saver 1 Report post Posted July 27, 2013 Własnie, gdzie najlepiej będzie dostać, otrzymać kredyt firmowy? Który bank oferuje najkorzystniejsze warunki dla takiego kredytu? Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Malfoy 20 Report post Posted July 27, 2013 W mBanku na start otrzymujesz nawet 10 000 zł debetu więc warto zacząć od nich. Share this post Link to post Share on other sites
awwsome 0 Report post Posted September 21, 2013 Chyba w Idea banku też dostaniesz taki kredyt. Mbank dla firm jest o tyle fajny, ze na podstawie Twojej historii kredytowej sami oferują coś, co nazywa się "oferta dla Ciebie" i można załatwić sobie finansowanie w 10 minut. Share this post Link to post Share on other sites
Lukasz 39 Report post Posted September 30, 2013 Dla małych przedsiębiorstw Idea Bank jest chyba dość dobrym rozwiązaniem, słyszałem już kilka dobrych opinii na temat tej instytucji finansowej. Nie znam dokładnie ich oferty, ale może warto zadzwonić i dopytać się co mogą zaoferować ciekawego. Share this post Link to post Share on other sites
Wesoły Romek 0 Report post Posted October 6, 2013 Lukasz - czytałem umowe Idea Banku i tam trzeba podpisać cyrograf na 10 lat. Czy jest jakiś inny bank, który udzieli kredytu nowej firmie bez wieloletniej umowy? Share this post Link to post Share on other sites
marek20 0 Report post Posted December 29, 2013 Wszystko zależy jakie mamy możliwości finansowe i zdolność kredytową. Ja zawsze bałem się kredytów i nadal się boję. Tak jak powiedział przedmówca to rodzaj "cyrografu" ... Share this post Link to post Share on other sites
pomocwkredycie 0 Report post Posted December 31, 2013 Są banki gdzie możesz dostać taki kredyt jak np. PKO SA ale wymagane jest mieć 3 miesiące działalności. Natomiast dla nowo otwartej działalności zostaje na razie tylko Idea bank. Share this post Link to post Share on other sites
ZibiKot 0 Report post Posted January 29, 2014 Hej, Jak ktoś szuka sprawdzoną ofertę polecam tą stronkę http://cf.pieniadz.pl/kredyty-gotowkowe-dla-firm/. Maja wyszukane najlepsze oferty na rynku. Share this post Link to post Share on other sites
bartosz-rompala 0 Report post Posted February 25, 2014 też mogę polecić ideabank, pełen profesjonalizm od początku do końca Share this post Link to post Share on other sites
Licillerons74 0 Report post Posted March 11, 2014 mbank odradzam! Share this post Link to post Share on other sites
Laogrado88 0 Report post Posted March 12, 2014 A jakie są warunki przyznania kredytu w IdeaBanku? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Gość Report post Posted March 14, 2014 Kredyty Pożyczki Konta Lokaty OC/AC dla osób i firm.Zapraszamy na naszą stronę internetową na której wybraliśmy i wyselekcjonowaliśmy najkorzystniejszą ofertę banków,instytucji finansowych oraz firm ubezpieczeniowych: * pożyczki bez zaświadczeń i bez BIK * wysokooprocentowane lokaty * kredyty samochodowe * kredyty mieszkaniowe * pożyczki gotówkowe * kredyty gotówkowe * kredyty hipoteczne * ubezpieczenia oc/ac * ubezpieczenia na życie * kredyty i leasing dla firm * bezpłatne konta bankowe * ubezpieczenia turystyczne Na stronie mogą Państwo zapoznać się z ofertą,porównać, wybrać dla siebie najkorzystniejszą,a następnie złożyć bezpłatnie wniosek on-line: Share this post Link to post Share on other sites
pomocwkredycie 0 Report post Posted March 15, 2014 A jakie są warunki przyznania kredytu w IdeaBanku? Jeśli chodzi o ten bank to teraz tak się wszystko zmienia że trudno jest powiedzieć. Ale ważne aby działalność była najlepiej rok czasu wtedy można powalczyć o kwotę 100tyś i wyżej, przydało by się mieć też historię kredytową. Wczesniej dawali kredyty na start ale aby dostać, to też trzeba się troszkę pogimnastykować aby dostać. Z poważaniem Grzegorz Klimczak Doradca Finansowy/Pośrednik Kredytowy Broker i Dealer Samochodowy tel. 790382868/506203558 Sieć Lycamobile tel. +48 729460172 e-mail:grzegorz.klimczak@o2.pl skype: grzegorz.klimczak gg: 1752886 www.kredyty-zagranica.pl Share this post Link to post Share on other sites
szuwar 0 Report post Posted March 17, 2014 Zobacz tutaj: http://www.kalkulator.pl/kredyt-dla-firm - znajdziesz tam przykładowy ranking kredytów dla firm, aktualny na marzec 2014. Najbardziej aktualnych porównań nie znajdziesz w sieci. Nie lepiej samemu poszukać niż pytać na forum? Share this post Link to post Share on other sites
Misiek 0 Report post Posted March 24, 2014 Fajnie, że powstają takie strony Ale biorąc kredyt trzeba pamiętać, aby dokładnie czytać umowy. Nieważne czy to jest kredyt chwilówka - http://www.proficredit.pl czy mniejsza pożyczka. Sporo osób tego nei robi i potem pojawiają się komplikacje.. Share this post Link to post Share on other sites
mariusz-matusik 0 Report post Posted March 30, 2014 w idea bank wydaje mi się że też trzeba miec działalność prowadzoną przez 3 miesiące Share this post Link to post Share on other sites
EwelinaW 0 Report post Posted November 5, 2014 żadne chwilówki, tylko bank Share this post Link to post Share on other sites
Guest xBroker Report post Posted November 16, 2014 Z kredytami dla firm w bankach teraz jest "słabo" Share this post Link to post Share on other sites
load 0 Report post Posted November 17, 2014 w idea bank wydaje mi się że też trzeba miec działalność prowadzoną przez 3 miesiące Nie do końca, mają tam "kredyt na start" - firma wtedy nie musi mieć stażu. Zresztą takie kredyty dla fir bez konieczności działania na rynku od kilku miesięcy ma tez kilka innych banków. Z tym że nie pożyczają tak dużej kwoty jak w Idea banku. Share this post Link to post Share on other sites
ArturKredyty 3 Report post Posted November 17, 2014 Nie do końca, mają tam "kredyt na start" - firma wtedy nie musi mieć stażu. Zresztą takie kredyty dla fir bez konieczności działania na rynku od kilku miesięcy ma tez kilka innych banków. Z tym że nie pożyczają tak dużej kwoty jak w Idea banku. Kredyt na Start jest dostępny dla osób z idealnym BIK i zdolnością, jeśli masz średni BIK lub pusty to możesz zapomnieć. Inne banki od kilku miesięcy? Raptem 1 od 3 msc i 2 może od 6 msc.... 1 iwaniuk82 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Guest Justyna Report post Posted April 14, 2015 Witam, oferujemy kredyty dla nowych firm, od 1 dnia ich działalności. Nie weryfikujemy bazy BIK, brak historii kredytowej nie stanowi dla nas problemu. Proponujemy kwoty 10-20 tys. zł, ale do każdego klienta podchodzimy indywidualnie, więc istnieje możliwość otrzymania wyższej kwoty kredytu. Zadzwoń 505 454 814 dopasujemy kredyt do Twoich potrzeb i możliwości. Share this post Link to post Share on other sites
Guest andrew Report post Posted May 21, 2015 ja mam w Idea Banku ten kredyt na start, wziąłem po 2 tygodniach działania firmy bo z inntmi bankami byo ciężko, większego stażu potrzebowali....a akurat była pmi potrzebna spora suma więc to był mój jedyny ratunek w sumie. a teraz firma się kręci, rozwija, powoli sobie spłacam kredyt, oby tak dalej Share this post Link to post Share on other sites
spec123 0 Report post Posted June 17, 2015 WitamWspółpracuję z funduszem pożyczkowym, który nauproszczonych procedurach udziela kredytów do 100 tys dla 1 os. dz oraz spółek.Procedury uproszczone polegają na tym, że nie trzeba przedstawiać żadnychdokumentów związanych z ZUSem i USem, lecz niestety minimalny okres działaniaspółki musi wynosić 6 miesięcy.Dla młodszej spółki możemy uzyskać kredyt od funduszu pożyczkowego bądż inwestora, podzabezpieczenie majątku.Zapraszam również na mój facebookowy fanpage poświęcony tematyce pozyskiwania finansowania dla firm, znajdziecie go państwo pod nazwą: Finansowanie dla Firmy. Share this post Link to post Share on other sites
Antek32 0 Report post Posted July 6, 2015 To się wszystko tak szybko zmienia, że nie da się powiedzieć gdzie dostanie się najlepszy kredyt. Trzeba po prostu chodzić i pytać o warunki, bo porównywarki w internecie też nie są do końca wiarygodne. Słyszałem, że grubsze ryby po prostu opłacają, żeby być wyżej w tych statystykach. Share this post Link to post Share on other sites
Mastaler 1 Report post Posted September 15, 2015 Czy ktoś z was korzystał może z ofert finansowych opisanych w dziale z pożyczkami i kredytami dla firm Kredyciaka ? Szukam jakiś opinii o tym pośredniku i przyznam, że niewiele można znależć w internecie na ten temat. Pilnie muszę nabyć sprzęt do firmy - czy to w formie leasingu, czy kredytu. Muszę sfinalizować sprawę do końca września. Sprawa dotyczy wyposażenia mobilnej myjnii samochodowej. Share this post Link to post Share on other sites