Czarny7 1 Report post Posted May 21, 2013 Co sądzicie o lokatach w Credit Agricole? Promocja zwrotu za rachunki już chyba się skończyła i chciałbym gdzieś kasę włożyć na lokatę. Mam u nich ROR więc myślę o tej lokacie dynamicznej na 4% -np. tu lokaty w Credit Agricole chociaż BGŻ ma lepsze oprocentowanie. Share this post Link to post Share on other sites
majeczka 0 Report post Posted June 26, 2013 Ja też zastanawiam się nad wyborem jakiejś ciekawej lokaty. Z tego co słayszałam to Alior bank ma bardzo ciekawą oferte, ale chcę właśnie porównać z innymi bankami aby wybrać najlepszą z możliwych ofert. ______________________________________ Koniecznie zobacz sypialnie Wrocław! Share this post Link to post Share on other sites
efinansierra.pl 0 Report post Posted June 30, 2013 Szukasz czegoś na szybko sprawdż lokatę na dobry początek IDEA BANKU. Bez utraty odsetek Bez wychodzenia z domu Bez dodatkowych produktów Tylko 1 miesiąc Jesteś zainteresowana WNIOSEK TUTAJ. Share this post Link to post Share on other sites
Arczi2 0 Report post Posted September 2, 2013 A ja słyszałem że ciekawą ofertę Lokaty ma Skok Wołomin.Znajoma mówiła mi że dają aż 6,9% na lokacie. Share this post Link to post Share on other sites
Vlcfdoyx_92 0 Report post Posted February 17, 2014 A ja słyszałem że ciekawą ofertę Lokaty ma Skok Wołomin.Znajoma mówiła mi że dają aż 6,9% na lokacie. no wierzyć się aż nie chce. my poszliśmy w program inwestycyjny na 15 lat, mam nadzieję że po tym czasie znajdzie się jakaś ciekawe lokata na którą będzie można wrzucić wypracowane pieniążki do czasu aż się dzieciom będa należały z racji dojrzałości emocjonalnej;) Share this post Link to post Share on other sites