Michalek1991 0 Report post Posted December 7, 2017 Cześć! Bywa na forum osoba pijająca czasami rum? Kupiłem ostatnio dosyć drogą i (wg opinii innych) dobrą butelkę, ale jakoś nie mogę pić jej na czysto. Są jakieś metody na drinki rumowe? Share this post Link to post Share on other sites
rutyniarz 0 Report post Posted December 10, 2017 Ja nie piłem, powiem szczrze Share this post Link to post Share on other sites
Fuksja 0 Report post Posted December 12, 2017 Ja bardzo lubię rum. Moim zdaniem w smaku przypomina whisky trochę. Share this post Link to post Share on other sites
Batman777 1 Report post Posted December 14, 2017 Kocham rum. Rum ma fajny smak, nie to co wódka. Share this post Link to post Share on other sites
Grzegorz86 0 Report post Posted June 14, 2019 Jeśli miałbym coś podpowiedzieć, to Mojito albo Diquiri, ale jak przedmówcy wole whisky. ____________________ jak powstaje whisky Share this post Link to post Share on other sites
jocelyn 0 Report post Posted July 10, 2019 Ja nie przepadam za rumem. Share this post Link to post Share on other sites
pebs 1 Report post Posted August 13, 2019 Kiedyś bawiłem się w samodzielne robienie alkoholi. I o ile robienie nalewek nie jest takie problematyczne to już robienie rumu czy wina jest trudniejsze. Trzeba mieć odpowiedni sprzet, odpowiednie miejsce do robienia alkoholi. Jak również dużo wolnego czasu. Ostatnio wychodze z założeni, ze alkohol lepiej jest kupić niż robić samodzielnie. Szczególnie, ze jest bardzo wiele hurtowni alkoholu, w których można zakupić alkohole ze wszystkich miejsc na świecie. Polecam to miejsce: http://www.alkoparty.pl Jest to hurtownia alkoholu w Krakowie, powinni doradzić jaki alkohol będzie odpowiedni. Share this post Link to post Share on other sites
fortal 0 Report post Posted July 28, 2020 Ja lubię pijać rum i jestem też smakoszem piw kraftowych, są one w naszym kraju coraz bardziej popularne. Jak też za nim przepadacie to mam dla was portal https://www.wolepiwo.pl/ na którym znajdziecie wiele przydatnych informacji i recenzji piw, poczytajcie bo warto. Share this post Link to post Share on other sites
edgardo.ernser 0 Report post Posted August 4, 2020 Lubię rum zwłaszcza do drinków Share this post Link to post Share on other sites
Dockson 0 Report post Posted August 13, 2020 Zdarza mi się. Mam obecnie dość spory wybór alkoholi w swojej domowej witrynce. Oraz lubię sobie raz na jakiś czas zrobic coś smacznego z mocniejszym alkoholem. Dobrze jest alkoholu szukać w hurtowniach internetowych z uwagi na to, ze wybór jest większy jak i takie miejsca mają znacznie korzystniejsze ceny. Tak wiec lubie sobie po prostu raz na jakiś czas zrobić takie wyposazenie https://outletalkoholowy.pl/106-bourbon Polecam przejrzeć sobie burbon w tym miejscu. Share this post Link to post Share on other sites
kasiaadamczyk 0 Report post Posted February 23, 2021 Samodzielnie tworzenie alkoholi to bardzo ciekawe doświadczenia. Jeśli posiada sie potrzebny sprzęt to wcale nie jest to trudne. Na pewno przyda wam się zestaw butelek . Dzięki różnym wielkościom, pojemnościom i kształtom z pewnością każdy znajdzie coś odpowiedniego do swoich potrzeb. Co ważne takie butelki bardzo efektywnie prezentują się jako podarek dla bliskich, bo są wykonane z wysokiej jakości szkła, z dbałością o każdy szczegół. Share this post Link to post Share on other sites
vfisher 0 Report post Posted February 24, 2021 W zimę lubię dodawać go sobie do herbaty. Share this post Link to post Share on other sites