Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  

Recommended Posts

Guest konrad

W większości tak, ale Amronet.pl oferuje fajną usługę : przelewy ekspress target. Te są błyskawiczne.

Guest Pavlo

E-kantory, takie neutralne, niezależne od banków mają też lepsze kursy. Przekonałem się i zmieniłem bankową platformę na Amronet. Ps. z szybkimi przelewami to prawda.

Guest Jaskotom

Stale obserwuję sobie na Amronet kurs franka i dla pewności sprawdzam opłacalność kalkulatorem walut. To ułatwia sprawę.

To logiczne, że mali "detaliści" będą bardziej atrakcyjni, niż molochy bankowe.

Kursy znacznie lepsze, ale i przy większych kwotach nalezy dokładnie zbadać grunt w którym się wymienia walutę. Różnie to bywa.

Guest Kaen

Parę razy wymieniałem w Amronet większe kwoty, rzędu około 40 tys na EUR. Wszystko w porządku, bezpiecznie i szybko.

ja również wymieniam walutę przez internet, pracuję w UK i regularnie robię przelewy do Polski  osobiście korzystam z KantorEkspert.pl

obecnie mają najkorzystniejsze kursy walut w sieci. polecam sprawdzić a przy stałej współpracy można liczyć na ciekawe promocje oraz rabaty

Od pewnego czasu wymieniam walutę na KantorEkspert.pl zawsze super ceny i szybka realizacja zlecenia. Kiedy mam problem lub chcę ponegocjować kurs  dzwonię. Biuro obsługi na 5. Polecam 

Ja już od dłuższego czasu wymieniam pieniądze w Rkantor, bo tam najbardziej mi się to opłaca, bo mają najwyższe kursy. Niektórzy korzystają z porównywarek i w nich sprawdzają kursy w poszczególnych kantorach, ale ja nie do końca im ufam i szczerze mówiąc wolę sam sprawdzić kursy w każdym kantorze. Polecam przeczytać ten artykuł https://www.rkantor.com/newsy/2016/08/29/portal-wymiany-walut-jak-wybrac-najlepszy/ , znajdziecie w nim porady dotyczce tego jak wybrać najlepszy kantor online. Mnie bardzo się przydał i myślę, że Wam również się przyda.

Guest a.firek

Porównywarki wprowadzają chaos- jeśli ktoś nie wie jaki kantor wybrać, tym bardziej nie będzie wiedział, bo tam znajdują się dziesiątki ofert. Ja stale przez Amronet kupuję franka i mam już do nich zaufanie, zawsze szybki przelew, żadnych problemów, dobra obsługa. O stacjonarnych już nawet nie myślę, a bankowo niestety drożej.

Guest Kamelion

Weryfikacja tożsamości moim zdaniem jest niezbędna i zapewnia bezpieczne transakcje. W Amronet gdzie ja wymieniam różne kwoty zawsze użytkownik jest weryfikowany przez indywidualny tytuł przelewu a transakcja przez kod sms. Dlatego chętnie korzystam z amronetu. 

Guest Kalavel

Tak jak mówisz. Kantory dbające o bezpieczeństwo naszych pieniędzy i danych wymagają też rejestracji- słusznie. To nic skomplikowanego, a Amronet cały ten proces trwał z 5 minut.

Dla regularnie wymieniających walutę to na pewno takie kantory internetowe są super rozwiązaniem. Można oszczędzić przede wszystkim czas ale także pieniądze, bo kursy są korzystniejsze. Jeśli chodzi o sprawdzone miejsce to polecam https://kantoronline.pl/. Działa 24/7, można wygodnie z domu wymienić walutę w zasadzie o dowolnej porze. 

Guest mikołaj

E-kantory oferują korzystniejsze kursy i sądzę też że bezgotówkowa transakcja jest bezpieczniejsza.  W pobliskim kantorze na mieście mogę kupić EUR z 4,2500, a na Amronet.pl kupiłem dziś z 4.225 i już wieczorem kasa zaksięgowała się na moim rachunku.

Guest royal

Na EUR prawie 30 gr. różnicy między Gieldawalut.com a stacjonarem. A można jeszcze taniej kupić przez platformę proponując własny kurs.

Guest przemek47

Rok temu jeszcze podobnie mówiłem, dopóki tak na próbę w sumie pod namową siostrzenicy nie wymieniłem przez platformę Amronet. Zobaczyłem, że to nie jest trudne ani ryzykowne no skoro mam konto to czemu nie kontynuować...

Guest escapade

Ja muszę wymienić walutę- a w firmie czasem trzeba, to teraz przez Pluskantor.pl realizuję wymianę i wypłatę na konto.Tak est szybciej i również taniej.