Elfweard 1 Report post Posted July 8, 2022 Zastanawiam się nad stworzeniem strony www dla sklepu online, raczej odrzucam wp. Biorę pod uwagę preste oraz magento. Co wybrać? Share this post Link to post Share on other sites
zatorski 2 Report post Posted July 8, 2022 Nie bałbym się WP ze wsparciem. Musi być jednak dobrze zrobiony, nie po januszowemu... Janusz to zepsuje nawet i Magento, Prestę czy Drupala. Jeśli to strona do prezentacji produktów i mega rozbudowana, to Drupal. O jego zaletach mozesz poczytać sobie w sieci. A jeśli typowy sklep, to wp+woo, Magento, Presta. Dużę znaczenie w sklepie będą mialy również profesjonalne opisy produktów: https://tekstokracja.pl/ Daję namiar na firmę która może takie opisy stworzyć. Nie wiem czy jest to dobre miejsce na takie pytania, wydaje mi się, ze o wiele lepiej będzie zadać je na forum dla programistów. Dowiesz się tam wiecej informacji. Share this post Link to post Share on other sites
annitra 0 Report post Posted August 13, 2022 Najlepiej zdać się na specjalistów w kwestii tworzenia stron www. Share this post Link to post Share on other sites
brannon63 0 Report post Posted October 28, 2022 Ja tez uważam, że takie cos lepiej zlecić specjaliście. Share this post Link to post Share on other sites
mgrady 0 Report post Posted August 1, 2023 Co powinno według was być niezbędne na stronie www własnej firmy? Share this post Link to post Share on other sites