Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
Marek32

Konsolidacja chwilówek + mała kwota dodatkowa

Recommended Posts

Kwota kredytu: 8000
Okres kredytowania: 1-2 lata
Kwoty 3 ostatnio otrzymanych wynagrodzeń/świadczeń: 3220
Rozbicie dochodu na podstawę i dodatki/premie - kwotowo (jeśli występuje)
Źródło uzyskiwania dochodów: Umowa o dzieło
Łączny okres zatrudnienia u obecnego pracodawcy - od kiedy i do kiedy trwa: od 08.2018, umowa jest regularne przedłużana
Nazwa banku, do którego wpływa wynagrodzenie: PKO
Wiek kredytobiorcy/kredytobiorców: 32
Województwo zamieszkania: mazowieckie
Aktualna kwota kredytów pozostałych do spłaty: 6800
Aktualna kwota miesięcznych zobowiązań kredytowych
Historia w BIK(czy były kredyty i czy były poprawnie obsługiwane, punktacja w BIK): raport BIK pobrany dziś poprzez PKO, nie uwzględnia spłaconych przed terminem pożyczki w WBK w tym tygodniu (widnieje tam jeszcze kwota do spłaty 560zł i niespłacone saldo debetowe w PKO 999zł, które w tym momencie jest spłacone), na tą chwilę 457 punktów, w zeszłym roku w Kwietniu miałem opóźnioną spłatę rat WBK (30-60 dni), ta pożyczka właśnie została spłacona.
Gdzie były składane wnioski kredytowe w ostatnich 3 miesiącach: PKO

Chwilówki do spłaty (brak opóźnień):
Vivus: 2800
Filarum: 934
Credilo: 500
Ferratum: 1300
Miloan: 700
Kuki: 800

Poszukuję pomocy, cały czas ciągną się*chwilówki, które bez problemu mogę realnie spłacić rozłożone na dłuższy okres czasu przy kwocie 500-1000zl miesięcznie (aktualnie zamieszkuję z rodzicami i taki stan będzie trwał jeszcze przynajmniej ok. kilkunastu miesięcy) natomiast problemem jest to, że pracuję na UoD (ta umowa będzie przedłużana i szykuję się*500-1000zł więcej, ale to rozumiem, że nie jest na papierze i nic nie znaczy) i miałem w zeszłym roku opóźnioną ratę w WBK i kilka zapytań do PKO.

Świecisz w BIKu. Nie ma rady musisz spłacić chwilówki, wyczyścić BIK zanim pójdziesz po kredyt do banku. Roboty jest sporo jak pisał @Rasta, 3 tysie na raczkę w magazynie w Lidlu czy Amazonie i naucz sie z tego oszczedzać (mieszkasz jeszcze z rodzicami) a nie życ ciagle na kredyt...

Udało się, poprzerzucałem wszystkie chwilówki do takich, których nie widać w BIK i rating po tych spłatach podskoczył i udało się dostać pożyczkę w PKO na 18 miesięcy.

Oferuję kredyt konsolidacyjny dla osób z trudna historią kredytową oraz problemami w bazach. Jeśli jesteś zainteresowany zapraszam do kontaktu. Mój numer telefonu to 668 810 547. 

W dniu 5.03.2019 o 13:02, Marek32 napisał:

Udało się, poprzerzucałem wszystkie chwilówki do takich, których nie widać w BIK i rating po tych spłatach podskoczył i udało się dostać pożyczkę w PKO na 18 miesięcy.

A jakie to firmy?