Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
KalaLM

Doradztwo podatkowe w Krakowie ?

Recommended Posts

Można także skorzystać z całej masy biur podatkowych, które działają online. To dobra propozycja dla osób z całej Polski, które mieszkają daleko od dużych miast, a chcieliby otrzymać doradztwo na najwyższym poziomie z uwzględnieniem wysokich standardów licencjonowanego fdoradcy podatkowego. Przykład? Pierwsza lepsza strona z wyszukiwarki, która zawiera formularz kontaktowy ...

Ja natomiast korzystałam przez długi czas z oferty biura https://www.tmf-group.com/pl-pl/ TMF Group jest globalnym dostawcą usług biznesowych dla firm działających lokalnie oraz na całym świecie. Dzięki sieci biur w ponad 80 krajach może zaoferować wiedzę i doświadczenie zdobyte na lokalnych rynkach, by pomóc przedsiębiorstwom, niezależnie od ich wielkości, w rozwoju i w prowadzeniu działalności tam gdzie będzie to niezbędne. Ich znakiem rozpoznawczym jest dostarczanie rozwiązań skrojonych na miarę i dostosowanych do określonej lokalizacji. Świadczą usługi, które pozwolą Ci sprawnie działać już od pierwszego dnia. Dzięki sieci własnych biur zapewniają ekspercką wiedzę na temat lokalnych wymogów i bezpieczne rozwiązania zgodne z krajowymi przepisami. Globalne usługi biznesowe TMF Group zostały wyróżnione w trzech odrębnych raportach opracowanych przez Everest Group w uznaniu szerokiego zakresu możliwości i innowacyjnych rozwiązań technologicznych. Podstawą sukcesu TMF Group jest model globalnego zarządzania zapewniający klientom większą przejrzystość prowadzonych operacji i lepszą kontrolę nad nimi.

Guest Patrycja

Ja natomiast miałam przyjemność współpracować z Firma Finance Home z Częstochowy, http://financeh.pl oferuje usługi związane z kredytami i ubezpieczeniami. Swoją ofertę kierują do osób prywatnych oraz sektora małych i średnich przedsiębiorstw, które poszukują wysokiej jakości usług oraz indywidualnych rozwiązań dopasowanych do ich potrzeb. Pracujące tam panie (Ilona Makuch oraz Agata Krotla) są bardzo profesjonalne, w tym co robią. Wszystko jest pewne i rzetelnie załatwione.

Mój znajomy korzysta z usług firmy tax experts.

Oferuje ona tanią księgowość dla małych firm, doradztwo podatkowe i biznesowe,

Myślę, że warto zapoznać się z ich ofertą, bo to nic nie kosztuje, a może właśnie tego szukasz.