tunia 3 Report post Posted September 22, 2019 Czy macie namiary na dobrego radcę prawnego w Krakowie? Nie chcę się tutaj wglebiać w szczegóły ale chodzi tutaj o sprawę spadkową. Share this post Link to post Share on other sites
kendrick93 0 Report post Posted September 23, 2019 Myślę, że na samym początku możesz skorzystać z porad prawnych online. Share this post Link to post Share on other sites
Dockson 0 Report post Posted September 26, 2019 Polecam skontaktowanie się z tym radcą prawnym: https://cpkoscielniak.pl Fachowe i profesjonalne podejście do klienta. Kontakt z pracownikami praktycznie o każdej porze (również telefoniczny). Ludzkie, życzliwe podejście i traktowanie swoich klientów, nie instrumentalne. Prawnik wykaraskal mnie z trudnej sprawy. Share this post Link to post Share on other sites
nabank 0 Report post Posted October 19, 2019 Ja oraz moi znajomi korzystaliśmy z pomocy prawnej Kancelarii Adwokackiej Wojas Pawlak. Tylko, że są oni z Gliwic. Ale jak coś to mogę powiedzieć szczerze, że są to bardzo mili ludzie z wielką wiedzą oraz zawsze bardzo angażują się w każdą sprawę. Ani ja, ani nikt kogo znam nie miał jak do tej pory złych sytuacji związanych z tą kancelarią. Zawsze stają na wysokości zadania. Share this post Link to post Share on other sites
KarolKon 0 Report post Posted October 24, 2019 Chciałbym zarejestrować znak towarowy. Jednak chyba nie poradzę sobie sam. Przydałby mi się jakiś prawnik obeznany w tym temacie. Zastanawaiałem się nad tą firmą: https://www.lawyerline.pl/znaki-towarowe.html . Znacie ich, możecie się wypowiedzieć ? Share this post Link to post Share on other sites
jocelyn 0 Report post Posted October 25, 2019 To firma czy kancelaria? Share this post Link to post Share on other sites
factor 0 Report post Posted January 3, 2020 W sprawach związanych z rynkiem finansowym bardzo dobra jest krakowska kancelaria prosperitas. To solidna ekipa która do każdego klienta podchodzi indywidualnie i nie mam tam miejsca na rutynę. Mam kredyt we frankach, czuję się wykorzystany przez bank i mam zamiar odzyskać nadpłaconą kasę na drodze sądowej. Inaczej się nie da bo bank w swoim mniemaniu zawsze ma rację. Uświadomiłem to sobie po rozmowie właśnie w tej kancelarii i jestem zdeterminowany żeby walczyć. W końcu nie mam nic do stracenia, co miałem stracić już straciłem. Share this post Link to post Share on other sites
tolo 0 Report post Posted February 19, 2020 ja mogę polecić zdecydowanie może nie radcę prawnego ale kancelarię z Krakowa, która naprawdę świetnie działa zarówno jeśli chodzi o sprawy firmowe jak i prywatnych klientów. Zajrzyj sobie na adwokat w krakowie i sprawdź dokładnie z jakiego zakresu prawa oferują swoją pomoc. Share this post Link to post Share on other sites
kellie.kautzer 0 Report post Posted February 25, 2020 Zanim udacie się po poradę prawną warto jednak posiłkować się w dużym stopniu internetem. Share this post Link to post Share on other sites
greenholt.paolo 0 Report post Posted October 22, 2020 Prawnik może służyć pomocą na przykład w kwestiach prawa pracy na wielu płaszczyznach. Przede wszystkim ustali konkretne zasady dotyczące organizacji pracy w zakładzie, kwestii dotyczących własności, użytkowania maszyn oraz umów. _______________________________________ w czym pomoże adwokat zajmujący się prawem pracy Share this post Link to post Share on other sites
keli 0 Report post Posted March 14, 2021 W przypadku, kiedy rodzina nie potrafi znaleźć wspólnego języka, a brak testamentu wywołuje ogromny chaos to należy pójść w kierunku porad prawnych. Kancelaria https://gaworkancelaria.pl/klinika-prawa-rodzinnego/ powinna spełnić swoje zadanie w sposób profesjonalny i rzetelny. Share this post Link to post Share on other sites
korey28 0 Report post Posted March 16, 2021 Czy korzystacie także z porad prawnych online? Share this post Link to post Share on other sites
zachary.carter 0 Report post Posted March 17, 2021 Ja korzystam z porad w sieci i z wielu blogów tematycznych. Share this post Link to post Share on other sites
herbatka 0 Report post Posted March 25, 2021 Jak Kraków to tylko Kancelaria CITI: https://kancelariaciti.pl/ . Jest to kancelaria prawna z wieloletnim doświadczeniem. Specjalizują się w prawie karnym, gospodarczym, rodzinnym oraz dochodzeniu odszkodowań. Bardzo indywidualnie podchodzą do każdego ze swoich klientów. Share this post Link to post Share on other sites