zatorski 2 Report post Posted Wednesday at 07:40 AM Jak w temacie, co bęzie skuteczne? I czy da się to w ogóle wyleczyć całkowicie? Share this post Link to post Share on other sites
Elfweard 1 Report post Posted Wednesday at 08:47 AM Mam łuszczycę i najwięcej na głowie . Smaruje na zmianę płynem Psorisel i emulsją Psorisel - można za ich pomocą łatwo ściągnąć łuskę . Wcierki non stop ale zwracam uwagę żeby nie było w niej alkoholu bo wtedy pokazuje się więcej łuszczycy . Stosuje nie tylko zwykłe wcierki ale też te olejowe np musztardowe lub kozieradka. Nawilżają skórę co pomaga w łuszczycy i włoski pięknie rosną Poza tym peeling raz dwa x w tyg . Redical się bardzo dobrze sprawdza u mnie czasami olej kokosowy też fajnie nawilża zmiękcza struki . Wtedy wyczesuje grzebieniem . Share this post Link to post Share on other sites
tunia 3 Report post Posted Wednesday at 10:06 AM Jak swędzi piecze smarować, wcierać nie skubać mam bardzo gęste włosy nauczyłam się nie skubać tylko reagować jak choroba zaczyna dokuczać. A i łuszczycy nie da się wyleczyć, jest to choroba na zawsze Share this post Link to post Share on other sites
dexapini 0 Report post Posted Wednesday at 10:20 AM Peeling z radicala trychologiczny raz na tydzień. Plus dodatkowo ten płyn: https://www.drogeriaolmed.pl/produkt/psorisel-plyn-do-pielegnacji-skory-glowy-u-osob-z-objawami-luszczycy-150ml,138738.html Stosuj raz na kilka dni, łuska nie będzie Ci narastała. Share this post Link to post Share on other sites