masterweb 9 Report post Posted April 27, 2014 Witam wszystkich serdecznie. Chciałem przekazać wam kilka informacji na temat walut i lokat jak i inwestycji. Strona internetowa: http://www.marketinvest.pl Znakomite informacje, newsy, jak i forum dyskusyjne. Można tam znaleść bardzo dużo ciekawych i przydatnych wskazówek takie jak: -Kurs walut -Wiadomości walutowe -Inwestycje i lokaty zapraszam serdecznie. Share this post Link to post Share on other sites
Guest rossi Report post Posted June 29, 2014 Co do kursów, to ja sprawdzam sytuację na Amronet.pl., gdzie też wymieniam walutę taniej niż w innych e-kantorach. W każdym razie dzięki za namiar, poczytam. Share this post Link to post Share on other sites
Mariola 0 Report post Posted July 17, 2014 Fajny serwis Share this post Link to post Share on other sites
Guest celina Report post Posted July 29, 2014 Rzeczywiście platforma Amronet ma sporo fajnych funkcjonalności. Nie tylko można śledzić sytuację na rynku forex, ale też skorzystać z kalkulatora walut bądż przelicznika korzyści. Share this post Link to post Share on other sites
Guest welma Report post Posted August 10, 2014 Tak, to niewątpliwie przydatne. Mnie nawet bardzo. Gratuluję tak dobrze zorganizowanej strony Amronet.pl. Share this post Link to post Share on other sites
Guest nina Report post Posted August 16, 2014 Takie aplikacje jak kalkulator walut i kalkulator korzyści to doskonały pomysł i zachęta do korzystania z kantoru. Przekonałam się dzięki temu jak dużo oszczędzam kupując walutę przez www.amronet.pl. Share this post Link to post Share on other sites
Guest jelonka Report post Posted August 21, 2014 Nawet bez tego od razu widać, że transakcje w Amronet.pl się opłacają, aczkolwiek te kalkulatory rzeczywiście bywają pomocne:) Ogólnie cała strona jest fajnie, czytelnie zorganizowana. Share this post Link to post Share on other sites
Guest agnus Report post Posted September 13, 2014 Tak, każdy poradzi sobie z obsługą i każdy zaoszczędzi pieniądze wymieniając w Amronet. Kursy przedstawiają się znakomicie. Share this post Link to post Share on other sites
Guest hu_bercik Report post Posted September 24, 2014 Nawet moich rodziców zdołałem przekonać. Mimo, że są już na emeryturze, radzą sobie bardzo dobrze z wymiana walut przez Amronet.pl. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Klemi Report post Posted September 29, 2014 Nie dziwię się, obsługa jest intuicyjna, wszystkie zasady współpracy przystępnie opisane. Oczywiście nie tylko za organizację mogę pochwalić Amronet.pl- również za korzystną ofertę. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Patryk Report post Posted October 4, 2014 Naprawdę ekstra i nie chodzi mi tylko o funkcjonalność platformy, także o kursy , które w Amronet.pl są b. atrakcyjne. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Ksenia Report post Posted October 10, 2014 Duuużo lepsze kursy niż w pobliskim kantorze na mieście:) Przenoszę się na dobre do internetowego Amronetu. Share this post Link to post Share on other sites
kys 0 Report post Posted October 13, 2014 Inormacje o kredytach uwagafinanse.pl Aktualne oferty i ranking produktów. Dla uzupełnienia wątku. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Kuba Report post Posted November 10, 2014 Powiem Wam, że Amronet.pl nie tylko oferuje konkurencyjne kursy ale też super warunki. Można wymieniać na szybko, bez zbędnych formalności, zawsze uczciwie. Share this post Link to post Share on other sites
Beren132 1 Report post Posted November 21, 2014 Fajna stronka, dzięki Share this post Link to post Share on other sites
Guest celyyna Report post Posted November 22, 2014 Pierwszy raz w życiu wymieniałam walutę internetowo- przez Amronet.pl właśnie. Bardzo to fajne i naprawdę łatwe. Share this post Link to post Share on other sites
Guest tina Report post Posted November 29, 2014 Też niedawno poznałam w praktyce ofertę Amronet.pl i cieszę się z tego. Nie tylko kupuję walutę po korzystniejszym kursie, ale też omijam wysokie koszty przelewów z zagranicy do Polski. Share this post Link to post Share on other sites
Guest sokół Report post Posted December 24, 2014 Już klika lat Amronet ładnie trzyma się na rynku, korzystałam z serwisu- wiarygodna platforma. Share this post Link to post Share on other sites
pebs 1 Report post Posted February 16, 2015 fajne miejsce Share this post Link to post Share on other sites
Guest amaranth Report post Posted April 18, 2015 W porządku platforma. Odpowiednio nowoczesna, a zarazem prosta w obsłudze. No i dobre kursy Amronet oferuje. Share this post Link to post Share on other sites
Guest abracadab Report post Posted April 27, 2015 Dzięki, podoba mi się ten kantor, głównie łatwa obsługa Amronet i klarowne zasady są dla mnie atutem. Share this post Link to post Share on other sites
Guest kolarz_uve Report post Posted May 17, 2015 Dopiero teraz poznałeś ten kantor? Żałuj, bo ja już z 2 lata wymieniam w Amronet, a to duża oszczędność kasy. Share this post Link to post Share on other sites
Guest antek Report post Posted June 28, 2015 Dobrych kilka % taniej:) No i mam do AMRONETU zaufanie, dbaja by transakcje były bepieczne i szybkie. Share this post Link to post Share on other sites
Guest kokosz Report post Posted July 19, 2015 Jakby nie patrzeć kredy jest obciążeniem, ale faktycznie wymiana w takich kantorach jak amronet.pl obniża raty. Amronet ma jeszcze tę zaletę, że bezpośrednio z kantoru można je spłacać, a więc redukujemy koszty przelewów. Share this post Link to post Share on other sites
Guest kokosz Report post Posted July 19, 2015 Jakby nie patrzeć kredy jest obciążeniem, ale faktycznie wymiana w takich kantorach jak amronet.pl obniża raty. Amronet ma jeszcze tę zaletę, że bezpośrednio z kantoru można je spłacać, a więc redukujemy koszty przelewów. Share this post Link to post Share on other sites