Wladeczek 2 Report post Posted September 14, 2012 Mam pytanie odnośnie karty kredytowej w alior sync. Mianowicie na stronie mogę wyczytać informację, że Karta debetowa może być wydana do konta oszczędnościowego w złotych, euro, dolarach amerykańskich i funtach brytyjskich. Karta ta pozwala zarówno na wypłacanie pieniędzy z bankomatu, jak i na płacenie w punktach handlowoâusługowych oraz, że karta umożliwia płatności za pośrednictwem systemu PayPayl. Czyli łączy w sobie funkcje zarówno karty bankomatowej jak i kredytowej? Czy będę mógł dzięki niej dokonywać płatności np.: w portalu ebay.com ? Czy ta karta jest całkowicie bezpłatna czy może są jakieś kruczki? Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedżi. 1 Brainiemabe reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
JanekW 0 Report post Posted September 18, 2012 Tak, karta debetowa w Alior Sync to zarówno karta, dzięki której możesz wypłacać pieniądze z bankomatu oraz karta kredytowa - za pośrednictwem której możesz skonfigurować i uzupełnić o daną kwotę konto PayPal. Szczegółowe informacje znajdziesz na stronie internetowej alior sync. Swego czasu był tam link i instruktarz, w którym krok po kroku pokazane byłło co zrobić by powiązać kartę debetową alior sync z kontem PayPal Share this post Link to post Share on other sites
masterweb 9 Report post Posted October 5, 2012 NIE WIEM, ALE KOLEGA WYŻEJ CHYBA DOBRZE GADA. Jednak czy to dobry pomysł ? aż tak mocno ci zależy na karcie ? po co.. Share this post Link to post Share on other sites