Guest Malwa Report post Posted February 23, 2014 I nie pobierają wysokich opłat. Ja mam również przelew darmowy do swojego banku, a więc w Amronet.pl obowiązuje mnie tylko i wyłącznie 0,2% prowizji od transakcji. Share this post Link to post Share on other sites
Guest malaga22 Report post Posted February 25, 2014 Namówiłam rodziców do tego, żeby wymieniali przez Amronet.pl. Choć dość konserwatywnie podchodzą do załatwiania spraw przez intenret, zwłaszcza, gdy chodzi o pieniądze, z tej platformy są akurat zadowoleni. Share this post Link to post Share on other sites
Guest kombinator Report post Posted February 27, 2014 Bo kantor Amronet jest niezawodny:) Przelewy dostaję mega szybko, wymiana- nic prostszego, kilka kliknięć i przewalutowane. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Rafał223 Report post Posted March 2, 2014 Ja od pewnego czasu wymieniam walutę tylko przez AMRONET.PL. Bardzo przyjazna, przejrzysta platforma. Niskie opłaty. Share this post Link to post Share on other sites
Guest marcin Report post Posted March 5, 2014 Tylko 0,2% prowizji, żadnego spreadu. W ramach promocji często jeszcze mnie- dzięki dokonywaniu transakcji przez platformę www.amronet.pl zawsze wychodzę na plus. Share this post Link to post Share on other sites
Gary 0 Report post Posted March 6, 2014 ja w poprzednim roku korzystałem z walutomatu i wszystko przebieło bardzo sprawnie Share this post Link to post Share on other sites
Guest Karol Report post Posted March 6, 2014 Z obsługą platformy Amronet.pl swobodnie poradzi sobie każdy (panel intuicyjny, przejrzysty), a więc można polecić kantor osobom starszym albo wszystkim tym, którzy jeszcze nigdy nie wymieniali waluty w Internecie. Share this post Link to post Share on other sites
Medi 0 Report post Posted March 7, 2014 Ja wymieniałem dolary, ale nie pamiętam w którym kantorze, na pewno jest to dużo lepsza opcja niż banki oraz stacjonarne kantory. Share this post Link to post Share on other sites
JakiKantor 0 Report post Posted March 11, 2014 Wypełniłem:) Dziękujemy Ja wymieniałem dolary, ale nie pamiętam w którym kantorze, na pewno jest to dużo lepsza opcja niż banki oraz stacjonarne kantory. Dolary to jedna z najczęściej wymienianych walut. Znależć je można w każdym e-kantorze, poza Ratomatem, który jest przeznaczony tylko do kupowania waluty na spłatę rat kredytu Share this post Link to post Share on other sites
Guest gregor Report post Posted March 11, 2014 Teraz jest mniejszy popyt na USD, więc warto wystawić po własnym kursie na giełdę internetową jakiejś platformy, która ma taką opcję. Amronet.pl udostępnia niniejszą możliwość, korzystałem z tego i zawsze transakcja dochodziła do skutku, na korzystnych warunkach oczywiście. Share this post Link to post Share on other sites
Guest marqs Report post Posted March 18, 2014 Kilka razy skorzystałem z tej opcji w Amronecie. Na sfinalizowanie transakcji najdłużej czekałem niespełna tydzień, a opłaciło się bardzo. Można w ten sposób też celowo zarabiać na walutach:) Share this post Link to post Share on other sites
Guest aśka Report post Posted March 25, 2014 Brawo dla Amronet za elastyczne podejście do klienta:) Możliwość wybrania kursu spośród trzech dostępnych opcji to fantastyczny pomysł. Share this post Link to post Share on other sites
MonaTom 0 Report post Posted March 26, 2014 Ostatnimi czasy czytałam na temat tych kantorów i moje odczucia sa jak najbardziej na plus Przejrzę podaje strony i na pewno coś wybiorę Share this post Link to post Share on other sites
Guest k.wronka Report post Posted March 31, 2014 Sprawdziłam jak jest w Amronet.pl. Ogólnie podoba mi się ta platforma. Pozytywnie zaskoczyła mnie zwłaszcza szybkość realizacji transakcji oraz przelewu na konto bankowe. Share this post Link to post Share on other sites
Guest martiza6 Report post Posted April 4, 2014 Przede wszystkim Amronet nie ma żadnych ograniczeń co do pory realizowania transakcji. Funkcjonują 24/7. Dzięki automatycznemu księgowaniu można wymieniać non- stop, szybko i sprawnie:) Share this post Link to post Share on other sites
Guest magdaem Report post Posted April 7, 2014 Kupowałam przez www.amronet.pl EUR kilka razy i jednorazowo USD. Wszystko na najwyższym poziomie jeśli chodzi o obsługę i funkcjonalność. Opłata tylko jedna i minimalna. Polecam Share this post Link to post Share on other sites
kys 0 Report post Posted April 7, 2014 Minimalna ile wynosi? Share this post Link to post Share on other sites
Guest magdaem Report post Posted April 9, 2014 Opłata w Amronet.pl jest stała i wynosi 0,2% od kwoty przewalutowania. Np. gdy wymieniasz 1000 zł, całkowity koszt transakcji zamyka się w 2 zł. W ramach promocji lub rabatu prowizja bywa nawet mniejsza (0,15%, 0,1%, 0,08%). Moim zdaniem się opłaca. Share this post Link to post Share on other sites
Guest darya Report post Posted April 14, 2014 Ze względu na tak niskie opłaty (nie trafiłam na lepszą ofertę w Internecie) oraz rzetelność, też wybrałam Amronet. Świetnie się współpracuje:) Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek82 0 Report post Posted April 15, 2014 Nie jorzystałem jeszcze z tej strony, ale może kiedyś spróbuję Share this post Link to post Share on other sites
Guest maciej_ko Report post Posted April 16, 2014 Niedawno (chyba jakoś w ubiegłym tygodniu) dokonałem pierwszej wymiany w Amronet. Wszystko się zgadza z info. na stronie. Zapłaciłem tylko samą prowizję od kwoty przewalutowania. Obsługa platformy faktycznie nie sprawia problemów:) Share this post Link to post Share on other sites
Guest daria_waw Report post Posted April 20, 2014 Korzystam z e-kantoru amronet.pl nie tylko w związku ze spłatą kredytu, ale też wówczas gdy jadę za granicę. W obydwu sytuacjach ten kantor sprawdza się doskonale. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Darek.M Report post Posted April 24, 2014 Przetestowałem i mam bardzo pozytywne nastawienie do Amronet.pl. Kantor uczciwy i nowoczesny, ze świetnie zaaranżowaną platformą transakcyjną. Share this post Link to post Share on other sites
Guest porarelaksu Report post Posted April 26, 2014 Tak, warto się zarejestrować w Amronet. Zresztą to nic nie kosztuje i zajmuje mniej niż 5 minut. Póżniej pozostaje już tylko korzystać w wymiany walut bez spreadu. Share this post Link to post Share on other sites
masterweb 9 Report post Posted April 27, 2014 http://www.kantory-plus.pl/ Informacje: http://www.marketinvest.pl/centrum-walutowe/wymiana-walut Share this post Link to post Share on other sites