h.cash 0 Report post Posted April 1, 2014 Witam! Czy są jakieś ograniczenia wiekowe przy kredytach studenckich? Share this post Link to post Share on other sites
gadulec808 0 Report post Posted April 7, 2014 W momencie rozpoczęcia studiów nie możesz mieć skończonych 25 lat. Share this post Link to post Share on other sites
kunoem 0 Report post Posted May 1, 2014 Czyli tu chodzi o cały moment edukacji można było się domyśleć tak samo jest z inny datkami socjalnymi do momentu nauki można coś dostawać Share this post Link to post Share on other sites
Bankieria.pl 2 Report post Posted May 8, 2014 Raczej nie będą pomagać wiecznym studentom Oferta kredytu studenckiego jest tylko w części banków i faktycznie jest to dobra oferta. Dodatkowo można ubiegać się o umorzenie części kredytu przez najlepszych studentów. Share this post Link to post Share on other sites
Lukasz 39 Report post Posted May 13, 2014 Szkoda tylko, że informacja o możliwości umożenia kredytu nie jest powszechnie znana przez studentów. Ja przykładaowo nie wiedziałem, że można umożyć część kredytu. Na studiach zawsze miałem dobre wyniki i pomimo tego, że kredyt taki nei był mi specjalnie potrzebny szansa jego umożenia byłaby bardzo kusząca. Ze względu że oprocentowanie jest niższe niż standardowe warto było spróbować wziąć kredyt i póżniej ubiegać się o jego ewentualne umorzenie. Może akurat by się udało.... Share this post Link to post Share on other sites
Antek32 0 Report post Posted December 8, 2015 Wiem, że odkopuję stary temat, ale może komuś kiedyś przyda się ta informacje. Obecnie jest kilka firm, które pozwalają wziąć pożyczkę studencką. Jeżeli zainteresowany ma stałą pracę (nawet dorywczą) i ukończone 21 lat, może wziąć pieniądze. Jedną z firm oferujących takie rozwiązanie jest https://www.pozyczkomat.pl/. Korzystałem z jej usług w przeszłości, polecam. Share this post Link to post Share on other sites
pożyczony 0 Report post Posted January 18, 2016 Wolę najcięższą pracę, niż branie kredytu. Wiem, że nieraz ludzie nie mają wyjścia, ale póki można, należy szukać innego rozwiązania. Share this post Link to post Share on other sites
kredytjuz 0 Report post Posted January 19, 2016 Nie jestem przekonana czy ekspresowa pożyczka jest dobrym pomysłem dla studenta. No chyba, że ma jakiś stały dochód wtedy czemu nie zawsze przyda się trochę dodatkowej gotówki. Share this post Link to post Share on other sites
Marti80 0 Report post Posted May 25, 2017 nigdy nie bierzcie kredytu studenckiego, nie wiecie jak ciężko go potem odpracować Share this post Link to post Share on other sites
Amy_25 0 Report post Posted August 24, 2017 Nawet przy stałym dochodzie, lepiej nie brać takiego kredytu. Share this post Link to post Share on other sites
Partyturka 0 Report post Posted November 29, 2017 Czasami taki kredyt wychodzi na plus ale tylko czasami niestety Share this post Link to post Share on other sites
flawiffec 0 Report post Posted December 11, 2017 hej Share this post Link to post Share on other sites
Higieja 0 Report post Posted June 25, 2018 Kredyt studencki można wziąć tylko do 25 roku życia, posiadając aktualny status studenta. Share this post Link to post Share on other sites
Moliera 0 Report post Posted April 17, 2019 Dokładnie, nie można mieć skończonego 25 roku życia Share this post Link to post Share on other sites
Agnis 0 Report post Posted December 18, 2019 W dniu 29.11.2017 o 18:16, Partyturka napisał: Czasami taki kredyt wychodzi na plus ale tylko czasami niestety nigdy nie wychodzi na plus bo zawsze go trzeba w końcu spłacić Share this post Link to post Share on other sites
glaczek 0 Report post Posted November 23, 2020 chyba tylko by miec mniej niz 26 lat a tak to raczej nie ma Share this post Link to post Share on other sites
Adex 0 Report post Posted December 17, 2020 Nie znam ani jednej osoby zadowolonej z tego kredytu. Wszyscy później żałują, że mogli jakoś "przebidować". _________________________ tani transport w Krakowie Share this post Link to post Share on other sites
AlojzBrzoza 0 Report post Posted February 6 A czy studia podyplomowe też się liczą? Share this post Link to post Share on other sites