Meksyk 0 Report post Posted December 16, 2014 Mam zamiar wziąć pożyczkę w vivus, na stronie POŻYCZKI KAMIWET.PL polecają właśnie vivus i jeszcze kilka innych jak najtańśze pożyczki. Czy sa tutaj kliencie vivusa? jakie macie opinie o nich? Share this post Link to post Share on other sites
Bankieria.pl 2 Report post Posted December 18, 2014 Vivus.pl to jeden z liderów na rynku mikropożyczek - ostatnio jednak ich oferta 1 400 zł została przebita przez NetCredit - bo Ci oferują 1 500 zł na 30 dni za 0 zł - dla nowych klientów. Share this post Link to post Share on other sites
art 16 Report post Posted December 18, 2014 @Meksyk w jednym poście piszesz że chcesz wziąć pożyczkę w Vivus a w innym że w Wonga, oprócz tego że na forum robisz Meksyk to pewnie piszesz tylko żeby odfajkować posta... Share this post Link to post Share on other sites
kamilos678 0 Report post Posted February 3, 2015 Od siebie moge polecić wonga i właśnie vivusa bo z tych chwilówek korzystałem i nie zawiodłem się oczywiści spłata pożyczki w terminie i nie było problemów nie wiem jak to jest gdy się nie spłaci czy robią problemy itp Share this post Link to post Share on other sites
kredyt.pl 0 Report post Posted February 5, 2015 Od siebie moge polecić wonga i właśnie vivusa bo z tych chwilówek korzystałem i nie zawiodłem się oczywiści spłata pożyczki w terminie i nie było problemów nie wiem jak to jest gdy się nie spłaci czy robią problemy itp Po 1 dniu zaległości - zaczyna się od telefonu, póżniej windykacja, standardowe procedury. Share this post Link to post Share on other sites
latajacydywan 0 Report post Posted May 10, 2015 polecam , ale jak zostało wspomniane jeżeli nie spłacisz na czas to czeka Cię nieciekawa wizja Share this post Link to post Share on other sites
Sylvia 0 Report post Posted July 23, 2016 (edited) Wg mojej opinii jeśli chodzi o pierwszą darmową pożyczkę, to jest to jedna z najlepszych pożyczek online. Jak na firmę pożyczkową raczej są w miarę dobre opinie o Vivus https://antyranking.blogspot.com/2016/04/vivus-opinie-pierwsza-pozyczka-gratis.html Vivus ma dużą akceptowalność wniosków, teraz wprowadzili możliwość zaciągnięcia pierwszej pożyczki za darmo na 60 dni, robi się to niby tak, że się bierze na 30 dni, w terminie spłaca połowę, a Vivus przedłuża za darmo na kolejne 30 dni. Przy czym ja tego nie testowałam. Testowałam jedynie tą pierwszą na 30 dni. Oczywiście jak ktoś nie spłaci w terminie albo bierze kolejną to jest już drogo, może nie tak jak w innych firmach, ale i tak drogo. Pierwsza jest ok. Edited July 23, 2016 by Sylvia Share this post Link to post Share on other sites
Doradca-pozyczki 0 Report post Posted September 21, 2016 Mam zamiar wziąć pożyczkę w vivus, na stronie POŻYCZKI KAMIWET.PL polecają właśnie vivus i jeszcze kilka innych jak najtańśze pożyczki. Czy sa tutaj kliencie vivusa? jakie macie opinie o nich? No i znalazłem pożyczkę vivus na stronie kamiwet http://kamiwet.pl/druga-pozyczka-w-vivus-koszty-i-opinie/ ale nie widzę, żeby oferta ta różniła sie czymkolwiek od oferty na głównej stronie vivusa. Po drugie co do vivusa to radzę uważac jak na resztę pożyczek na 30 dni bo ludzie biorą bo jest za darmo - SUPER ale wydadzą wypłatę, wydadzą 1500 złotych od vivusa i za co spłacą te jedyne 1500? Share this post Link to post Share on other sites