Guest bonek Report post Posted February 3, 2016 Tak, jak najbardziej. Wymienialam juz małe kwoty i tez duże. Z żadnymi nie bylo problemów. Dokładnie, genialny kantor i przede wszystkim sprawdzony. Share this post Link to post Share on other sites
Lasota9 0 Report post Posted March 6, 2016 Ja w tym roku - Malezja Share this post Link to post Share on other sites
Dorota 0 Report post Posted June 28, 2016 a ja nie mam na razie czasu na urlop Share this post Link to post Share on other sites
Fioki41 0 Report post Posted June 30, 2016 A może przyda wam się oferta dostępna w http://www.e-horyzont.pl/marki/milo.html . Mają tutaj ubrania oraz akcesoria dla podróżników. Moim zdaniem sklep naprawdę dobry i warto zapoznać się z dostępną u nich ofertą. Share this post Link to post Share on other sites
ferdek120 1 Report post Posted July 6, 2016 ja myślałem o chorwacji no ale niestety ceny nie rozpieszczają i musze pomyśleć nad tańszą alternatywą Share this post Link to post Share on other sites
adamoitaliano 0 Report post Posted July 6, 2016 polecam Hiszpanię! Share this post Link to post Share on other sites
Sylvia 0 Report post Posted July 12, 2016 Kupował ktoś wakacje w Neckermanie niemieckim, podobno da się zapłacić w złotówkach, ktoś mi tka mówił. Bo chciałam kupić wczasy z Niemiec za tą samą cenie jest 9 dni co z polskich biur 7 i standard lepszy. Tak to jakoś poparane, ale nie mam konta walutowego. Share this post Link to post Share on other sites
celeste 0 Report post Posted July 17, 2016 Dla mnie wakacje to tylko nad morzem, nawet kiedy pada:) Share this post Link to post Share on other sites
stobejczyk 0 Report post Posted July 27, 2016 Dla mnie odwrotnie, nie znoszę tłumu na plaży i upału. Latem wolę pojechać w góry, bo wtedy wszystkie szlaki są dostępne. Mam zaplanowany pobyt w Wiśle w ośrodku http://www.willastok.com.pl/ Podobają mi się warunki mieszkaniowe i dodatkowe atrakcje takie jak basen czy plac zabaw dla dzieci. Share this post Link to post Share on other sites
pebs 1 Report post Posted July 28, 2016 My jedziemy do Łeby. Noclegi już wynajęte. Szczerze powiedziawszy to nie mogę się już doczekać bo miałem dosyć męczący okres w ostatnim czasie w pracy i mam ochotę na wypoczynek. Wybrałem Łebę z uwagi na najładniejsze w Polsce plaże. Plusem są również noclegi, które nawet w sezonie nie należą do najwyższych nad morzem. Sami możecie sie zorientować: http://www.e-wczasy.pl/noclegi,leba Za granicę na razie sie nie wybieram z uwagi na wysokie ceny ( złotówka jest słaba) oraz to cos się ogólnie tam wyrabia. Wolę wypoczywać bezpiecznie w Polsce. Share this post Link to post Share on other sites
czapek 0 Report post Posted August 5, 2016 Na wakacje tylko Chorwacja - polecam trip na stopa Share this post Link to post Share on other sites
LindaB 0 Report post Posted August 31, 2016 w tym roku nigdzie ale za rok moze do Angli Share this post Link to post Share on other sites
LindaB 0 Report post Posted August 31, 2016 a te auto stopy są niebezpieczne, więc odradzam Share this post Link to post Share on other sites
kocer 0 Report post Posted September 9, 2016 Mi to się zawsze ciepłe kraje marzą heh ^^ w zimie to już wg! Share this post Link to post Share on other sites
Moniawis95 0 Report post Posted September 12, 2016 Mnie w tym roku czeka Kreta (wyjeżdzam za równy tydzień), niestety tylko na tydzień. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Adrianna Report post Posted September 14, 2016 Hiszpania w czerwcu to bardzo dobry pomysł Share this post Link to post Share on other sites
kaja1989 0 Report post Posted September 19, 2016 Też tak uważam tylko że ja byłam ze swoim mężem na wakacjach w Hiszpanii w sierpniu i było pięknie a to może nawet nie da się opisać Share this post Link to post Share on other sites
EwelinaW 0 Report post Posted September 20, 2016 Sardynia jest piękna Share this post Link to post Share on other sites
Justa 0 Report post Posted October 11, 2016 Ja planuje jechać do Hiszpanii, taki trip po największych miastach mam nadzieje, że wypali:) Share this post Link to post Share on other sites
grzegorzlato 0 Report post Posted October 12, 2016 zazdroszczę planów! Ja polecam za to Polskę, często zapominamy jak u nas jest ładnie. Ja się wybieram na jesień nad morze do Trójmiasta - najlepsza pora roku na to miejsce, nie ma turystów i jest piękna atmosfera, polecam Share this post Link to post Share on other sites
gorli 0 Report post Posted October 13, 2016 Ja też lubię podróżować po Polsce:) Zwłaszcza polskie góry są przepiękne! Takie widoki, że dech zapiera Share this post Link to post Share on other sites
Mirekman 0 Report post Posted October 31, 2016 A może mazury? Mało Polaków zna dobrze Polskę.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Wiola Report post Posted November 2, 2016 A ja polecam Kopalnie Guido na Śląsku, Afrykarium we Wrocławiu, nasze polskie góry. Można zrobić sobie rowerową wycieczkę na Pomorzu. Biskupin i Białystok również wart zwiedzenia. Share this post Link to post Share on other sites
farella 0 Report post Posted November 4, 2016 Polskie góry,najpiękniejsze Share this post Link to post Share on other sites
ramana 2 Report post Posted January 3, 2017 Teraz to raczej bardziej o feriach myślę, chyba spokojnie wybierzemy się w góry, pogoda w tym roku zapowiada się nieżle, wiele kasy nie trzeba bo miejscówki mamy już zaklepane a dojedziemy na miejsce Polregio bez problemu Share this post Link to post Share on other sites