Guest zażenowana Report post Posted April 18, 2014 Chciałam wziąć ekspres na 10 rat w sklepie Euro***d, niestety sklep ma jedynie umowę z ALIOR bankiem i kredytu nie otrzymałam. Powodu nie chcą podać, pracuję w budżetówce (stała, pewna praca), zarabiam 3 tysiące, mieszkam u rodziców, którzy płacą rachunki (zarabiają o wiele więcej ode mnie). Skoro 3 tysiące dochodu w 100% pewnej pracy to za mało, to kto dostaje u nich kredyty? Ręce mi opadły. Share this post Link to post Share on other sites
Guest beata Report post Posted April 22, 2014 alior bank to oszuści i naciągacze, radzę zawiadamiać prokuraturę rafał pawelczyk twierdzi, że nie ma dokonanych na konto wpłat, mimo , że klient ma dowody wpłat- kto więc kradnie te pieniądze sepleniąca majewska justyna nie tylko jest nieprofesjonalna, ale chamska i złośliwa, to samo paziewska hanna po podpisaniu umowy wysyłają dodatkowe oświadczenia do podpisania zmuszające do spłaty dwukrotnrj kwoty pożyczki, mimo, iż wcześniej podpisało się umowę na której widnieje inna kwota-to sprawa dla prokuratury niech każdy kto tak zostanie potraktowany zakłada sprawę w prokuraturze Share this post Link to post Share on other sites
Guest Irena Report post Posted May 18, 2014 Alior zszedł na psy-ten bank chyba ginie,bo tylko ginący tak łupi swoich klientów/nowe opłaty prawie za wszystko/.Myślę,że stracą mnóstwo klientów- mnie już stracili. Share this post Link to post Share on other sites
bobock 0 Report post Posted May 26, 2014 Alior ma w tej chwili chyba najpoważniejsze oferty kredytowe, ojciec brał kredyt w tym banku, nie narzeka, a to coś znaczy Także polecam. Share this post Link to post Share on other sites
vicotria 1 Report post Posted June 25, 2014 Ja słyszałam, że Alior Bank jest dość dobrym bankiem, który wprowadza coraz to nowsze "innowacje" i udogodnienia dla klienta.Jeżeli ktoś zastanawia się nad wyborem tego banku to może coś na jego temat poczytać sobie tutaj:http://www.kalkulator.pl/Alior-Bank Zapraszam.Mi osobiście podoba się promocja gwarancji najniższej raty i to, że jak znajdzie się tańszą to bank zwraca ci różnicę i obniża do tego samego stopnia co znaleziona niższa rata.Nie jestem pewna, czy to rzeczywiście tak jest...Z resztą wiele banków jest pewnych swoich kredytów toteż pełno takich gwarancji. Share this post Link to post Share on other sites
mlodybogPol 0 Report post Posted August 4, 2015 Złożyłem wniosek do Aliora w sprawie kredytu hipotecznego, bo według mojego pośrednia ma całkiem preferencyjne warunki, sprawdzałem i nie wyglądało żle. Dziwią mnie negatywne opinie w tej kwesti Share this post Link to post Share on other sites
Mastaler 1 Report post Posted September 15, 2015 Z Aliora korzystam do kupowania na Allegro - jako raty Payu. Szybkie decyzje, zakupy od ręki realizowane. Share this post Link to post Share on other sites
rebelsky 0 Report post Posted November 18, 2015 Mam jako konto prywatne. Za kartę 5zł co miesiąc, ale mam zwrot za zakupy 3% i akurat wychodzę trochę ponad tę opłatę. Ogólnie dobre konto, fajny interfejens bankowości internetowej - przejrzysty i funkcjonalny. Share this post Link to post Share on other sites
forom 0 Report post Posted January 7, 2016 najlepiej poczytać o tym na tym forum kredytowe wszystkiego sie dowiem dokąłdnie ile procent Share this post Link to post Share on other sites
Maklein 0 Report post Posted February 26, 2016 Kiedyś jak Alior Bank wchodził, to było coś. Oni mieli coś takiego jak overnight lokatę nocną. To chyba było aż 3%, połowa kasy znikała na noc i rano przychodziło więcej o ten procent. Teraz neistety bieda jak w większości wielkich banków:/ http://gotowkowe-kredyty.pl/ Share this post Link to post Share on other sites
Guest Ola26 Report post Posted March 7, 2016 konto rachunki bez opłat też jest już płatne Share this post Link to post Share on other sites
Marlena 0 Report post Posted May 10, 2016 Mam konta w 3 bankach i z tego banku jestem najbardziej zadowolony. Konta osobiste, walutowe i lokaty. O kredytach się nie wypowiem Share this post Link to post Share on other sites
darcy 0 Report post Posted May 31, 2016 W momencie wejścia na rynek Alior Bank rzeczywiście miał rewelacyjną ofertę, Z pewnością była ona skonstruowana tak, aby przyciągnąć szybko jak najwięcej klientów. Dotyczyło to zarówno lokat, jak i kredytów. W tej chwili nie wyróżnia się jednak na tle innych banków - jego kredyt hipoteczny przyznawany jest z marżą od 1,99%, więc koszt kredytu jest na średnim poziomie. Share this post Link to post Share on other sites
celeste 0 Report post Posted July 17, 2016 Nie korzystałam u nich z kredytów, ale jeśli chodzi o konto osobiste to jest ok. Share this post Link to post Share on other sites
Frankowiczka30 1 Report post Posted November 2, 2016 Mam konto w mbanku i konto w Alior Sync. Konto w mbanku ma lepsze opcje inwestowania pieniędzy, natomiast Alior Sync ma gęstszą sieć bankomatów. Alior Sync ma fajny dostęp do zagraniczynych bankomatów. Share this post Link to post Share on other sites
upieczony 0 Report post Posted December 8, 2016 ALior zszedl na psy, nie mozna juz za darmo zaplacic za rachunki. Share this post Link to post Share on other sites
Beti 0 Report post Posted February 14, 2018 Alior ostatnio wprowadził do swojej oferty nowy ROR - Konto Jakże Osobiste. Więcej o tym produkcie, można przeczytać w tym artykule - http://darmowekontobankowe.org/konto-jakze-osobiste/ Share this post Link to post Share on other sites
polococta 0 Report post Posted September 21, 2018 Uciekać z daleka od Aliora Share this post Link to post Share on other sites
Oia 0 Report post Posted June 10, 2019 Z tego, co zauważyłam, to alior bank opinie ma w zdecydowanej większości pozytywne. Oczywiście zawsze znajdzie się jakiś niezadowolony klient, ale nie każdemu da się dogodzić. Niektórzy z kolei na siłę próbują się przyczepić. Ja im kibicuję, bo to w końcu jeden z niewielu polskich banków. Share this post Link to post Share on other sites
janeczka88 0 Report post Posted July 29, 2019 Ja zawsze szukam informacji na temat różnych firm w sieci, a potem z nich korzystam. Wolę poczytam jakie ma wady i zalety . Często na takie tematy informacje znajduje na http://czytooszustwo.pl . Zawsze się sprawdzają, nie lubię kupować czegoś i nie sprawdzić wcześniej. Share this post Link to post Share on other sites
osborne51 0 Report post Posted August 16, 2021 Dobrze przeczytać opinie zanim podejmie się decyzje. Share this post Link to post Share on other sites
Wolnoslaw9390 1 Report post Posted November 19, 2021 Większość osób chwali ten bank, mało kto narzeka. Share this post Link to post Share on other sites
AlojzBrzoza 0 Report post Posted December 7, 2022 Właśnie zastanawiałem się nad nałożeniem konta oszczędnościowego, dzięki za informacje. Share this post Link to post Share on other sites
AgnieszkaMaciejewicz 0 Report post Posted June 27, 2023 Zastanawiam się nad założeniem konta w tym banku, co powiedzie w 2023? Share this post Link to post Share on other sites