites
Lukier74 0 Report post Posted October 11, 2017 O Polsce zawsze można pomyśleć, chociażby w kontekście agroturystyki, która u nas szczególnie ostatnimi czasy się mocno rozwinęła. Jest jakaś taka wewnętrzna potrzeba ucieczki z miasta w plener, ale z założeniem, że nie jedziemy do lasu pod namiot tylko w udawaną dzicz z internetem i bieżącą wodą w tle. Niemniej trzeba tym gospodarstwom oddać, że zwykle utrzymują charakter lokalnego klimatu i nie pozwalają się ludziom nudzić. A jak się komuś Polska nie podoba, to zawsze można (jak to drzewiej bywało) przez wodę i do tych lepszych, fajniejszych - https://www.stenaline.pl/wycieczki/rejsy-jednodniowe - bardziej ogarniętych i z lepszym socjalem (czy w Szwecji jest ZUS???), a plenery to przecież ino 100 razy lepsze od naszych jezior, więc nawet kurcze weekendowy wypad (tym bardziej tematyczny) może okazać się nie lada instagramową kopalnią followersów warto sprawdzić. Share this post Link to post Share on other sites
Rusin 0 Report post Posted November 2, 2017 Ja w tym roku byłem w Chorwacji i bardzo mi się tam podobało. Share this post Link to post Share on other sites
Ewelina921 0 Report post Posted November 20, 2017 najlepiej tam gdzie ciepło Share this post Link to post Share on other sites
Waldi 1 Report post Posted November 27, 2017 Ja w przyszłum roku planuje wyjazd nad morze. I to nasze, polskie. Co roku jeżdzimy w góry ale może czas już na taki odpoczynek mniej aktywny - tzn leżenie na plaży i smażenie się na słoneczku. Czytałem na blogu https://www.sportking.pl/blog/atrakcje-nad-morzem/ , że nad morzem jest wiele atrakcji i w sumie nie koniecznie trzeba spędzać wypoczynek tylko na plaży. Mam nadzieje, że pogoda dopisze i urlop będzie udany. Share this post Link to post Share on other sites
Partyturka 0 Report post Posted November 29, 2017 za granicę zawsze uwielbiam ciepłe kraje Share this post Link to post Share on other sites
sasieva 0 Report post Posted December 11, 2017 Jak co roku planuję wyjazd do Paryża.Wykupiłam już noclegi w tanim motelu oraz mam zamiar skorzystać z sprawdzonej firmy, która za rozsądną cenę dowiezie mnie w każde miejsce. Polecam te miasto oraz cały jego klimat. Share this post Link to post Share on other sites
Fuksja 0 Report post Posted December 12, 2017 Nad morze, albo w polskie góry Share this post Link to post Share on other sites
Batman777 1 Report post Posted December 14, 2017 W moim przekonaniu atrakcyjne kraje to Bułgaria.Czechy, Rumunia i Słowacja. Ciekawe tereny i zerowe stężenie muzułmanów. Share this post Link to post Share on other sites
romann 0 Report post Posted February 13, 2018 za granicę zawsze uwielbiam ciepłe kraje To podobnie jak ja a zwłaszcza jeśli to kraje z idealnymi warunkami do uprawiania sportów wodnych, nurkowania i żeglowania jak np Sardynia http://wakacjenasardynii.pl/atrakcje/ polecam ją każdemu kto kocha aktywnie spędzać czas i nie tylko Share this post Link to post Share on other sites
Walentyna 0 Report post Posted February 13, 2018 Uwielbiam Chorwację Share this post Link to post Share on other sites
anastazia 0 Report post Posted February 25, 2018 najlepiej gdzieś do ciepłych krajów Share this post Link to post Share on other sites
beattabeti 0 Report post Posted March 15, 2018 Wybieram się do Uzbekistanu w lipcu z asia dream trips. Pilotem wycieczki będzie Meller, którego jestem odwieczną fanką, więc szykuje się wyprawa życia Europę zjeżdziłam będąc na studiach, teraz czas na dalsze wyprawy. Jest tyle pięknych miejsc do odkrycia Share this post Link to post Share on other sites