Guest Ilomka007 Report post Posted May 10, 2017 Ja tam dostałam pożyczkę tego samego dnia. Rano wniosek a póżniejkontaktowałam się z moim opiekunem i zmieniliśmy parametr o 1% efektemczego był inwestor z pożyczką tego samego dnia popołudniu : - ) Share this post Link to post Share on other sites
Guest marcin84wwa Report post Posted May 10, 2017 ostatnie nadzieje pokładałem w tej firmie i się nie zawiodłem. Długi na ponad 50 tysięcy, wpisy w erif, krd, big i chyba wszędzie gdzie to możliwe + komornik na głowie. Naprawdę uratowaliście mi życie i jestem wam wdzięczny za pomoc. Z ręka na sercu POLECAM i będę was rekomendować przy każdej okazji !!! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Joanna Report post Posted May 11, 2017 To co ja mam zrobić żeby dostać 10000 Share this post Link to post Share on other sites
Guest gość Report post Posted May 11, 2017 Na forum raczej Pani nikt nie doradzi, najlepiej skontaktować się zopiekunem. W moim przypadku po zalogowaniu się na konto klienta, miałemkontakt do przydzielonego opiekuna. Swoją drogą to również mogępowiedzieć pozytywne słowa o firmie Share this post Link to post Share on other sites
Guest Joanna Report post Posted May 11, 2017 Ja po prostu chciałabym wiedzieć czy komuś też zdążyło się takie długie oczekiwanie. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Jakub Report post Posted May 11, 2017 tego było mi trzeba, dzięki za szybką pomoc. Share this post Link to post Share on other sites
Guest sabina Report post Posted May 11, 2017 jak dlugo czekaliscie na sms z loginem i haslem ? bo do mnie cos nie dochodzi Share this post Link to post Share on other sites
Concash.pl 1 Report post Posted May 11, 2017 jak dlugo czekaliscie na sms z loginem i haslem ? bo do mnie cos nie dochodzi Czas dostarczenia danych do konta klienta wynosi do 60 minut od potwierdzenia wniosku. Pani Sabino, odpowiedni dział już wysłał komplet danych na pocztę e-mail do wszystkich klientów, którzy od godziny 16:00 potwierdzili dane Share this post Link to post Share on other sites
Guest Magda Report post Posted May 11, 2017 witam, czyli ile wychodzi ta rozmowa telefoniczna? Share this post Link to post Share on other sites
Guest julax Report post Posted May 11, 2017 W mojej sytuacji to kwestia podania dodatkowych danych do wniosku i tyle. Generalnie fakt faktem za darmo to nie jest, jednak patrząc na "opłaty administracyjne" konkurencji to suma kosztów w firmie Concash jest znacznie niższa. Kiedyś korzystałam z firmy Arkon, gidze pożyczki w ogóle nie otrzymałam.... Więc jeżeli chodzi o pożyczki bez bik i krd to tylko CONCASH i mogę śmiało polecić. PS: opłaty administracyjnej faktycznie nie ma Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tomi Report post Posted May 11, 2017 czy rzeczywiście można dostać pożyczkę przez Internet ? Jak jest umowa podpisywania ? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Joanna Report post Posted May 12, 2017 Pytam czy ktoś też tak długo czekał na pożyczkę ??????? Share this post Link to post Share on other sites
Concash.pl 1 Report post Posted May 12, 2017 czy rzeczywiście można dostać pożyczkę przez Internet ? Jak jest umowa podpisywania ? Jeżeli chodzi o naszą ofertę pożyczek przez internet - wniosek jest składany online, weryfikacja telefoniczna z naszym pracownikiem działu BOK a umowa jest wysyłana kurierem lub jest możliwość, aby inwestor w danym regionie Polski przyjechał osobiście dostarczyć dokumenty. Natomiast rodzaj umowy jest dowolny i zależy od danej sytuacji. Standardowym zabezpieczeniem jest zwykła umowa CP. Po szczegóły zapraszamy do kontaktu mailowego Share this post Link to post Share on other sites
Guest Wojtasinski Report post Posted May 12, 2017 Chyba jedyna firma w tym kraju, która naprawdę pożyczka bez sprawdzania KRD! Polecam! Share this post Link to post Share on other sites
Guest smile Report post Posted May 13, 2017 Stwierdziłem, że aż muszę gdzieś polecić waszą firmę. Słuchajcie miałem zadłużenie na 70 000 zł i gilotynę nad głową przez kumulację tych wszystkich zobowiązań. W Concash otrzymałem kredyt konsolidacyjny na świetnych warunkach. Teraz nie mam żadnych problemów a miesięczne raty w porównaniu do konkurencji są bardzo korzystne. Dziękuję wam i POLCEM! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Joanna Report post Posted May 14, 2017 Nie chwalcie , bo nie dostałam , już minął ponad tydzień i nic, i nie wiem co mam z tym zrobić. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Krzysztof Report post Posted May 14, 2017 Dziękuje wam za pomoc! Share this post Link to post Share on other sites
Guest DOMINIK Report post Posted May 14, 2017 No i tak powinna działać każda porządna firma. Nie wiedziałem, że da sięnawet obejść bez chodzenia po waszych placówkach. Osobą wygodnickimpolecam, tak jak to mają na stronie - przy filiżance kawy - złożyćwniosek, potwierdzić i otrzymać środki na rachunek bankowy. Prostokonkretnie i wygodnie, czyli tak jak lubię! : D Share this post Link to post Share on other sites
BCW factory 0 Report post Posted May 15, 2017 Zapraszam do kontaktu pod nr tel 885010907 lub przez formularz pod adresem www.bcwfactory.pl. Warto porozmawiać o swoich potrzebach finansowych ze specjalistą! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Jarek Report post Posted May 15, 2017 Polecam firmę Concash.pl !!! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Mateusz Report post Posted May 15, 2017 Witam chciałem zapytać czy ktoś czekał dużej niż kilka dni ja czekam od środy i dalej nic:) czekam czekam i doczekać się nie moge Share this post Link to post Share on other sites
Guest Mateusz Report post Posted May 15, 2017 Nie chwalcie , bo nie dostałam , już minął ponad tydzień i nic, i nie wiem co mam z tym zrobić. witam ile pani czeka ja czekam od środy 11.05 i nic Share this post Link to post Share on other sites
Guest Joanna Report post Posted May 15, 2017 Ja czekam od 5.05, i dalej nic Share this post Link to post Share on other sites
Guest Joanna Report post Posted May 15, 2017 Strzeże mówiąc to zastanawiam się czy Ci co Tak chwalą nie są podstawienie, czy ja mam akurat takiego pecha, dzwoniłam już do nich trzy razy. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tomix Report post Posted May 15, 2017 W mojej sytuacji wystarczyło zmienić parametry pożyczki. Daj 15% i najwyżej będziesz negocjować z inwestorem. Mi się udało zejść do 13% - to normalni ludzie a nie jakieś bankowe roboty, więc spróbuj tak. U mnie zadziałało a czekałem, żeby Cię nie skłamać niecałe 2 dni. Share this post Link to post Share on other sites