Ta strona u偶ywa plik贸w cookie w celu usprawnienia i u艂atwienia dost臋pu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptacj臋 tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatno艣ci 聽聽 Jak wy艂膮czy膰 cookies? AKCEPTUJ臉
Jump to content
Sign in to follow this  
Roberto

Jakie konto dla studenta

Recommended Posts

Student jak to student chudy w portfelu wi臋c ka偶de darmowe konto b臋dzie dobre a Alior Bank nie ma darmowego konta, chyba 偶e Sync lub mBank jeszcze mo偶e Inteligo.

Najlepiej wybra膰 darmowe ca艂kowicie konto, z darmowymi wyp艂atami z bankomatu oraz bez braku konieczno艣ci regularnych wp艂yw贸w na konto, a takie konto daje obecnie Alior Sync czy GetinOnline.

Kiedy艣 przerabia艂em temat kredytu studenckiego i je偶eli takowy macie w jednym z bank贸w kt贸re go udzielaj膮 takich jak:

聽 - PKO Bank Polski S.A.
聽 - Bank PEKAO S.A.
聽 - Bank Polskiej Sp贸艂dzielczo艣ci S.A. (wraz ze zrzeszonymi bankami sp贸艂dzielczymi)
聽 - SGB-Bank S.A. (wraz ze zrzeszonymi bankami sp贸艂dzielczymi)

to w sumie nic nie stoi na przeszkodzie aby konto studenckie mie膰 i tam.

Uprzedzam kredyt studencki ci膮gnie sie potem latami za nami jak ju偶 sko艅czymy studia, czy b臋dzie praca czy nie trzeba go sp艂aca膰.

Guest marcinb

Wzi臋艂am kilka lat temu w PKO, i poza wiadomymi konsekwencjami - ci膮gnie si臋 to za mn膮 i ci膮gnie - nie by艂o zadnym problem贸w

Guest Micha艂

Te偶 poszed艂em w kredyt
studencki i teraz trzeba sp艂aca膰. Szcz臋艣cie 偶e wybra艂em pkobp, bo przynajmniej
bank nie robi艂 problem贸w i wsz臋dzie jest oddzia艂 .

Guest kajka

podbijam. mam studencki w swojej karierze i w sumie to nie zastanawialam sie gdzie brac i nie porownywalam ofert ale w koncu wesz艂o PKO BP do dzis nie zrobili mi zadnych problem贸w

Ja mam konto w banku zachodni wbk i jestem z niego zadowolona :) Jak na moje studenckie potrzeby jest w sam raz. Podoba mi si臋 niezawodny dost臋p do konta przez internet. I 偶adnych op艂at czy prowizji od karty.

Guest pikejoo

PKO konto dla mlodych. mam od wyjazdu do warszawy na studia, juz 4 rok i jestem zadowolony opor.聽

ja mam w alioru i millenium, w alioru mam za darmo bo spe艂niam jakie艣 warunki, natomiast w millenium jest kompletnie za darmo utrzymanie konta, co do kart nie wiem, bo z takowych nie korzystam