mikra30 0 Report post Posted February 21, 2014 Witam. Ostatnio znalazłem bardzo mądrą i uczciwą rzetelnie objaśnioną stronę o szybkich pożyczkach bankowych o tego z porównywarką finansową. Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Fabio 57 Report post Posted February 24, 2014 Strona jak strona mało treści pomocnej zadłużonym za to reklam full.... Share this post Link to post Share on other sites
Wiktor 0 Report post Posted April 9, 2014 strona całkiem w porządku Share this post Link to post Share on other sites
Dawid31 0 Report post Posted May 16, 2014 Strona w miarę ok Share this post Link to post Share on other sites
kreda 0 Report post Posted June 25, 2014 Fajna strona i ofeta trzeba się przyjżeć bardziej:) Share this post Link to post Share on other sites
Mirekman 0 Report post Posted December 29, 2016 Oczywiście jeżeli mowa o dobrej stronie internetowej to z pewnością będzie to taka strona dzięki której będziemy mieli możliwość zarobienia pieniędzy. Oczywiście strony takie nie powiedzą nam jak krok po kroku zrobić wszystko by na pewno zarobić. Strony takie podpowiedzą nam na co zwrócić uwagę i czym się kierować. Ja ostatnio sam korzystałem ze strony http://performance360.pl/jak-zarabiac-na-wlasnej-stronie-internetowej/ i uważam, że strona bardzo mi pomogła i pokazała nowe możliwości. Share this post Link to post Share on other sites
Agus 0 Report post Posted February 3, 2017 strona moze się nieco rozwinie ja polecam czytanie blogów finansowych, często można znależć ciekawe rzeczy i sprawdzone kredyty, jak również wiele rzeczy o kartach płatniczych, terminalach i innych sferach związanych z biznesem Share this post Link to post Share on other sites
Kamila 0 Report post Posted February 13, 2017 Osobiście nie zaufałabym tej stronie. Wolę bardziej sprawdzone i pewne strony tego typu. Share this post Link to post Share on other sites
Zakamarka 0 Report post Posted March 9, 2017 można zajrzeć i czegoś ciekawego się dowiedzieć. Na pewno nie zaszkodzi. Share this post Link to post Share on other sites
jocelyn 0 Report post Posted March 13, 2017 Chętnie zerknę i zapoznam się z tematem. Share this post Link to post Share on other sites
kingali 0 Report post Posted March 14, 2017 Dla mnie stronka ok ale fakt reklam strasznie dużo a to troszkę irytujące jednak jest Share this post Link to post Share on other sites