kuba555 0 Report post Posted July 23, 2015 Masz tutaj link do jednej z najlepszych porównywarek pożyczek bez bik skanerkredytowy.pl Sam używam i jestem zadowolony Share this post Link to post Share on other sites
e-money 0 Report post Posted July 24, 2015 Żadne skanery wyszukiwarki nam nie pomoga jak nie korzystamy z naszej własnej głowy Share this post Link to post Share on other sites
pozyczkamaxx 1 Report post Posted July 24, 2015 Zgadzam się, że trzeba pożyczać z głową bowiem taka pożyczka jest strasznie droga ale dodam również, że takie pożyczki również mogą nas wesprzeć finansowo jak ktoś umie je porządnie wykorzystać. Share this post Link to post Share on other sites
pozyczkamaxx 1 Report post Posted July 24, 2015 Tylko jak wysoko będzie to oprocentowane? A jeżeli chodzi o oprocentowanie to na stronie http://pozyczkamaxx.pl/pozyczka_pozabankowa.html mamy cały ranking RRSO z firmami pozabankowymi. Share this post Link to post Share on other sites
doradca100 0 Report post Posted July 25, 2015 KREDYTTAK.PL.TL bez baz do 100000zł wystarczy stały dochód poli2 @op.pl Share this post Link to post Share on other sites
pozyczkamaxx 1 Report post Posted July 27, 2015 Tak, na pewno 100,000 zł na "gębę". Share this post Link to post Share on other sites
e-money 0 Report post Posted July 27, 2015 Czy to forum ktoś moderuję ? połowa wpisów to spam... Share this post Link to post Share on other sites
pebs 1 Report post Posted December 2, 2015 Zwykle są to reklamy firm pożyczkowych. Oczywiście pokazują jedynie dobre strony brania chwilowek a nie piszą o wadach tego typu zobowiązań... Sam jestem zdania,ze powinno się dobrze zastanowić zanim się zdecyduje na tego typu zobowiązanie. Chwilówki nie są niczym dobrym. Mają zwykle bardzo wysokie oprocentowanie oraz jeśli wpadniecie w pętlę zadłużenia to potem bardzo trudno jest się z niej wywinąć.... Polecam zajrzeć sobie tutaj: http://www.forum-kredytowe.pl/f150/ Aktualnie na forum jest największa baza informacji oraz opinii na temat poszczgólnych firm chwilówkowych. Jeśli sobie poczytacie to może będzie Wam o wiele łatwiej się zdecydować na konkretną ofertę. Share this post Link to post Share on other sites
tunia 3 Report post Posted January 25, 2016 Każda pożyczka ma swoje wady oraz zalety. Poza tym pożyczka w banku wcale nie musi być tak opłacalna... Ostatnio na przykład Alior Bank reklamował niby tanią pożyczkę bo oprocentowaną na 5% ale z bardzo wysoką prowizją, która sięgała kilkudziesięciu procent. Chwilówki mają tą zaletę,ze można je dostać szybko oraz bez formalności. Poza tym pierwsza oferta darmowej pożyczki nie jest wcale taka zła... Ma ją w ofercie na przykład via sms: https://www.viasms.pl/ Jeśli pożyczy się pieniadze do 1000 zł oraz spłaci w terminie to nie płąci się prowizji ani oprocentowania. Share this post Link to post Share on other sites
Zuzka 0 Report post Posted February 11, 2016 Jest trochę dobrych chwilówek na rynku, jest vivus, wonga itd. ostatnio trafiłam też na visset.pl wszędzie warunki były całkiem ok. Wiadomo, że jak nie spłacisz to dowalą koszty ale w większości przypadków jest tak, że bierzesz 500 zł i oddajesz tyle samo. Share this post Link to post Share on other sites
Guest adam Report post Posted February 18, 2016 szybko pożyczkę dostałem w Kasa Tak, a bardzo zależało mi na szybkości, bo auto mi nawaliło. firmę polecili mi znajomi z pracy, którzy też u nich brali pożyczkę. warunki mają ok, spełnili moje oczekiwania, a że to była moja pierwsza pożyczka u nich to była za 0 zł. fajnie! Share this post Link to post Share on other sites
cloudy 0 Report post Posted March 10, 2016 W większość parabanków pierwsza pożyczka jest za darmo. Ekspresowe pożyczki chwilówki udzielają na przykład tutaj - www.trustmoney.pl Share this post Link to post Share on other sites
Żaba89 0 Report post Posted April 14, 2016 Ja korzystałam z www.gotowkacash.pl i moim zdaniem działa lepiej niż wyszukiwarka! Krótka ankieta - a potem doradca dopytuje i przedstawia ofertę, dzwonią na swój koszt. Share this post Link to post Share on other sites
pozyczkamaxx 1 Report post Posted April 20, 2016 Ja korzystałam z www.gotowkacash.pl i moim zdaniem działa lepiej niż wyszukiwarka! Krótka ankieta - a potem doradca dopytuje i przedstawia ofertę, dzwonią na swój koszt. Serio??? Dzwonią na swój koszt??? Kurde... to musi być poważna firma w takim razie. Nic tylko brać. Share this post Link to post Share on other sites
Sylvia 0 Report post Posted September 17, 2016 Spróbuj na serwisach społecznościowych, Nie korzystałam nigdy, ale przy pożyczkach społecznościowych też podobno można trafić na szemranych typków. Tak przynajmniej czytałam gdzieś ostatnio. Share this post Link to post Share on other sites