Kołcz22 0 Report post Posted October 11, 2022 Jak chcesz inwestować w nieruchomości to dobrze będzie jak skorzystasz z wsparcia doświadczonych ludzi na przykład biura nieruchomości. Na śląsku skieruj się tutaj https://www.cn-kaczmarek.pl/ bo to rzetelny partner z wieloletnim doświadczeniem. Pomogą ci znaleźć nieruchomość, zajmą się jej zarządzaniem czy sprzedażą. Z nimi obędzie się bez problemów i strat. Share this post Link to post Share on other sites
miriam 0 Report post Posted November 22, 2022 Uważam, że inwestycja w nieruchomości to zawsze bardzo dobre rozwiązanie. Dlatego polecam rzucić okiem na taką opcję jak nowe mieszkania lublin: https://galadom.pl/ . Jestem pewna, że spodobają się Wam ich propozycje. Share this post Link to post Share on other sites
ruby.schroeder 0 Report post Posted December 8, 2022 (edited) Księga wieczysta jest swego rodzaju dowodem osobistym nieruchomości. Powinna odzwierciedlać rzeczywisty (tzn. aktualny) stan prawny nieruchomości. Tak długo jak nieruchomość nie jest przedmiotem transakcji lub obciążeń, tak długo wpisy w księdze wieczystej nie są aktualizowane. __________________________________ sprawdzanie księgi wieczystej Edited December 8, 2022 by ruby.schroeder Share this post Link to post Share on other sites
fortal 0 Report post Posted December 28, 2022 Myślę, ze taka inwestycja nie jest dobra dla osób, które miałyby wziąć kredyt pod inwestycję. W takim przypadku zdecydowanie lepiej wynająć sobie mieszkanie w nowoczesnym standardzie. Tutaj https://lublin.mdr.pl znajdziecie ofertę mieszkań pod najem instytucjonalny. Share this post Link to post Share on other sites
Margot 0 Report post Posted April 12, 2023 Cześć, ostatnio rozmawiałam ze znajomymi i opowiadał mi, że zaczyna inwestować w nieruchomości, że to jedyna pewna inwestycja. Poszukałam trochę w Internecie i znalazłam ofertę apartamenty koszalin. Planują rozpocząć budowę apartamentów nad morzem i pomyślałam, żeby oprócz inwestycji zacząć wynajmować taką nieruchomość. Co myślicie o moim pomyślę ? Share this post Link to post Share on other sites
romann 0 Report post Posted September 15, 2023 Inwestowanie w nieruchomości też mnie niedawno zainteresowało bo chcę zainwestować w apartament inwestycyjny na osiedlu Modern Tower w Trójmieście, to idealne miejsce pod wynajem biznesowy a w tej inwestycji mogę liczyć na wsparcie w zarządzaniu najmem Share this post Link to post Share on other sites
stasia 0 Report post Posted October 2, 2023 (edited) Jeśli masz problem z komornikiem i chcesz sprzedać nieruchomość, od siebie mogę polecić [url=https://grb-nieruchomosci.pl/skup-nieruchomosci-z-komornikiem/]skup nieruchomości z komornikiem[/url]. Edited October 2, 2023 by stasia Share this post Link to post Share on other sites
Grzesieeek 0 Report post Posted November 5, 2023 Nie od dziś wiadomo, że dobrą inwestycją są nieruchomości np apartament z tarasem na sprzedaż mikołajki i wynajem go może okazać się przyszłościową inwestycją. Inwestowanie w apartamenty na Mazurach to nie tylko korzyści krótkoterminowe, ale także długofalowe. Region ten stale rozwija swoją ofertę turystyczną, inwestując w nowe atrakcje, szlaki turystyczne i udogodnienia. Dlatego właściciele apartamentów na Mazurach mogą liczyć na ciągły wzrost zainteresowania turystów. Share this post Link to post Share on other sites
annitra 0 Report post Posted November 8, 2023 Teraz inwestowanie w takie nieruchomości jest bardzo powszechne. Obecnie popularne są nieruchomości w Hiszpanii, w postaci letnich domów lub apartamentów na południowym wybrzeżu. Można znaleźć kilka stron internetowych oferujących tego typu nieruchomości, przykładem jest https://hiszpanianieruchomosci.pl/. Co sądzicie o takiej formie ulokowania kapitału? Share this post Link to post Share on other sites
Eliza111 0 Report post Posted May 7 W co według Was obecnie warto inwestować i dlaczego? Przeglądałem różne portale internetowe i natrafiłem na bardzo interesujący Ranking najlepszych brokerów forex , który pomógł mi w podjęciu decyzji na temat wyboru brokera forex. Share this post Link to post Share on other sites
Almost 0 Report post Posted August 6 Jeżeli szukacie natomiast domu dla siebie to polecam kontakt z firmą Domix. Od lat projektują i budują domy szkieletowe, które spełniają oczekiwania klientów w stu procentach. Share this post Link to post Share on other sites
Krka 0 Report post Posted October 17 Z tym inwestowaniem w nieruchomości, zwłaszcza na zachodzie, to się poważnie zastanówcie. Od kilku miesięcy ceny na zachodzie spadają po 10% rocznie. Wyjątkiem są miejsca ściśle turystyczne, które mocno się rozwijają (np. Costa del Sol). Mocno zgłębiałem ten temat i wejść w ten biznes jest prosto, gorzej z wyjściem i ew. stopą zwrotu z najmu. Alternatywnie można inwestować w jakieś REITy albo konkretne spółki giełdowe, które budują nieruchomości. Bez problemu można dostać kilka procent zwrotu z dywidendy. Wydaje mi się, że dzisiaj kluczem jest płynność inwestycji, niekoniecznie sam kierunek tej inwestycji. Share this post Link to post Share on other sites