martaam 1 Report post Posted November 11, 2018 Jaką firmę porzadnych oprawek do okularów polecicie? Share this post Link to post Share on other sites
pebs 1 Report post Posted November 13, 2018 Oprawki do okularów sa elementem, który kupujesz sobie raz na jakiś czas. Tak więc moim zdaniem warto jest zainwestować tutaj w najwyższej jakosci wykonanie.Szczegolnie,ze będziesz nosiła je na nosie nawet codziennie ( sam nigdy nie mogłem się przekonać do soczewek i zdecydowanie wygodniej jest mi jednak w okularach). Jestem aktywną osobą tak wiec zainwestowalem w okulary od firmy Oakley: aurum-optics.pl Oprawki bardzo wytrzymałe i sa dedykowane dla osób uprawiających sporty. Share this post Link to post Share on other sites
Kantona 0 Report post Posted November 13, 2018 A czy to aż takie istotne? Dla mnie ważne jest by oprawki pasowały do mojej twarzy, a nie to, by były firmowe. Share this post Link to post Share on other sites
Karmelka 0 Report post Posted November 13, 2018 Zgadzam się w zupełności,nie ważne czy oprawki są z firmy znanej bardziej czy też mniej,najważniejsze by pasowały do naszej twarzy i byśmy w nich dobrze się czuli. W obecnych czasach jest tak dożo sklepów optycznych,że na pewno każdy znajdzie produkt w odpowiedniej cenie.Szukając sklepów z produktami wysokiej jakości warto zajrzeć na stronę https://optiland.pl/sklepy-firmowe Znajdziemy na niej wykaz sklepów z najwyższej jakości produktami optycznymi,dla tych co szukają okularów,soczewek i różnego typu akcesoriów w rozsądnych cenach. Share this post Link to post Share on other sites
Ewelina921 0 Report post Posted February 21, 2019 Na pewno fajne są okulary ray ban. Wiadomo, że wyda się kilka stówek na nie ale moim zdaniem warto. Ta marka robi naprawdę porządne oprawki a poza tym ray bany w zasadzie każdemu pasują. Nie wiem jak oni to robią ale ich oprawki naprawdę są tak uniwersalne, ze niezależnie od kształtu twarzy - każdy w nich wygląda naprawdę dobrze. Share this post Link to post Share on other sites