zatorski 2 Report post Posted December 3 Macie doświadczenia z nasilonym wypadaniem włosów przy łuszczycy skóry głowy lub ŁZS? Co Wam pomogło zatrzymać ten proces? Share this post Link to post Share on other sites
Elfweard 1 Report post Posted Friday at 01:35 PM Ja mam robione refleksy i paradoksalnie bardzo mi pomaga nałożenie rozjaśniacza i tonera — skóra głowy się uspokaja. A na co dzień stosuję szampon Psorisel, żeby złagodzić podrażnienia między farbowaniami. Share this post Link to post Share on other sites
dexapini 0 Report post Posted Monday at 07:11 AM Ja mam stwierdzone ŁZS, miałam zmiany we włosach, ale przycichło po Metaxie. Tylko problem w tym, że włosy lecą na potęgę… Teraz próbuję delikatniejszej pielęgnacji, np. emulsji Psorisel na noc, bo dobrze wycisza skórę: https://gemini.pl/psorisel-emulsja-na-luszczyce-skory-glowy-na-noc-200-ml-0098898 Share this post Link to post Share on other sites
Dockson 0 Report post Posted Monday at 08:05 AM U mnie włosy też leciały jakiś czas, ale potem sytuacja się ustabilizowała i nadal są — trzeba przeczekać, skóra głowy po stanach zapalnych często się tak zachowuje. Share this post Link to post Share on other sites