Guest Marcin Report post Posted March 5, 2014 VANQUIS BANK Karta kredytowa Kredyt oferowany jest w formie limitu kredytowego w karcie kredytowej VISA z początkowym limitem 1100zł. Wypełniając formularz zgłoszeniowy można wnioskować o kartę. Dodatkowo możliwość podwyższenia limitu kredytowego do 10 000zł. Złóż wniosek on-line: http://ho./SH7Eo CITI BANK Karta kredytowa Premia na start do 200zł dla każdego. Oszczędzaj z kartą kredytową Citibank. Po otwarciu konta otrzymujesz kartę kredytową. Dodatkowo możliwość opłacenia rachunków bez prowizji. Z kartą kredytową można ubiegać się o nieoprocentowany nawet do 56 dni kredyt bezgotówkowy.Dzięki karcie nie przepłacasz za zakupy - gwarancja zwrotu różnicy w cenie jeżeli znajdziesz identyczny produkt w niższej cenie. Wniosek o kartę można złożyć na stronie: http://ho./SH6cm Share this post Link to post Share on other sites
0 Laogrado88 0 Report post Posted March 12, 2014 A jak długo trwa wyrobienie karty? Share this post Link to post Share on other sites
0 Licillerons74 0 Report post Posted March 17, 2014 a co myslicie o mbank? Share this post Link to post Share on other sites
0 Darek81 0 Report post Posted July 3, 2014 Żona ma w Mbank i sobie chwali. Share this post Link to post Share on other sites
0 Mariola 0 Report post Posted July 17, 2014 Ja mam w city banku i jestem zadowolony choc traktuje to raczej jako rezerwe niz z niej korzystam Share this post Link to post Share on other sites
0 twojkredyt1 0 Report post Posted October 2, 2014 karty kredytowe to dopiero droga sprawa.. nie pakowałabym się w to Share this post Link to post Share on other sites
0 Guest VBPartner Report post Posted October 11, 2014 Karta kredytowa VANQUIS BANK Do 3300 zł bez zaświadczenia o dochodach Limit kredytowy nawet do 5500 zł Wstępna decyzja w 60 sekund Bez odsetek nawet 56 dni 0 zł za wydanie karty Vanquis Bank chce być blisko swoich Klientów i ich potrzeb,dlatego przygotował specjalne rozwiązania na wypadek przejściowych trudności ze spłatą zadłużenia. Krok 1 - Wypełnij wniosek na stronie: kartakredytowa.cba.pl Krok 2 - Otrzymasz szybką decyzję Krok 3 - Oddzwonimy,aby potwierdzić dane Share this post Link to post Share on other sites
0 Bankieria.pl 2 Report post Posted October 19, 2014 Karta kredytowa to jeden z bardziej zagmatwanych produktów bankowych. Nieumiejętne obchodzenie się z kartą kredytową może powodować efekt ,,wiecznego zadłużeniaâ. Efekt ten polega na wykorzystaniu pełnego limitu na karcie, który po okresie bezodsetkowym obarczony jest oprocentowaniem długu np. 12 % w skali roku. Do momentu aż nie spłacimy całego zadłużenia odsetki naliczane są od wysokości długu. Miesięcznie spłacamy tzw. minimalną kwotę do spłaty np. 5 % kwoty zadłużenia. Niefrasobliwi klienci banków, po spłacie kwoty minimalnej wykorzystują ją ponownie. W ten sposób zadłużenie na karcie nigdy nie znika! Share this post Link to post Share on other sites
0 Hanialina 0 Report post Posted March 23, 2015 Można się bardzo zdziwić jak coś będzie się brało non stop na kartę. Bez spłaty ;/ Wtedy to mor^&a d*pa ściana Share this post Link to post Share on other sites
0 deper 0 Report post Posted March 24, 2015 Żadnych kart kredytowych, jeden znajomy już to przeszedł.. Share this post Link to post Share on other sites
0 Wiktor 0 Report post Posted March 31, 2015 A Mbank? Share this post Link to post Share on other sites
0 Kubekkow 0 Report post Posted February 11, 2016 Ja mam w WBK - jest całkiem ok. Jeżeli ma się tam konto to warunki są znośne. Share this post Link to post Share on other sites
0 Marti80 0 Report post Posted May 25, 2017 mbank wszystkie karty, poza złotą, pożeracz piniendzy Share this post Link to post Share on other sites
0 Nikoś 0 Report post Posted July 27, 2017 Z racji przeniesienia konta osobistego rozwazam karte w Lions. Ktos moze ma i jakas opinia? Share this post Link to post Share on other sites
0 Guest Frania Report post Posted July 28, 2017 Ja mam Mastercard World u nich i jestem zadowolona. Sporo podróżuję służbowo, przynajmniej raz w miesiącu, a dzięki tej karcie mogę korzystać np. z saloników VIP na lotniskach. Share this post Link to post Share on other sites
0 Nikoś 0 Report post Posted July 29, 2017 A coś poza vip daje ta karta? Jak wyglądają kwestie %? Share this post Link to post Share on other sites
0 Guest Frania Report post Posted July 30, 2017 Jeśli spełniasz określone warunki to karta jest za darmo. Dokładnie to byś musiał sprawdzić na stronie, ale wydaje mi się, że chyba średnio 10 transakcji bezgotówkowych miesięcznie trzeba zrobić na kwotę 5000 zł Share this post Link to post Share on other sites
0 Mirekman 0 Report post Posted August 23, 2017 Ja mam kartę kredytową z https://www.santanderconsumer.pl/karty-kredytowe/karta-visa-media-markt,5.html i wyrobienie jej jest darmowe. A jeśli chodzi o czas to w zależności jak ją zakładasz jak robisz to w oddziale sklepu Media Mark to przy okazaniu dowodu oraz potwierdzenia wysokości otrzymanych dochodów dostajesz kartę wraz z pinem od ręki. A jak chcesz jeszcze mieć kartę imienną to wysyłają ją pocztą i osobno dostaje się pin i osobno kartę. Tak samo jest gdy zakłada się kartę telefonicznie. Także się na nią czeka. Ale nie dłużej jak na normalną kartę bankomatową. Share this post Link to post Share on other sites
0 Maklein 0 Report post Posted November 27, 2017 Tzn tak karty kredytowe to z jednej strony dobre rozwiązanie ponieważ jeśli jesteś na zakupach nie musisz nie musisz zastanawiać się nad tym czy masz jeszcze jakąś gotówkę w portfelu czy też nie. Z drugiej strony natomiast trzeba wszystko rozbić z głową ponieważ karty kredytowe mogą też doprowadzić do długów. Najlepiej to sobie poczytać o plusach i minusach kart kredytowych i sprawdzić porównywarka kart kredytowych Share this post Link to post Share on other sites