Roberto 0 Report post Posted August 11, 2013 Jakie konto dla studenta będzie najlepsze? Znalazłem taką stronę - co myślicie o tym: http://www.konta-studenckie.info/ Czy zgadzacie z wypowiedzią ekspertów? Share this post Link to post Share on other sites
Pankracy 0 Report post Posted August 12, 2013 Student jak to student chudy w portfelu więc każde darmowe konto będzie dobre a Alior Bank nie ma darmowego konta, chyba że Sync lub mBank jeszcze może Inteligo. Share this post Link to post Share on other sites
Finane 0 Report post Posted August 17, 2013 Najlepiej wybrać darmowe całkowicie konto, z darmowymi wypłatami z bankomatu oraz bez braku konieczności regularnych wpływów na konto, a takie konto daje obecnie Alior Sync czy GetinOnline. Share this post Link to post Share on other sites
ylicz 0 Report post Posted September 18, 2013 Konto w Alior Syncu - nie płaci się za nic, jest to moim zdaniem najlepsze konto dla studenta. Share this post Link to post Share on other sites
Adam2 0 Report post Posted November 22, 2013 Polecam też mBank, ma darmowe konto walutowe, które naprawde przydaje się przy wyjazdach czy studiach zagranicznych. Share this post Link to post Share on other sites
kosmolog 0 Report post Posted January 7, 2014 Ja polecam konto w mBanku, oferują bardzo dobre warunki Share this post Link to post Share on other sites
Pankracy 0 Report post Posted February 26, 2014 Kiedyś przerabiałem temat kredytu studenckiego i jeżeli takowy macie w jednym z banków które go udzielają takich jak: - PKO Bank Polski S.A. - Bank PEKAO S.A. - Bank Polskiej Spółdzielczości S.A. (wraz ze zrzeszonymi bankami spółdzielczymi) - SGB-Bank S.A. (wraz ze zrzeszonymi bankami spółdzielczymi) to w sumie nic nie stoi na przeszkodzie aby konto studenckie mieć i tam. Uprzedzam kredyt studencki ciągnie sie potem latami za nami jak już skończymy studia, czy będzie praca czy nie trzeba go spłacać. Share this post Link to post Share on other sites
Guest marcinb Report post Posted February 27, 2014 Wzięłam kilka lat temu w PKO, i poza wiadomymi konsekwencjami - ciągnie się to za mną i ciągnie - nie było zadnym problemów Share this post Link to post Share on other sites
Guest Michał Report post Posted February 28, 2014 Też poszedłem w kredytstudencki i teraz trzeba spłacać. Szczęście że wybrałem pkobp, bo przynajmniejbank nie robił problemów i wszędzie jest oddział . Share this post Link to post Share on other sites
Guest kajka Report post Posted February 28, 2014 podbijam. mam studencki w swojej karierze i w sumie to nie zastanawialam sie gdzie brac i nie porownywalam ofert ale w koncu weszło PKO BP do dzis nie zrobili mi zadnych problemów Share this post Link to post Share on other sites
aga0704 0 Report post Posted February 28, 2014 Ja mam konto w banku zachodni wbk i jestem z niego zadowolona Jak na moje studenckie potrzeby jest w sam raz. Podoba mi się niezawodny dostęp do konta przez internet. I żadnych opłat czy prowizji od karty. Share this post Link to post Share on other sites
Guest pikejoo Report post Posted February 28, 2014 PKO konto dla mlodych. mam od wyjazdu do warszawy na studia, juz 4 rok i jestem zadowolony opor. Share this post Link to post Share on other sites
kamil.belon 0 Report post Posted March 4, 2014 Ja polecam Alior Sync lub ING bank. Share this post Link to post Share on other sites
EwelinaW 0 Report post Posted March 14, 2014 Większość banków posiada specjalna ofertę kont osobistych dla studenta, więc powinieneś znależć coś odpowiedniego dla siebie Share this post Link to post Share on other sites
chmielu 0 Report post Posted March 26, 2014 Ja także polecam BZWBK Share this post Link to post Share on other sites
DominikaW 0 Report post Posted March 26, 2014 Mam w Mbanku i nie narzekam ;] Share this post Link to post Share on other sites
delfin 0 Report post Posted March 27, 2014 ja mam w alioru i millenium, w alioru mam za darmo bo spełniam jakieś warunki, natomiast w millenium jest kompletnie za darmo utrzymanie konta, co do kart nie wiem, bo z takowych nie korzystam Share this post Link to post Share on other sites
h.cash 0 Report post Posted April 1, 2014 najlepsze oczywiście są darmowe mbank, ing, wbk Share this post Link to post Share on other sites
Wiktor 0 Report post Posted April 9, 2014 Miałem konta w różnych bankach i uważam, ze to kwestia indywidualna. Powinniśmy sami ocenić, który bank będzie dla nas najlepszy. Share this post Link to post Share on other sites
romantyk88 0 Report post Posted May 5, 2014 sync (teraz t-mobile) albo mbank - te dwa mogę polecić Share this post Link to post Share on other sites
Dawid31 0 Report post Posted May 16, 2014 Będąc studentem miałem konto w PKO. Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek82 0 Report post Posted May 21, 2014 Mbank moim zdaniem jest ok Share this post Link to post Share on other sites
kamilrzasa 0 Report post Posted July 30, 2014 T-mobile lub bzwbk, ważne aby było prowadzone za darmo Share this post Link to post Share on other sites
almeli 0 Report post Posted August 16, 2014 Studenci to też ludzie. Każdy ma inne potrzeby i inne zasoby finansowe. Share this post Link to post Share on other sites
kammaa 0 Report post Posted September 18, 2014 No dla studenta to tylko darmowe i jeszcze najlepiej w banku rodziców, żeby za darmo mogli przesyłać pieniążki Share this post Link to post Share on other sites