Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
zatorski

Koszt stworzenia strony internetowej

Recommended Posts

Zastanawiam się nad stworzeniem strony internetowej. Zależy mi na tym, aby była prosta, funkcjonalna, składała się z kilku podstron, formularza kontaktowego itd.

Możecie polecić mi coś z tego zakresu?

No coż. Nikt Ci tutaj nie napisze ile będzie tak naprawdę kosztowała strona www. Zależne jest to od wielu czynników

od tego jak widzisz stronę internetowa

ile ma podstron

od doświadczenia agencji

od projektu graficznego

od tego czy jest to jedynie sklep czy wizytówka

Ze swojej strony polecam kontakt z nimi https://prograffing.pl/ Firma powinna stworzyć CI wycenę strony www. 

Rzeczywiście koszt stworzenia strony internetowej to dosyć szerokie zagadnienie. Szerokie z tego względu, że małe strony, najczęściej statyczne, nie wymagają aż tak dużego zaangażowania, jak to ma miejsce w przypadku dużych stron, opartych najcześciej o skomplikowany system bazodanowy.

Stron które do stworzenia potrzebowały zaangażowania zespołu programistów, przez wiele dni, tygodni czy nawet miesięcy. Chodzi  w związku z tym o wkład pracy.

Najlepiej poprosić gdzieś o wycenę, np tutaj: https://aliso.pl/strony-internetowe/

Potrzebuję agencji, która zajmie się kompleksowym zaprojektowaniem i wdrożeniem strony internetowej. Chciałbym, aby witryna była estetyczna, funkcjonalna i dobrze dopasowana do charakteru mojej firmy. Macie jakieś rekomendacje? Zależy mi na jakości i terminowości, więc fajnie, jakby to była agencja z doświadczeniem i dobrą opinią na rynku. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie!

Postaw na agencję CoolBrand, jeśli chcesz mieć dobrą stroną internetową swojej firmy!

Edited by durward46

Strona internetowa to wizytówka przedsiębiorstwa – nie tylko buduje wizerunek, ale także wpływa na wyniki sprzedaży i relacje z klientami. W dobie cyfryzacji dobrze zaprojektowana witryna internetowa to narzędzie, które daje firmom przewagę nad konkurencją i pozwala na efektywne prowadzenie działań marketingowych. Jakie najważniejsze zalety dla firm niesie ze sobą profesjonalna strona www? Myślę również o takim rozwiązaniu - https://koscierski.info/artykul/dlaczego-warto-zainwestowac-n1639730