Witek 27 Report post Posted May 31, 2016 (edited) No i stało się jak mówiono. Po wprowadzeniu podatku bankowego wiekszość banków podnosi opłaty. To co mnie trzymało w T-mobile Usługi Bankowe to 10 darmowych przelewów w miesiącu, a tu właśnie dostałem nowy cennik i od 1 sierpnia 2016 przelew natychmiastowy będzie kosztował nawet więcej niż u konkurencji bo aż 6 zł. "Każdy przelew Natychmiastowy w T-Mobile koncie/Koncie Freemium w Bankowości Internetowej / Bankowości Mobilnej będzie kosztował 6 zł" Edited May 31, 2016 by Witek Share this post Link to post Share on other sites
Chwilówki 0 Report post Posted June 3, 2016 Nie rozumiem jednego: ich przelewy obsługuje BlueMedia gdzie przelew u nich (bm.pl) kosztuje 5zł, a w TMUB będzie kosztował 6zł... Share this post Link to post Share on other sites
Sylvia 0 Report post Posted July 12, 2016 To jest Alior, Aliro lubi opłaty Darmowe konto było na wabik, najpierw karata bez warunków i bez opłaty - szybko się pojawiła opłata, teraz to. Share this post Link to post Share on other sites
monika839 0 Report post Posted March 9, 2018 Jeśli chodzi o przelewy natychmiastowe, bo ktoś o nie pytał, to z banku do banku to oczywiście musimy za nie zapłacić. Opłata często nie jest pobierana, jeśli chodzi o systemy płatności za zakupy. Możemy sobie wybrać np. https://www.cashbill.pl/platnosci Płacimy wtedy za to, co zamówimy online, czyli najszybciej i najłatwiej. Takie płatności to bardzo wygodna opcja dla każdego. Sklepy internetowe ułatwiają wszystko sobie i swoim klientom. Ja nie wykonuję już innych przelewów. Share this post Link to post Share on other sites
Beti 0 Report post Posted March 11, 2018 No jak na bezpłatne konto bankowe, opłaty za przelewy natychmiastowe Elixir i Blue Cash, są trochę za wysokie. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Szymko2 Report post Posted March 12, 2018 Cześć, z tego co się orientuje, to cashbill ma duże problemy z wypłacaniem pieniędzy swoim partnerom.Ja ze swojej strony polecam Ci HotPay współpracuję z nimi już przeszło rok (mam płatności sms oraz directbilling w swoim sklepie internetowym) i jestem bardzo zadowolony! Share this post Link to post Share on other sites
Darmula 0 Report post Posted March 29, 2018 Z tego konta najlepiej korzystać, płacąc kartą. dostajemy moneyback 5 % od każdej płatności kartą maks 25 zł miesięcznie. Share this post Link to post Share on other sites
Moja 0 Report post Posted July 22, 2018 Cholera korzystam z ich konta i tak jak początkowo byłam zadowolona, między innymi przez te przelewy natychmiastowe, tak teraz coraz częściej myślę nad zmianą Share this post Link to post Share on other sites
martaam 1 Report post Posted August 27, 2019 Powiem szczerze, że jest to dla mnie co najmniej dziwna sytuacja, że w dobie powszechnej informatyzacji, nie ma jeszcze w Polsce, w polskiej bankowości czegoś takiego jak standardowa opcja szybkiego przelewu. Wprawdzie jest, ale jest ona dodatkowo płatna i wynika z faktu, że istnieje jakiś pośrednik który to realizuje. Powinno to być rozwiązane raczej systemowo. Przeglądając niektóre oferty, to np w mBanku można znaleźć tego rodzaju funkcjonalności. Pełen opis oferty od mBanku można znaleźć np tutaj pod linkiem: https://www.tanie-konto.pl/mbank/ekonto-konto-osobiste/ Share this post Link to post Share on other sites
bookmajster 0 Report post Posted August 30, 2019 Ten bank jest do kitu Share this post Link to post Share on other sites