gloria 0 Report post Posted July 19, 2013 Taki banalny temat, ale często wielki problem dla niejednej osoby - "co kupić w prezencie?". Mnie też to właśnie czeka. Nie wiem, co wybrać stąd dla mamy: http://www.nokaut.pl/kuchenki-mikrofalowe/. Chcę jej kupić porządną kuchenkę mikrofalową. Polecicie jakiegoś producenta? Share this post Link to post Share on other sites
Dona 4 Report post Posted July 22, 2013 Ja mam Samsunga Duo i jestem zadowolona. Jeżeli chodzi o mikrofale to bierz wszystko powyżej 400 zł bo będzie Ci dłużej służyć a obudowa też musi chronić przed promieniowaniem. Share this post Link to post Share on other sites
Guest mila Report post Posted November 22, 2013 Fajnym prezentem może też być wyjazd. Ja swojej mamie zarezerwowałam pokój w tym hotelu http://www.hotelatos.pl/ i wysłałam ją na tygodniowe wakacje Wróciła wypoczęta i zadowolona:) Share this post Link to post Share on other sites
praed 0 Report post Posted December 23, 2013 Moja mama uwielbia wycieczki górskie - dlatego dostanie ode mnie na święta mały plecak turystyczny Share this post Link to post Share on other sites
fraev 0 Report post Posted December 23, 2013 Też kiedyś wysłałam mamę na relaksacyjny wyjazd, aczkolwiek tylko na weekend - była zachwycona A w tym roku, jako że od pewnego czasu mieszka w Danii, w prezencie na święta dostanie paczkę ze sklepu wedlinek.pl pełną polskich kiełbas i szynek Share this post Link to post Share on other sites
mariusz-matusik 0 Report post Posted December 24, 2013 ja mam zelmera i jestem bardzo zadowolony Share this post Link to post Share on other sites
stobejczyk 0 Report post Posted January 9, 2014 Ja dla mojej mamy mam coś czego jeszcze nigdy nie miała a bardzo jej sięprzyda. Lubi wicieczki, sporo jeżdzi na rowerze, kiedy latem jest nadziałce, ale nie zawsze ma siłę na dalszą wyprawę. Dlatego kupię jej rower z sinikiem elektrycznym.Podobny rower ma jej sąsiadka i mamie sie bardzo spodobał. Jakzabraknie jej sił na pedałowanie, to włączy silniczek w wróci do domu nasilniku. Share this post Link to post Share on other sites
marek20 0 Report post Posted January 30, 2014 Myślę, że zawsze dużo radości może sprawić jakiś ładny album do zdjęć. Ja bardzo ciekawy kupiłam tutaj: http://www.sklep.labhd.pl/. Piękne, robione ręcznie albumy proponują. Wykonane są z dobrych materiałów. Kupiłam dwa egzemplarze już jakiś czas temu, a jeszcze nic się nie dzieje. Share this post Link to post Share on other sites
Lukasz 39 Report post Posted February 1, 2014 Trzeba wiedzieć co lubi dana osoba. Dobrym pomysłem mogą być jakieś kosmetyki czy książka. Być może trochę pospolite, ale z takiej kategorii produktów zawsze można coś wybrać. Jeśli ktoś lubi gotować to jest dużo różnych fajnych akcesoriów kuchennych np. pojemniki na przyprawy itd. Share this post Link to post Share on other sites
mikra30 0 Report post Posted February 21, 2014 Hej. nie miałem kurde kasy ale za szybkie pożyczki pozabankowe też kupię sobie wreszcie rower :). Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
mikra30 0 Report post Posted February 26, 2014 Hej rower będzie bardzo dobrym pomysłem :). Podobny widziałem tesco http://tesco.okazjum.pl/ Share this post Link to post Share on other sites
kys 0 Report post Posted April 7, 2014 Na prezent może być wszystko co jest związane z hobby obdarowywanego. Share this post Link to post Share on other sites
Wiktor 0 Report post Posted April 9, 2014 Myślę, że taki prezent byłby jak najbardziej odpowiedni. Share this post Link to post Share on other sites
Dawid31 0 Report post Posted May 16, 2014 Może jakaś książka? albo telefon dotykowy? Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek82 0 Report post Posted May 21, 2014 Moim zdaniem telefon byłby ok. Share this post Link to post Share on other sites
Zakamarka 0 Report post Posted May 21, 2014 Ech, nie kupuj mamie kuchenki mikrofalowej. Sądzę, że kobiety w dzisiejszych czasach mają zdecydowanie dość obdarowywania nas sprzętami domowymi ;-) Share this post Link to post Share on other sites
Ekant 0 Report post Posted June 24, 2014 Może lepszym pomysłem byłby voucher np do spa Share this post Link to post Share on other sites
guru 0 Report post Posted June 24, 2014 Jeżeli Twoja mama jest już w średnim wieku to zafunduj jej wyjazd np. do sanatorium na pewno będzie zadowolona i odpocznie sobie od codzienności. Share this post Link to post Share on other sites
kreda 0 Report post Posted June 25, 2014 Ja swojemu bratu ostatnio kupiłem taką fajną koszulkę ze sklepu http://www.megakoszulki.pl/.Nie stać mnie na drogie prezenty on wie o tym dokładnie:) bardzo ucieszył się z niespodzianki! sam bym chciał dostac taką koszulkę, może zrewanżuje mi się i zamówi mi coś podobnego na moje urodziny:) a Wam jaksię podobają takie t-shirty z modnymi wzorami? Chcielibyście taką dostać? a moze macie jakieś inne sprawdzone pomysły na taką okazję? Share this post Link to post Share on other sites
kys 0 Report post Posted October 13, 2014 Talon na zakupy do sieciówki:) Share this post Link to post Share on other sites
intro 0 Report post Posted November 23, 2014 Mikrofalówka niby nie jest złym pomysłem Share this post Link to post Share on other sites
intro 0 Report post Posted November 23, 2014 Ale może lepiej wykup mamie jakąś wycieczkę lub podaruj kosmetyki Share this post Link to post Share on other sites
Waldi 1 Report post Posted January 13, 2015 Całkiem niezłym pomysłem na prezent wydaje się być zakup zegarka. Szczególnie jeśli ktoś lubi praktyczne prezenty. Ja z okazji zbliżającego się dnia kobiet kopiłem żonie http://www.protime.pl/product-aar-20120-Zegarek-Orient-Lady-Rose-CBFBF001W0.html . Będzie to strzał w 10! Share this post Link to post Share on other sites
dodbroker1 0 Report post Posted January 23, 2015 ten talon to dobry pomysł;];] Share this post Link to post Share on other sites
sprfns 0 Report post Posted February 7, 2015 Teraz będą walentynki:) więc jakieś kino i kolacja będą spoko:) Share this post Link to post Share on other sites