MateuszMS 0 Report post Posted May 3, 2013 Dobry wieczór.Mogę polecić dobrą stronę.Można porównać i wybrać dobrze wyselekcjonowaną ofertę większości banków i złożyć wniosek on-line. Share this post Link to post Share on other sites
vicotria 1 Report post Posted May 31, 2013 Bardzo się cieszę, że ktoś tutaj wkleja strony, które mogą się komuś przydać.Z porównywarkami miałam dotyczenie i wiele z nich niestety lansowało banki, które te porównywarki stworzyły, nie wspominając już o tym, że porównują na starych danych.Ja też mam coś fajnego: kalkulator kredytów, który oblicza wysokość miesięcznej raty dowolnego kredytu jaki byśmy chcieli wziąć i w dodatku sam porównuje oferty różnych banków. Więcej na http://www.kalkulator.pl/kalkulator-kredytowyPozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
efinansierra.pl 0 Report post Posted June 30, 2013 Ja chciałbym zaproponować państwu stronę na której zadbacie o wasze: finanse osobiste (konta, karty kredytowe, kredyty) inwestycje (fundusze, lokaty, rachunki inwestycyjne) ubezpieczenia (majątkowe, komunikacyjne, turystyczne, na życie) finanse twojej firmy (leasingi, rachunki firmowe, kredyty, faktoring, księgowość) ZAPRASZAM DO ZAPOZNANIA SIĘ Z OFERTĄ. POZDRAWIAM Share this post Link to post Share on other sites
Guest lex Report post Posted December 1, 2013 Jesteśmy firmą doradztwa finansowego. Jako niezależny broker kredytowy reprezentujemy naszych Klientów przed instytucjami finansowymi z sektora bankowego. Dobieramy optymalną ofertę ,najpierw negocjujemy kredyt , potem dopiero dopasowujemy ofertę aby uniknąć niepotrzebnych zapytań do BIK ,jak wiadomo wiele zapytań banków o Twój BIK zdecydowanie ją obniża .Procesujemy wszelką dokumentację związaną z kredytem lub inwestycją , pomagamy we wszystkich sprawach związanych z załatwieniem kredytu . Za nasze usługi Klient nie ponosi żadnych opłat. Zdobyte doświadczenie w instytucjach finansowych wykorzystujemy w celu wspięcia i reprezentowania interesów klienta w doborze optymalnych rozwiązań finansowych. W ofercie możemy zaproponować min.: kredyty dla firm obrotowe i inwestycyjne , kredyt od pierwszego dnia działalności firmy , wysokie kwoty w zależności od dochodów , a jeśli masz problemy w BIK i trudności w załatwieniu kredytu , postaramy się pomóc w rozwiązaniu Twojego problemu. Opisz swoją sytuację , lub zadzwoń 512500111, a w pełni zajmiemy się Twoją sprawą www.lexmoneykredyty.co Share this post Link to post Share on other sites
Guest Pac Report post Posted October 1, 2014 Jesteśmy firmą doradztwa finansowego. Jako niezależny broker kredytowy reprezentujemy naszych Klientów przed instytucjami finansowymi z sektora bankowego. Dobieramy optymalną ofertę ,najpierw negocjujemy kredyt , potem dopiero dopasowujemy ofertę aby uniknąć niepotrzebnych zapytań do BIK ,jak wiadomo wiele zapytań banków o Twój BIK zdecydowanie ją obniża .Procesujemy wszelką dokumentację związaną z kredytem lub inwestycją , pomagamy we wszystkich sprawach związanych z załatwieniem kredytu . Za nasze usługi Klient nie ponosi żadnych opłat. Zdobyte doświadczenie w instytucjach finansowych wykorzystujemy w celu wspięcia i reprezentowania interesów klienta w doborze optymalnych rozwiązań finansowych. W ofercie możemy zaproponować min.: kredyty dla firm obrotowe i inwestycyjne , kredyt od pierwszego dnia działalności firmy , wysokie kwoty w zależności od dochodów , a jeśli masz problemy w BIK i trudności w załatwieniu kredytu , postaramy się pomóc w rozwiązaniu Twojego problemu. Opisz swoją sytuację , lub zadzwoń 512500111, a w pełni zajmiemy się Twoją sprawą www.lexmoneykredyty.co Proszę uważac na tego pana spod nr 512500111, jego moralność jest wątpliwa. Zajmuje się nie tylko kredytami, wysyłał również smsy do mojej żony z niemoralnymi propozycjami właśnie z tego numeru. Share this post Link to post Share on other sites
EwelinaW 0 Report post Posted November 5, 2014 dzięi za info Share this post Link to post Share on other sites