adriano 6 Report post Posted September 14, 2012 "Dobre konto" w Millenium pozwala na wyjęcie z powrotem na konto do 3% wydatków na stacjach benzynowych, w supermarketach itd, gdy tylko płaci sie ich karta. maksymalnie miesięcznie mozna odzyskac w ten sposób 50 złotych, a więc rocznie 600 złotych. całkiem miła perspektywa patrząc na to, że konto jest normalnie oprocentowane. Żeby odblokowac taka mozliwośc, wystarczy zadeklarować wpłatę min. 1000 złotych miesięcznie na konto (a więc najniższa krajowa spokojnie wystarczy) i wykonac przynajmniej jedna transakcje bezgotówkową w miesiącu.Wtedy też nie płaci się żadnych opłat za konto ani prowizji. Share this post Link to post Share on other sites
120kilo 0 Report post Posted September 14, 2012 coś tam słyszałem, o ich działaniu. Tak zgadzam się mają ciekawą ofertę przez jakiś czas zastanawiałem się nad założeniem. Jednak zostaje przy Alior Sync. Nie długo zakładam i myślę że przy moich zakupach zwróci się kilka złoty na moje konto. Share this post Link to post Share on other sites
Mr BOB 3 Report post Posted September 21, 2012 Zależy do czego ten ROR ma ci służyć, formalnie to konto do oszczędzania. Ale z tego co czytałem, o ile pierwszy przelew jest za free, to za kolejny przelew trzaba już płacić 7,5 złotego. Kilka takich przelewów i okazuje sie, że koszty utrzymania konta są wyższe niz odsetki ze zgromadzonych na nim oszczędności. Share this post Link to post Share on other sites
Roberto 0 Report post Posted February 6, 2013 No to w innych kontach są przelewy za free i to wszystkie. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Ermena Report post Posted October 30, 2013 Skoro jest taki najlepszy czy dostanę tam pożyczkę skoro jestem w biku ? Potrzebuję szybkiej gotówki i już w wielu miejscach mi odmówili. Share this post Link to post Share on other sites
Greglistening 0 Report post Posted December 2, 2015 z tego co słyszałam, to moze byc z tym ciężko ale wszystko zależy od sytuacji Share this post Link to post Share on other sites
Kredytyk.pl 0 Report post Posted January 7, 2016 ile teraz tam kosztuje konto bankwe utrzymanie takie darmowe zwykłe? Share this post Link to post Share on other sites
necron217 0 Report post Posted November 17, 2016 ja zamykałem konto w Millenium jakieś trzy lata temu choć przyznam że miałem je bardzo długo, jednak znalazłem korzystniejszą ofertę ROR Share this post Link to post Share on other sites
Madoff31 1 Report post Posted November 18, 2016 Millenium jak dla mnie to taki finansowy średniak . Share this post Link to post Share on other sites
xbartosz15 0 Report post Posted November 21, 2016 miałem konto w millenium, jest naprawde godnym polecenia bankiem, ale jednak przeniosłem się do credit agricole Share this post Link to post Share on other sites
upieczony 0 Report post Posted December 10, 2016 Dzieki za rekomendacje. Share this post Link to post Share on other sites
Madoff31 1 Report post Posted December 16, 2016 Lepsze konto ma moim zdaniem mbank-ponieważ jest tam gigantyczny wybór możliwości inwestycyjnych. Share this post Link to post Share on other sites
kingali 0 Report post Posted March 14, 2017 Posiadam konto w Millennium i generalnie jest ok Share this post Link to post Share on other sites
Mojekonto 0 Report post Posted May 5, 2017 Teraz można zgarnąć nawet 560 zł premii. Share this post Link to post Share on other sites
kerdzia 0 Report post Posted September 29, 2017 Też ostatnio zastanawiam się nad przejściem do Millenium, słyszałem o nim wiele dobrego. Zanim jednak podejmiemy taką decyzję warto nabyć wiedzę w tym zakresie, wiedzieć na co zwracać uwagę przy podpisywaniu umowy, znać podstawowe nazewnictwo itp, żeby nie dać się "zagadać" pracownikowi banku : D ja świetne zestawienia kont w banku znalazłam na tym blogu - http://konto-w-banku.pl/ bardzo fachowe porady i porównania banków. Share this post Link to post Share on other sites
Fawaz 0 Report post Posted October 6, 2017 A jak na moje ING jest najlepsze. Nie wiem czemu nikt nie poleca. Share this post Link to post Share on other sites
KredyciarzNerwowy40 4 Report post Posted December 12, 2017 Między tymi kontami nie ma już jakiejś większej różnicy. Share this post Link to post Share on other sites
Inatka93 0 Report post Posted February 6, 2018 Szkoda, że nie zawsze mam ten wpływ 1000 zł. Tak bym skorzystała. Share this post Link to post Share on other sites