kasiaukr 0 Report post Posted December 6, 2018 W jakim banku opłaca się założyć konto ?? Share this post Link to post Share on other sites
Ukredytowani.pl 5 Report post Posted December 9, 2018 Obecnie? W takim w którym nie ma zbyt wielu warunków do spełnienia aby było darmowe oraz w takim w którym łatwo jest o limit kredytowy jak braknie Ci kasy. PKO BP - Konto za zero, Idea Bank (jak już skończą nagonkę na ten bank), Nest Bank itd. Share this post Link to post Share on other sites
KarolinaStrasburger 0 Report post Posted December 20, 2018 W millenium do 26 roku życia jest bardzo w porządku oferta, jednak jak potem to nie wiem. Share this post Link to post Share on other sites
martyna_a 0 Report post Posted September 22, 2019 A ja dodam od siebie, że to zależy czego szukamy. Lepiej zastanowić się nad tym, jakie cechy bank powinien mieć, niż myśleć o konkretnej instytucji i tu ją wymieniać. Ważne np. czy na proste konto tylko do przyjmowania wynagrodzenia, najlepiej z darmowym prowadzeniem, darmową kartą tudzież przelewami. Opcja taka jest zazwyczaj oferowana młodym osobom. Mają ją ewentualnie także ci, którzy zakładali konto ładnych parę lat temu. Sama mam w mBanku ofertę darmowego wszystkiego dosłownie, ponieważ konto zakładałam w roku 2008. Ponadto, można szukać konta także z innymi bonusami, typu cashback - często dla nowych klientów. Niektóre banki oferują zwrot iluś procent kwot za rachunki. Czemu im się to miałoby opłacać? Otóż rachunki opłacamy z konta, które posiadamy lub planujemy posiadać bardzo długo. Z drugiej strony, myślę, że należy oddzielić myślenie o rachunku bieżącym i oszczędnościowym razem. Każdy z tych produktów może zostać uruchomiony w innym banku. Co prawda, szybka wypłata pieniędzy zamrożonych na koncie oszczędnościowym nie będzie zrealizowana w ciągu 5 minut, ale pomyślmy o tym, jak o swego rodzaju utrudnieniu dla pokusy szybkiego skorzystania z tejże gotówki. To samo tyczy się lokat bankowych. Także i lokata może zostać otwarta w innej instytucji niż ta, na którą otrzymujemy pensję. Sama tak mam. Po otwarciu lokaty w innym banku, przelałam tam pieniądze i były one na lokacie w niecałe 24h. Share this post Link to post Share on other sites
latwaratka 0 Report post Posted October 18, 2019 Osobiście mogę polecić nestbank lub mbank zależy na czym ci bardziej zależy czy na opłatach za konto czy też obsłudze klienta lub dobrej aplikacji bankowej Share this post Link to post Share on other sites
PiotrDuda 0 Report post Posted October 20, 2019 mbank był ok. Oststnio coś modzą. Share this post Link to post Share on other sites
eichmannkody 0 Report post Posted August 19, 2020 Wybierając konto bankowe należy zwrócić uwagę, aby nie kosztowało dużo. Share this post Link to post Share on other sites
gerda51 0 Report post Posted December 10, 2020 Wszystko zależy od naszych oczekiwań, najlepiej wybrać się do banku i skorzystać z doradztwa fachowej osoby. Share this post Link to post Share on other sites
ugerlach 0 Report post Posted January 27, 2021 Najlepiej sprawdzić rankingi internetowe, tak aby porównać różne konta i wybrać to najbardziej odpowiednie. Share this post Link to post Share on other sites
keslie 0 Report post Posted February 16, 2021 Wiadomo, że warunki prowadzenia konta to jest najważniejsza rzecz i na to się patrzymy, no ale też i warto zwracać uwagę na inne czynniki. Dla mnie najważniejszą rzeczą była obsługa klienta. To też jednak może zależeć od waszego oddziału. Poszukajcie dobrych promocji bankowych, tych poszukacie sobie w internecie. Na stronie http://www.psychomanipulacja.pl/promocje-bankowe-jak-sie-nie-naciac/ dowiecie się jak przygotować się do tej decyzji. Share this post Link to post Share on other sites
rozasawicka78 0 Report post Posted February 17, 2021 Na bankipromocje.pl można sprawdzić ranking kont osobistych i aktualne promocje bankowe kont można spotkać konto całkowicie darmowe lub bezpłatne pod warunkiem spełnienia prostych warunków banku, np. płatności kartą na określoną kwotę. Share this post Link to post Share on other sites
kerdzia 0 Report post Posted April 16, 2021 Zanim zdecydujesz się na konkretny bank, warto zajrzeć tutaj: https://konto-w-banku.pl/ , dlatego, że tam znajdziesz oferty z różnych banków w jednym miejscu Są także rankingi banków i ofert Można szybko porównać ze sobą oferty, a to wszystko na jednej stronie! Share this post Link to post Share on other sites
Madame 1 Report post Posted January 19, 2022 Ja mam aliora i sobie chwalę. Share this post Link to post Share on other sites
KredyciarzNerwowy40 4 Report post Posted September 13, 2022 Ja mam w mbanku!!! Tak to ja widzę. Ich oferta jest moim zdaniem najlepsza!! _____________________________________________ https://pracemagisterskie-licencjackie.pl/kierunek/pielegniarstwo Share this post Link to post Share on other sites
brannon63 0 Report post Posted October 28, 2022 Ja mam od kilku lat w Mbanku i jestem zadowolony. Share this post Link to post Share on other sites
monahan.tomasa 0 Report post Posted November 20, 2022 Ja mam od kilku lat w mbanku i jestem zadowolona. Share this post Link to post Share on other sites