Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
Guest tracy

Dokąd na wakacje?

Recommended Posts

Guest bonek

Tak, jak najbardziej. Wymienialam juz małe kwoty i tez duże. Z żadnymi nie bylo problemów.

Dokładnie, genialny kantor i przede wszystkim sprawdzony.

Kupował ktoś wakacje w Neckermanie niemieckim, podobno da się zapłacić w złotówkach, ktoś mi tka mówił. Bo chciałam kupić wczasy z Niemiec za tą samą cenie jest 9 dni co z polskich biur 7 i standard lepszy. Tak to jakoś poparane, ale nie mam konta walutowego.

My jedziemy do Łeby. Noclegi już wynajęte. Szczerze powiedziawszy to nie mogę się już doczekać bo miałem dosyć męczący okres w ostatnim czasie w pracy i mam ochotę na wypoczynek. Wybrałem Łebę z uwagi na najładniejsze w Polsce plaże. Plusem są również noclegi, które nawet w sezonie nie należą do najwyższych nad morzem. Sami możecie sie zorientować:

http://www.e-wczasy.pl/noclegi,leba

Za granicę na razie sie nie wybieram z uwagi na wysokie ceny ( złotówka jest słaba) oraz to cos się ogólnie tam wyrabia. Wolę wypoczywać bezpiecznie w Polsce. 

zazdroszczę planów! Ja polecam za to Polskę, często zapominamy jak u nas jest ładnie. Ja się wybieram na jesień nad morze do Trójmiasta - najlepsza pora roku na to miejsce, nie ma turystów i jest piękna atmosfera, polecam :) 

Guest Wiola

A ja polecam Kopalnie Guido na Śląsku, Afrykarium we Wrocławiu, nasze polskie góry. Można zrobić sobie rowerową wycieczkę na Pomorzu. Biskupin i Białystok również wart zwiedzenia. 

Teraz to raczej bardziej o feriach myślę, chyba spokojnie wybierzemy się w góry, pogoda w tym roku zapowiada się nieżle, wiele kasy nie trzeba bo miejscówki mamy już zaklepane a dojedziemy na miejsce Polregio bez problemu