yivi 0 Report post Posted November 15, 2014 Witam. Opiszę tutaj swoją kiepską sytuację i będę wdzięczny za każdą okazaną pomoc.Sytuacja zawodowa:03.2014 - 07.2014 - praca na umowę zlecenie, nowa umowa co miesiąc, wynagrodzenie ~1 600 PLN netto08.2014 - 10.2014 - bezrobocie bez zasiłku03.11.2014 - umowa zlecenie, czas nieokreślony, wynagrodzenie faktyczne od 1 920 PLN netto w górę (zależy od nadgodzin)Sytuacja kredytowa:- kredyt studencki PKO - rata ~320 PLN miesięcznie, pozostało 9 600,00 PLN- pożyczka gotówkowa BIS PKO - rata 283,11 PLN, pozostała kwota kapitału do spłaty 15 590,20 PLN- chwilówka Vivus - 3 025 PLN- pożyczka Provident - rata 100 PLN tygodniowo, pozostało 5 600 PLNPoza tym mam na siebie abonament w Orange - 93 PLN.Potrzebuję kredyt na spłatę chwilówki w Vivus, opłaty bieżące i w jeśli się uda, to nawet spłatę Providenta. Najbliższą wypłatę dostanę 15 grudnia. Pytałem w Getin Banku o kredyt na oświadczenie, niestety mi odmówili. Podejrzewam, że w większości banków będzie to samo. W PKO mam już 2, więc pewnie o 3 nie ma co się starać. Czy ktoś z Was był w podobnej sytuacji (nowa umowa zlecenie) i dostał gdzieś kredyt? Nie satysfakcjonuje mnie kwota rzędu 2 czy 3 tysięcy złotych. Potrzebuję co najmniej 5 tysięcy, żeby to w miarę ogarnąć, ale im więcej dostanę, tym lepiej.Bardzo proszę o waszą pomoc, z góry ogromniaste dzięki.Pozdrawiam! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Monika Report post Posted November 17, 2014 Witam, pootrzebuję nieco więcej informacji. Zapraszam do kontaktu: ruda.nika@wp.pl tel. 501939168. Pozdrawiam, Monika Share this post Link to post Share on other sites
Beren132 1 Report post Posted November 21, 2014 Raczej nie korzystaj z takich porad jak ta wyżej Share this post Link to post Share on other sites
deli 0 Report post Posted May 6, 2016 Możesz skorzystać z pomocy www.vertusfinanse.pl, jeżeli chodzi o oddłużanie Share this post Link to post Share on other sites
Posredniczka 0 Report post Posted October 6, 2016 Help-Finanse, 883 112 116 :) Share this post Link to post Share on other sites
Mirekman 0 Report post Posted October 25, 2016 A nie myślałaś o tym aby ubiegać się o konsolidacje? Czytałam o niej ostatnio co nieco na blogu o finansach: http://www.max-finanse.pl/co-powinnismy-wiedziec-o-kredycie-konsolidacyjnym/ i z tego co wiem, nawet jeżeli oferta większości konsolidacji nie uwzględnia chwilówek to jednak daje możliwość udzielenia kredytu na kwotę wyższą niż suma konsolidacji dzięki którym mogłabyś spłacić chwilówki. Wiadomo, nie jest to łatwa sytuacja ale mogło być gorzej, przy mądrym pokierowaniu swoimi finansami w niecały rok uda Ci się odzyskać płynność finansową. Share this post Link to post Share on other sites
pawlak 0 Report post Posted October 30, 2016 z takich sytuacji uratować może chyba tylko kredyt konsolidacyjny Najlepiej pójść do banków i spróbować się dogadać Share this post Link to post Share on other sites
pebs 1 Report post Posted October 31, 2016 Kredyt konsolidacyjny to moim zdaniem ostateczne rozwiązanie. Kredyty takie są dosyć drogie oraz na koncu będziemy musieli spłacić o wiele więcej niż zaciągnęliśmy.... Poza tym wbrew pozorom nie jest tak łatwo go zaciągnąć. Nie wiem tak na marginesie czy jakiś bank zdecyduje się udzielić kredytu osobie, która posiada zadłużenie w chwlówkach. Z Kolei branie wysokooprocentowanej pożyczki prywatnej na spłątę innych pozyczek prywatnych to praktyczne samobójstwo.... Jestem zdania,ze zawsze jest jakieś wyjście z sytuacji. Sugeruję dopytać się tutaj: http://www.forum-kredytowe.pl/tagi/jak-wyjsc-z-dlugow.html Na forum udziela sie wielu doradców i powinni Wam podpowiedzieć jak się uwolnić od długów. Share this post Link to post Share on other sites
Concash.pl 1 Report post Posted April 23, 2017 Albo kredyt konsolidacyjny albo znalezienie dobrej pożyczki od prywatnego inwestora. Share this post Link to post Share on other sites
Klaudia17 0 Report post Posted December 6, 2018 Branie kolejnej pożyczki na spłatę poprzedniej nie ma za bardzo sensu, bo zaplątujemy się w długi coraz bardziej Share this post Link to post Share on other sites
Stowarzyszenie 2 Report post Posted December 6, 2018 Szanowni Państwo, Miło nam również poinformować, że otrzymaliśmy nagrodę Najlepszej Kancelarii Prawnej 2018r – a to oznacza iż mamy markę – popartą referencjami https://kancelariadebt.oferteo.pl/images/portfolio/3595465/orig/48458_gratulacje.jpg Mają Państwo problem - Mają Państwo Swoje Prawa ! Sprawdzimy, doradzimy, pomożemy ! Zapraszamy !Kancelaria Prawna Debt Specjalista d/s. obsługi Klienta http://gabriela-debt.simplesite.com Share this post Link to post Share on other sites
Klaudia17 0 Report post Posted December 11, 2018 Trzeba walczyć a na pewno sobie z tym poradzisz ! https://ratanland.pl/24-stoly-ogrodowe-drewniane.html Share this post Link to post Share on other sites
Olek92 0 Report post Posted March 30, 2019 Oferuję pożyczki pod weksel napisz maila kredyty@poczta.onet.pl Share this post Link to post Share on other sites
pożyczka 0 Report post Posted September 28, 2019 SPRAWDŹ SZYBKIE POŻYCZKI kliknij w link i złóż wniosek http://prywatna.net.pl Share this post Link to post Share on other sites
PiotrDuda 0 Report post Posted October 11, 2019 W dniu 24.04.2017 o 01:45, Concash.pl napisał: Albo kredyt konsolidacyjny albo znalezienie dobrej pożyczki od prywatnego inwestora. jeśli posiada zabezpieczenie lub poręczyciela może zawsze spróbować w takich miejscach jak Rapida, Fundusz Korona czy speed cash chociaż ta ostatnia ma różne opinie. Na pewno lepiej coś skonsolidować niż zarąbać się za 6 miesięcy. Tylko ważna jest wtedy dyscyplina. Powodzenia! Share this post Link to post Share on other sites
janekcichy 0 Report post Posted July 24, 2020 Bezpłatna pomoc dla osób zadłużonych: - otrzymałeś/aś nakaz zapłaty, wyrok lub pozew o zapłatę i nie wiesz jak się bronić? - w Twojej skrzynce pocztowej pojawił się list od komornika? - nęka Cię firma windykacyjna? Zadzwoń lub napisz do nas! - 514-547-991 lub wiadomość prywatna Share this post Link to post Share on other sites
nola 0 Report post Posted January 30, 2022 Jeśli banki odmawiają a są potrzebne dodatkowe pieniądze to polecam sprawdzić sobie trudne kredyty dla zadłużonych . Ja skorzystałam i cieszę się , że się udało, bo pieniądze zainwestowałam i spłaciłam całe zadłużenie Share this post Link to post Share on other sites