Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka PrywatnościJak wyłączyć cookies?AKCEPTUJĘ
Właśnie dostałem pismo z Deutsche Banku o zmianie regulaminu z racji przeniesienia banku DB do Santander Bank Polska z dniem 9 listopada 2018.
Na początku roku myślałem że to BZ WBK kupił DB ale teraz okazało się że właścicielem BZ WBK są Hiszpanie no i co o tym Santanderze myślicie? Uciekać z DB aby nie być przejetym przez Santander?
W piśmie napisali że:
od 1 października 2018 wypłaty gotówkowe za pomocą kart DB można za darmo robić w bankomatach Santandera
Numery rachunków się nie zmienią
opłaty niby nie ulegną zmianie
oprocentowanie lokat i rachunków bez zmian
sposoby spłaty dotychczasowych kredytów na tych samych zasadach
nie zmienią się usługi maklerskie
A zmienić mają się:
produkty bankowe na te które są obecnie w Santanderze
Konta osobiste i karty kredytowe dostaną nowe nazwy
od 12 listopada easyNET zostanie zastąpiony Santanderem Online także tam trzeba sie będzie logować
Witam,
Właśnie dostałem pismo z Deutsche Banku o zmianie regulaminu z racji przeniesienia banku DB do Santander Bank Polska z dniem 9 listopada 2018.
Na początku roku myślałem że to BZ WBK kupił DB ale teraz okazało się że właścicielem BZ WBK są Hiszpanie no i co o tym Santanderze myślicie? Uciekać z DB aby nie być przejetym przez Santander?
W piśmie napisali że:
A zmienić mają się:
Deutsche Bank raczej w Niemczech, Szwajcarii i Polsce miał dobrą opinię: https://www.kredite-darlehen-von-privat.ch/ein-minikredit
Ale czy Santander jest równie dobry?