pebs 1 Report post Posted April 24, 2015 Szukam biura rachunkowego, któremu można zlecić prowadzenie księgi rozchodów i przychodów (jednoosobowa DG). Chodzi o rozliczenie kilku faktur przychodu i rozchodu. Możecie mi polecić kogoś z doświadczeniem w tego typu sprawach? Share this post Link to post Share on other sites
mmkaj 0 Report post Posted April 24, 2015 Jeżeli chodzi o biuro rachunkowe to szukaj takiego w której pracują księgowi z odpowiednimi uprawnieniami. Aby księgowi wiedzieli na co można sobie pozwolić w stosunku do urzędu skarbowego. Wśród księgowych krąży swoisty ranking urzędów skarbowych. Jedne są bardziej restrykcyjne inne mniej - a przecież wszystkie działają w ramach określonych przepisów prawa. Tu masz kontakt do biura rachunkowego które rozliczało moją poprzednią firmę: http://goskon.pl/ Obsługiwali zarówno KRiP jak i sprawy kadrowo-podatkowe. Mogę więc polecić. Share this post Link to post Share on other sites
rebelsky 0 Report post Posted November 23, 2015 A może księgowość online? Moja siostra ma JDG i ma podpisaną umowę z Tax Care. Chwali sobie wspołpracę, bo ma nie tylko dobra obsługę księgową ale i np. pomoc ze strony prawników w razie potrzeby. Share this post Link to post Share on other sites
Laki 0 Report post Posted November 24, 2015 Serio dają pomoc prawną? Na jakiej zasadzie? Share this post Link to post Share on other sites
Greglistening 0 Report post Posted December 2, 2015 polecam biuro Demon, ja jestem zadowolona z ich usług, prowadzi je przesympatyczna pani Iwona Share this post Link to post Share on other sites
kys 0 Report post Posted December 31, 2015 We Wrocławiu jedno z najlepszych biur to Tax Expert. Twierdzą tak nawet pracownicy US Share this post Link to post Share on other sites
martaam 1 Report post Posted July 25, 2017 Czy korzystał ktoś z biur rachunkowych online? Share this post Link to post Share on other sites
tunia 3 Report post Posted July 25, 2017 Ja regularnie. Co miesiąc rozliczam się za pomocą konta firmowego ing. Konkretnie ich programu do prowadzenia ksiegowości: https://www.ingksiegowosc.pl/o-usludze Na stronie możesz poczytać o tej usłudze. Skorzystałam początkowo z ciekawości, bo chciałam zorientować się jak się to będzie sprawdzało. Teraz jednak widzę,że jest to bardzo wygodne ponieważ wszystko mogę załatwić z poziomu komputera. Jeśli mam jakieś wątpliwości to jest możliwość bezproblemowego skontaktowania się z nimi. Share this post Link to post Share on other sites
Nikoś 0 Report post Posted July 27, 2017 Czy korzystał ktoś z biur rachunkowych online? W Tax Care większość spraw pozałatwiasz online. Możesz wysyłać skany mailem, a dopiero na koniec miesiąca podesłać oryginały albo dowieżć. Duża wygoda. No i cenowo są konkurencyjni na tle innych. Share this post Link to post Share on other sites
Guest wiśniowa Report post Posted August 6, 2017 Tzn, jak cenowo? Ile wychodzi pełna księgowość jdg? Share this post Link to post Share on other sites
Nikoś 0 Report post Posted August 15, 2017 A wejdż tam do nich na stronę, tam jest taki kalkulator i podaje przybliżony koszt, jak powpisujesz kilka informacji. Ceny różne dla różnych miast, wielkości firm ird. wiadomo. No i jeszcze zależy jakie usługi dodatkowe bierzesz, bo to dodatkowy koszt, ale warto bo jak policzyć taką kancelarię na mieście czy prywatne leczenie to na dzień dobry jesteś do przodu parę setek. Share this post Link to post Share on other sites
Guest wiśniowa Report post Posted August 22, 2017 Ooo... nie wiedziałam, że mają jakieś usługi dodatkowe, a tu patrzę, że całkiem sporo tego. Medyczny i sportowy szczególnie byłyby mi na rękę, polecasz? Share this post Link to post Share on other sites
Robotek1521 0 Report post Posted August 24, 2017 Chyba skorzystam z ich usług. Share this post Link to post Share on other sites
Pasacik1422 0 Report post Posted August 1, 2018 Mój znajomy korzysta z usług firmy https://taxeg.pl/. Oferuje ona tanią księgowość, doradztwo podatkowe i biznesowe. Myślę, że warto zapoznać się z ich ofertą, bowiem to nic nie kosztuje, a właśnie może tego szukasz. Jest ono w Katowicach, ale to chyba nie problem. Share this post Link to post Share on other sites
alidiana 0 Report post Posted October 16, 2018 Ja mogę polecić ci międzynarodową firmę TMF Group - https://www.tmf-group.com/pl-pl/services/companies/accounting-tax/tax-compliance/ Prowadzą oni nie tylko księgowość dla firm, ale także obsługują kadry czy zajmują się pojęciami takimi jak sekurytyzacja. Dzięki światowej marce, ogromnemu doświadczeniu, a także ogromnej bazie zaufanych klientów wiem, że zlecając im prowadzenie księgowości finanse mojej firmy znajdują się w rękach profesjonalistów. Zanim zdecydujesz się na konkretną firmę, dobrze sprawdź wszystkie inne oferty, aby mieć pewność, że wybrałaś najlepszą możliwą opcję. Share this post Link to post Share on other sites