Marek32 1 Report post Posted January 5, 2019 Kwota kredytu: 8000Okres kredytowania: 1-2 lataKwoty 3 ostatnio otrzymanych wynagrodzeń/świadczeń: 3220Rozbicie dochodu na podstawę i dodatki/premie - kwotowo (jeśli występuje)Źródło uzyskiwania dochodów: Umowa o dziełoŁączny okres zatrudnienia u obecnego pracodawcy - od kiedy i do kiedy trwa: od 08.2018, umowa jest regularne przedłużanaNazwa banku, do którego wpływa wynagrodzenie: PKOWiek kredytobiorcy/kredytobiorców: 32Województwo zamieszkania: mazowieckieAktualna kwota kredytów pozostałych do spłaty: 6800Aktualna kwota miesięcznych zobowiązań kredytowychHistoria w BIK(czy były kredyty i czy były poprawnie obsługiwane, punktacja w BIK): raport BIK pobrany dziś poprzez PKO, nie uwzględnia spłaconych przed terminem pożyczki w WBK w tym tygodniu (widnieje tam jeszcze kwota do spłaty 560zł i niespłacone saldo debetowe w PKO 999zł, które w tym momencie jest spłacone), na tą chwilę 457 punktów, w zeszłym roku w Kwietniu miałem opóźnioną spłatę rat WBK (30-60 dni), ta pożyczka właśnie została spłacona.Gdzie były składane wnioski kredytowe w ostatnich 3 miesiącach: PKOChwilówki do spłaty (brak opóźnień):Vivus: 2800Filarum: 934Credilo: 500Ferratum: 1300Miloan: 700Kuki: 800Poszukuję pomocy, cały czas ciągną się*chwilówki, które bez problemu mogę realnie spłacić rozłożone na dłuższy okres czasu przy kwocie 500-1000zl miesięcznie (aktualnie zamieszkuję z rodzicami i taki stan będzie trwał jeszcze przynajmniej ok. kilkunastu miesięcy) natomiast problemem jest to, że pracuję na UoD (ta umowa będzie przedłużana i szykuję się*500-1000zł więcej, ale to rozumiem, że nie jest na papierze i nic nie znaczy) i miałem w zeszłym roku opóźnioną ratę w WBK i kilka zapytań do PKO. 1 Malfoy reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Malfoy 20 Report post Posted January 7, 2019 Świecisz w BIKu. Nie ma rady musisz spłacić chwilówki, wyczyścić BIK zanim pójdziesz po kredyt do banku. Roboty jest sporo jak pisał @Rasta, 3 tysie na raczkę w magazynie w Lidlu czy Amazonie i naucz sie z tego oszczedzać (mieszkasz jeszcze z rodzicami) a nie życ ciagle na kredyt... Share this post Link to post Share on other sites
Marek32 1 Report post Posted March 5, 2019 Udało się, poprzerzucałem wszystkie chwilówki do takich, których nie widać w BIK i rating po tych spłatach podskoczył i udało się dostać pożyczkę w PKO na 18 miesięcy. Share this post Link to post Share on other sites
kermit1234 0 Report post Posted April 3, 2019 Gratuluję !!! Jak by nie patrzeć to spory sukces. Życzę udanej spłaty zobowiązań bez perypetii Share this post Link to post Share on other sites
Olek92 0 Report post Posted July 3, 2019 Oferuję kredyt konsolidacyjny dla osób z trudna historią kredytową oraz problemami w bazach. Jeśli jesteś zainteresowany zapraszam do kontaktu. Mój numer telefonu to 668 810 547. Share this post Link to post Share on other sites
Kantona 0 Report post Posted August 14, 2019 Jak dla mnie trzeba uważać z takimi ofertami Share this post Link to post Share on other sites
PiotrDuda 0 Report post Posted October 11, 2019 W dniu 5.03.2019 o 13:02, Marek32 napisał: Udało się, poprzerzucałem wszystkie chwilówki do takich, których nie widać w BIK i rating po tych spłatach podskoczył i udało się dostać pożyczkę w PKO na 18 miesięcy. A jakie to firmy? Share this post Link to post Share on other sites
gavin.fahey 0 Report post Posted November 5, 2019 Na chwilówki trzeba uważać. Jakie macie z nimi doświadczenia. Ja radziłbym wybrać się do doradcy finansowego. Profesjonalna obsługa i dobranie oferty do każdego klienta. Trzeba uważać by nie wpaść jeszcze bardziej w długi. konsolidacja kredytu Share this post Link to post Share on other sites
anastazia 0 Report post Posted August 31, 2022 Owszem liczna grupa osób pożycza pieniądze i nie krytykuję tego, lecz jest to zobowiązanie finansowe. Trzeba pamiętać, by wszystko spłacić w terminie. Jakby było nam za ciężko to kredyt konsolidacyjny na spłatę chwilówek Gorzów jest polecanym przez ekspertów rozwiązaniem na pętlę zadłużenia. Share this post Link to post Share on other sites