Donnarus 0 Report post Posted January 8, 2016 ja założyłem po 18 roku życia BZWBK i wtedy było dla mnie ok, ale teraz widzę ze jest to jedno z droższych kont, po 4 latach doszła opłata za prowadzenie konta 1 zł, niby nic no ale miało być darmowe. A ostatnio założyłem dla testów konto w mBanku no i na razie jest ok, mius jest taki ze mają mało placówek i jak chcesz coś załatwić osobiście, a mieszkasz w mniejszej miejscowości to czeka cie wycieczka do miasta. Share this post Link to post Share on other sites
natka 0 Report post Posted February 1, 2016 Czyli konta w Alior banku nie polecacie? Share this post Link to post Share on other sites
Chwilówki 0 Report post Posted June 3, 2016 Od kiedy Alior musi być jako konto główne tj. wpływać na nie wynagrodzenie - to nie. Share this post Link to post Share on other sites
Franio234 0 Report post Posted December 24, 2016 w mbanku napewno masz darmowe konto Share this post Link to post Share on other sites
aszczerbik 0 Report post Posted March 1, 2017 Ja mam konto w Pekao S.A. i też mi często naliczają jakieś prowizje, szczerze mówiąc nawet nie wiem za co. Share this post Link to post Share on other sites
Robotek1521 0 Report post Posted August 21, 2017 Ja mam konto w Alior i nie narzekam. Choć co miesiąc pobierają opłatę 5 zł za kartę i coś tam jeszcze. Share this post Link to post Share on other sites
Mila 0 Report post Posted August 23, 2017 Najgorsze jakie miałam PKO opłaty z kosmosu, a jak chcesz się dowiedzieć w banku co to i za co, to traktują cię według dwóch schematów albo złodzieja albo kretyna. Share this post Link to post Share on other sites
alidiana 0 Report post Posted June 8, 2018 Tak naprawdę ile kont tyle opinii. Wszystko zależy od tego, czego dana osoba oczekuje od oferty bankowej na konta osobiste. Ja od dłuższego czasu posiadam konto w Eurobanku, gdyż według mnie mają świetne oferty nie tylko na konta, ale także lokaty i kredyty. Wcześniej miałem konto w innym banku, gdzie płaciłem praktycznie za wszystko, od przelewów po wypłatę w bankomacie. Zawsze myślałem, że przenoszenie konta z jednego banku do drugiego, jest dość problematyczne i czasochłonne, ale przeglądając oferty trafiłem na pomocny artykuł https://www.eurobank.pl/produkty,uslugi-dodatkowe,jak-przeniesc-konto,97,9.html co jeszcze bardziej utwierdziło mnie, że wykonuję dobry ruch zmieniając bank, gdyż załatwianie za klienta wszelkich formalności moim zdaniem świadczy o profesjonalnym podejściu do obsługi. Oprócz powyższego, bank oferuje również konta dla juniorów, a także dodatkową usługę przelewów ekspresowych. Takie konto spełnia moje wszelkie oczekiwania, gdyż w każdej chwili mogę wziąć kredyt czy założyć dodatkową lokatę na bardzo atrakcyjnych warunkach. Share this post Link to post Share on other sites
alan 0 Report post Posted June 17, 2018 W dniu 23.08.2017 o 17:36, Mila napisał: Najgorsze jakie miałam PKO opłaty z kosmosu, a jak chcesz się dowiedzieć w banku co to i za co, to traktują cię według dwóch schematów albo złodzieja albo kretyna. Zgadzam się w 100%. Ostatnio ściągnęli mi z konta 110 zł i nie miałem pojęcia za co. Okazało się, że tyle kosztuje wysłanie listu z PKO do klienta!! Dostałem upomnienie, jakobym rzekomo nie doniósł papierów co składam co roku do kredytu, a zaniosłem wszystko w terminie. To wysłali mi upomnienie, że mam to dostarczyć i za to sobie odjęli 110 zł. Złożyłem reklamacje - dwa miesiące minęło i nic. Banda złodziei i mataczy. Share this post Link to post Share on other sites
kerdzia 0 Report post Posted June 29, 2018 To jest prawda, że konto każdy musi dopasować do siebie, ponieważ każdy z nas ma inne wymagania i inne potrzeby Jeśli poszukujecie konta bankowe dla studenta to warto zajrzeć na oferty opisane tutaj: http://www.konto-studenckie.pl/ Można nie tylko szybko znaleźć coś odpowiedniego dla nas, ale także porównać oferty tak by znaleźć najlepszą Share this post Link to post Share on other sites
banana22 0 Report post Posted July 22, 2018 PKO nigdy wiecej Share this post Link to post Share on other sites
rasza 0 Report post Posted July 24, 2018 alior bank nigdy !! Share this post Link to post Share on other sites
umbera 0 Report post Posted July 25, 2018 nigdy nie zaloze konta w bgz !!!! Share this post Link to post Share on other sites