Malfoy 20 Report post Posted October 9, 2012 Grzegorz Bierecki ustąpił z funkcji prezesa Krajowej SKOK i przeszedł do rady nadzorczej SKOK. Prezes chyba czuje już oddech nadzoru KNF nad "krajówką" i wolał przesunąć się w cień. Generalnie powinno być lepiej więcej władzy będą miały lokalne kasy SKOK. Bądż co bądż w Kasach Polacy trzymają przeszło 15 miliardów złotych oszczędności a wszystkich członków Kas jest ponad 2,5 miliona. Ilość oddziałów SKOK-ów jest nawet większa niż ma moloch PKO BP. 2 coiciagorb ThesSween reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Lukasz 39 Report post Posted October 9, 2012 SKOK-i są bardzo rozproszone i często mają placówki w niedużych miastach przez co trafiają w niszę rynkową, że tak to określę. Druga sprawa, że ludzie nie zawsze mogą dostać pieniądze w banku to szukają gdzie się da więc i liczba klientów nie jest mała Share this post Link to post Share on other sites
GamerX 0 Report post Posted October 24, 2012 jakoś tam mam kaskę i wsztystko okey znajoma pracuje mam dobre zdanie o skok miałęm kilka pozyczek np: 5 koła spłąciłęm 5500 ale miesiąc wcześniej 2 spłacięłm 2300 więc nie jest żle, troche mnie dobija to że wysokie opłaty za przelewy itp. tak to luzik Share this post Link to post Share on other sites
andrewandrew 0 Report post Posted January 19, 2018 mało przyszłościowe to niestety Share this post Link to post Share on other sites
KasiaWalczak 0 Report post Posted January 24, 2018 niestety skoki mają prehistoryczne zasady i opłaty Share this post Link to post Share on other sites
Beti 0 Report post Posted January 31, 2018 Archaizm bije po oczach... Share this post Link to post Share on other sites
KredyciarzNerwowy40 4 Report post Posted February 2, 2018 A to bardzo ciekawe. Grzegorz Bierecki to bardzo ciekawa postać. Może kiedyś pracę inżynierską o nim napisać. Share this post Link to post Share on other sites