Roberto 0 Report post Posted August 12, 2013 Jeśli ktoś jest zainteresowany oklejeniem swojego auta w reklamy to zapraszam do http://fashioncar.pl/ Tutaj w Katowicach robią to tanio i dobrze Sam skorzystałem więc polecam dalej Share this post Link to post Share on other sites
Pankracy 0 Report post Posted August 12, 2013 Jakbyś okleił jeszcze w innych firmach to mógłbyś napisać że robią to tanio i dobrze a tak bez porównania to zwykła reklama... Share this post Link to post Share on other sites
Krietka 0 Report post Posted March 14, 2014 Każda promocja jest dobra, najważniejsze, żeby dotrzeć do odbiorcy Share this post Link to post Share on other sites
kys 0 Report post Posted April 7, 2014 Na samochodach to dość popularna, ale usług szuka się jednak lokalnie. Share this post Link to post Share on other sites
kreda 0 Report post Posted June 25, 2014 można zarobić na takich reklamach na samochodach? to może okleje i swój ! myślicie że na passata będą chetni? Share this post Link to post Share on other sites
vvolny 0 Report post Posted July 15, 2014 dobry pomysł Share this post Link to post Share on other sites
Mariola 0 Report post Posted July 17, 2014 A tylko katowice czy reszta kraju też?? Share this post Link to post Share on other sites
intro 0 Report post Posted November 23, 2014 Ja jednak nie wierzę już w skuteczność reklam na samochodach Share this post Link to post Share on other sites
intro 0 Report post Posted November 23, 2014 Czasy się zmieniły - teraz każdy korzysta z sieci i chyba mało kto zwraca uwagę na reklamy na samochodach, skoro wokół jest mnóstwo reklam Share this post Link to post Share on other sites
Jolka6 0 Report post Posted May 4, 2015 A jaka jest minimalna ilość pokonywanych km w ciągu roku żeby można było okleić samochód reklamą? Share this post Link to post Share on other sites
Antek32 0 Report post Posted July 6, 2015 Tylko nie dajcie sie firmom naciągać na ich projekty, bo graficy, którzy w takich firmach pracują to zazwyczaj straszni partacze. Lepiej już zamówić projekt u specjalisty i dopiero pójść do firmy żeby wykroili i wyplotowali. Share this post Link to post Share on other sites
kys 0 Report post Posted September 29, 2015 Najlepsza jest opcja najprostsza. Share this post Link to post Share on other sites
Mirekman 0 Report post Posted April 10, 2017 Gwarantuje, że lepsze będą bramy. O nich można poczytać na http://www.pykam.pl/czym-sa-bramy-reklamowe/ . Mogą one przynieść bardzo dużo pożytku. Trzeba tylko mieć okazję aby jej użyć. Chociaż takie reklamy samochodowe też są niczego sobie. Trafiają one do dużej liczby odbiorców. Share this post Link to post Share on other sites
sammik 0 Report post Posted April 10, 2017 Ja tez coś takiego planuję z tym, że jeszcze nie mam stuprocentowego przekonania co do samochodu (czy wykonać to na samochodzie ciężarowym czy osobowym) no i jak to też technicznie wygląda, czy długo trwa (jak długo byłbym bez samochodu). W mojej okolicy wykonuje to np. firma fabrykareklamy.pro ale jeszcze tak dokładnie się nie orientowałem, może są tez inne firmy wyspecjalizowane w tej usłudze. W każdym razie ciekawy jestem czy ma to jakiś wpływ na lakier oraz jak dlugo efekt utrzymuje się w "dobrej kondycji" - mam tu na myśli pojaśnienie od warunków atmosferycznych lub słońca (jeśli coś takiego w ogóle występuje?). Moj samochód stoi cały rok pod chmurka więc to jest dla mnie ważna kwestia. Share this post Link to post Share on other sites
ramana 2 Report post Posted April 17, 2017 Taka reklama to dobra rzecz, na taksówkach to widuję najczęściej i faktycznie je czytam Share this post Link to post Share on other sites
kys 0 Report post Posted May 30, 2017 (edited) Kto chce okleić samochód, zmienić kolor to zaprasza firma na oklejanie aut do gliwic .Szeroka gama usług skierowanych do waszych samochodów. Każdy rodzaj folii, również na szyby, zgodny z przepisami o ruchu drogowym. www.braciapietrzak.pl Edited May 30, 2017 by kys Share this post Link to post Share on other sites
Robotek1521 0 Report post Posted June 1, 2017 Moim zdaniem taka reklama raczej niewiele daje. Zdecydowanie lepiej dociera reklama internetowa. Share this post Link to post Share on other sites
jocelyn 0 Report post Posted June 23, 2017 Gdzie można wydrukować takie naklejki na samochód? Share this post Link to post Share on other sites
ramana 2 Report post Posted August 28, 2017 Każda reklama jest dobra jeśli dopasowana do rodzaju działalności i firmy, do mnie przemawiają atrakcyjne gadżety, uważam że świetnym pomysłem na reklamę jest nadruk logo firmy na takich torbach http://www.izisport.pl/produkty.html albo pokrowcach Share this post Link to post Share on other sites
ZbyszekM 0 Report post Posted September 2, 2017 Dobra sprawa, zwłaszcza jak ktoś ma flotę samochodów dostawczych. Share this post Link to post Share on other sites
tunia 3 Report post Posted October 9, 2017 Może być to dobra opcja. Chociaż proponowałabym zrezygnowanie z naklejek magnetycznych z racji tego,że łatwo jest je usunąć z samochodu oraz mogą zostać.... ukradzione Tak tak, ludzie kradną również takie rzeczy. Proponuję zerknąć sobie do tej drukarni internetowej: https://www.openprint.pl/ W dobrej cenie zamówisz tam naklejki, które można nakleić na przykład na auto. Ale również i wizytówki i ulotki do firmy Share this post Link to post Share on other sites
monika839 0 Report post Posted November 30, 2017 Długo myślałam nad reklamą na samochodzie, ale to chyba nie opcja dla mnie, więc zdecydowałam się zamówić reklamę roll up. Znalazłam firmę, która wykonuje roll up tanio i zamówiłam. Wszystko wyszło naprawdę super i reklama bardzo mi się podoba. Teraz muszę przemyśleć, jaka będzie dla niej najlepsza opcja. Share this post Link to post Share on other sites
Mirekman 0 Report post Posted January 31, 2018 (edited) Ja sam kiedyś jeżdziłem samochodem oklejonym reklamami i myślę, że to dobry pomysł. A może ktoś mi poleci jakiegoś mechanika w Katowicach? Ostatnio na urlopie moje auto doznało awarii i powiedzieli mi, że to wina wiązki elektrycznej. Znalazłem odpowiednią https://adamot.pl/wiazka-elektryczna-uniwersalna-7-pin-1.html, ale samemu tego nie podłączę. Jest to wiązka Steinhof, typ uniwersalny, gniazdo 7-PIN o długości 1.8m. Byłbym wdzięczny Edited January 31, 2018 by Mirekman Share this post Link to post Share on other sites
alidiana 0 Report post Posted February 19, 2018 samochód można też okleić samodzielnie a naklejki zamówić np. ze strony https://www.viperprint.pl/produkt/NAKLciete001c Jeśli jest to auto firmowe, podróżujące po całym kraju, wiele osób zwróci na nie uwagę. Przykładowo, samochód reklamujący określone usługi, stojący na osiedlowym parkingu może sprawić, że firma zyska mieszkającego na tym osiedlu klienta, który akurat potrzebuje danej usługi. Trzeba pamiętać, aby naklejka zawierała nie tylko krzykliwą ofertę, ale i dane kontaktowe. Aby trafić do grona potencjalnych klientów, dobrze jest przemyśleć strategię reklamową. W przypadku niewielkich przedsiębiorstw nie trzeba wydawać fortuny na promocję. Ważniejsze jest, aby zrobić to mądrze â niekoniecznie wielkim kosztem. Share this post Link to post Share on other sites
kindzia65 0 Report post Posted April 26, 2021 Według mnie taka reklama na samochodach to nie przyciągnie za wielu nowych klientów. W tych czasach to w sieci najlepiej jest się reklamować. TUtaj https://fabrykamarketingu.pl/czytelnia/korzysci-stosowania-cta-w-tresciach/ macie jeden z artykułów który właśnie o tym traktuje. Taka reklama jest wykorzystywana przez coraz więcej firm. Share this post Link to post Share on other sites