pebs 1 Report post Posted October 8, 2017 Jakie macie pomysły na impreze integracyjną w niewielkiej firmie. Gdize to zorganizować? Share this post Link to post Share on other sites
BartekGrodzki 0 Report post Posted October 9, 2017 Może wypad na paintball? Fajna opcja, aby się trochę zintegrować Share this post Link to post Share on other sites
Zocha3 1 Report post Posted October 9, 2017 W ostatnim czasie popularne stały się tzw. escape roomy. Sama byłam na takiej imprezie integracyjnej. Rozrywka połączona z łamigówkami. Fajna sprawa Share this post Link to post Share on other sites
tunia 3 Report post Posted October 9, 2017 Nie wiem czy paintball będzie dobrą opcją. Robi się coraz chłodniej. Można coś takiego zaplanować latem, ale nie w pażdzierniku czy w listopadzie.... Jest coś takiego jak laserowy paintball, ale obawiam sie,ze jest to raczej zabawa dla dzieci, a nie dla dorosłych i poważnych ludzi. Proponowałabym wynająć jakąś salę na imprezę firmową. Może jakąś dobrą muzykę? I alkohol. W Krakowie dobre imprezy organizuja w resturacji u Ziyada w zamkku w Przybyłowicach uziyada.krakow.pl/pl/klienci_biznesowi/imprezy_firmowe Share this post Link to post Share on other sites
Robotek1521 0 Report post Posted October 18, 2017 A co sądzicie o... takiej imprezie na torze Kraków? Osobiście wydaje mi się, że jest to bardzo kreatywny pomysł i warto spędzić w ten sposób czas Share this post Link to post Share on other sites
toczan 0 Report post Posted November 2, 2017 Patrzcie tutaj - https://www.zielonapolana.com.pl/oferta_dla_firm.php Genialna miejscówka, mają tam w zasadzie wszystko, co sobie tylko wymyślicie, ale przede wszystkim - genialna zabawa niewielkim kosztem. Oczywiście wiele zależy od tego, jakie macie oczekiwania, ile jesteście w stanie na ten cel wydać. Bo tutaj zorganizują wam prawie każdą atrakcję - sami zobaczcie program. Wszystko tam mają, łącznie z lotami balonem ;-) Share this post Link to post Share on other sites
jocelyn 0 Report post Posted November 13, 2017 Ja bardzo lubię Nova Restobar na Kazimierzu. Share this post Link to post Share on other sites
nola 0 Report post Posted December 28, 2017 Bardzo fajne wyjazdy integracyjne we Wrocławiu organizuje firma x-action. Nie wiem przypadkiem czy nie działają na terenie całego kraju, można do nich przedzwonić i się zapytać Share this post Link to post Share on other sites
KasiaWalczak 0 Report post Posted January 24, 2018 Zeknij na firmę eEvent z Krakowa, znajdziesz w google -------------------------------------------------- Polecam najlepsze rolety zewnętrzne i na stronie producentrolet24.pl Share this post Link to post Share on other sites