kys 0 Report post Posted February 13, 2015 Ale może lepiej wykup mamie jakąś wycieczkę lub podaruj kosmetyki Kosmetyki samochodowe też mozna kupić, najlepiej zestaw do odnawiania lakierów karoserii i wnetrza samochodowego. Dołączyć K2 bold do opon i praktycznie mamy prezent za rozsądne pieniądze. Oczywiście pomijam ludzi, którzy samochód myją tylko dzięki opadom deszczu Share this post Link to post Share on other sites
pebs 1 Report post Posted February 16, 2015 dzieki za pomysly Share this post Link to post Share on other sites
Majtur 0 Report post Posted March 2, 2015 Ja zawsze obdarowuje tym, co sama bym chciała otrzymać Taka metoda jest dobra z tego względu, że nigdy nie obdaruje niczym obciachowym Share this post Link to post Share on other sites
tunia 3 Report post Posted March 9, 2015 Jak kogoś stać, to polecam wycieczkę do El Gouny w Egipcie: http://www.qtravel.pl/inspiracje/egipt-el-gouna-id347 Naprawdę fajne miejsce i na pewno każdy obdarowany ucieszyłby się z takiej niespodzianki. My daliśmy taki prezent cioci i wujkowi na 25 rocznicę ślubu i byli zachwyceni. A jak kogoś nie stać, bo to jednak spory wydatek, to zawsze można się złożyć w kilka osób, wtedy będzie to koszt około 300-500 złotych dla jednej osoby, czyli tyle, co kosztuje porządna mikrofalówka. A radość zapewne będzie dużo większa. Share this post Link to post Share on other sites
floria23 0 Report post Posted March 16, 2015 Voucher na masaż - to jest zawsze dobry pomysł na prezent! Share this post Link to post Share on other sites
kaslok 0 Report post Posted March 17, 2015 A ja bym kupił bilety na jakiś koncercik;p Share this post Link to post Share on other sites
katronale 0 Report post Posted March 18, 2015 może podpytaj znajomych może wiedzą co by ta osoba chciała? Share this post Link to post Share on other sites
elementarny 0 Report post Posted April 3, 2015 Zależy co kto lubi Ja zawsze kupuję w sieci. Share this post Link to post Share on other sites
kys 0 Report post Posted April 23, 2015 Głupio pytać, co chce dostać, tak mi się wydaje. Share this post Link to post Share on other sites
Zbigniew32 0 Report post Posted April 28, 2015 Moim zdaniem prezent powinniśmy dobierać prezent indywidualnie do osoby, która ma go otrzymać. Jestem zwolennikiem prezentów funkcjonalnych, dlatego pytam daną osobę czego potrzebuje lub co chciałaby dostać. Wtedy wykluczam możliwość niechcianego prezentu Share this post Link to post Share on other sites
Jolka6 0 Report post Posted May 4, 2015 Amica robi całkiem dobre i tanie kuchenki. Ale na prezent może lepiej wybierz coś bardziej "osobistego", np. jakieś ładne perfumy Share this post Link to post Share on other sites
pebs 1 Report post Posted May 11, 2015 Może i jest to dobry pomysł na prezent. Cięzko jest oceniać ponieważ nie wiemy jaka jest osoba, której autorka chce to podarować. Może będzie zadowolona właśnie z takiego typu prezentu ? Dodam dla ułatwienia,że na stronie znajduje się obecnie bardzo dobre porównanie kuchenek mikrofalowych: http://lepsze.co/ranking/kuchenki-mikrofalowe Znajdują się tam obecnie najpopularniejsze modele mikrofalówek. Może dzięki temu będzie Wam łatwiej zdecydować sie na konkretny model. Share this post Link to post Share on other sites
celeste 0 Report post Posted June 9, 2015 Ech, nie kupuj mamie kuchenki mikrofalowej. Sądzę, że kobiety w dzisiejszych czasach mają zdecydowanie dość obdarowywania nas sprzętami domowymi ;-) Pewnie, że tak taka kuchenka mikrofalowa jest dla wszystkich, a ja bym chciała coś dla siebie. Na przyklad nową drukarkę do zdjęć, ponieważ dużo fotografuje. Przydałaby się mi Epson L800 Share this post Link to post Share on other sites
Antek32 0 Report post Posted July 6, 2015 haha, mikrofalówka to taki ryzykowny prezent. Mamy to chyba po ciuchu wolą coś tylko dla siebie, bo nigdy nie mają na to pieniędzy - wszystko wiecznie na nas wydają, a jak nie na nas to na nasze dzieci. Może jakieś perfumy? to jest zawsze prezent, który cieszy kobietę Share this post Link to post Share on other sites
jostro 0 Report post Posted July 28, 2015 Może wykup jakieś zabiegi w spa i wyślij tam mamę żeby odpoczęła. Zazwyczaj mamy nie mają czasu na odpoczynek a taka forma relaksu na pewno jej się spodoba Share this post Link to post Share on other sites
kys 0 Report post Posted July 31, 2015 Bezpiecznym prezentem, tak to określę będzie zakup czegoś do domu. Do małej sypialni praktycznym okaże się zakup lampki, obrazu, wazonu absolutnie w dobrym stylu i jakości. Share this post Link to post Share on other sites
mlodybogPol 0 Report post Posted August 4, 2015 A ja zaproponuje coś może żywszego. Jakieś gry planszowe (nie żadne RPG, tylko coś wesołego jak kiedyś mieliśmy kalambury). Przecież nikt nie musi dawać na prezent skarpet Share this post Link to post Share on other sites
Waldi 1 Report post Posted August 25, 2015 Dobrym pomysłem są jakieś dodatki do mieszkania np wazon http://www.impresje24.pl/product-pol-1029-Wazon-Bialy.html - zakładając że chodzi o prezent dla kobiety Share this post Link to post Share on other sites
Dawid31 0 Report post Posted August 29, 2015 jak dla mnie pomysł w porządku Share this post Link to post Share on other sites
Mastaler 1 Report post Posted September 11, 2015 Dodatki do mieszkania są bardzo uniwersalnym i zarazem miłym prezentem. Share this post Link to post Share on other sites
Laki 0 Report post Posted October 30, 2015 Książki sprawdzają się zawsze. Share this post Link to post Share on other sites
Lasota9 0 Report post Posted November 10, 2015 mikrofala najlepsza z boscha Share this post Link to post Share on other sites
kyms 0 Report post Posted November 12, 2015 Zależy od gustu. Dla moich dzieci sprawdzają się komiksy i gry komputerowe Share this post Link to post Share on other sites
rebelsky 0 Report post Posted November 23, 2015 Warto byc oryginalnym i nie kupowac oklepanych prezentów Share this post Link to post Share on other sites
stobejczyk 0 Report post Posted November 29, 2015 Teraz w sklepie z akcesoriami do pływania http://www.swimshop.pl/ jest wiele różnych promocji i wyprzedaże. Może warto kupić takie prezenty. wakacje kiedyś nadejdą. Share this post Link to post Share on other sites