Byun 0 Report post Posted January 16, 2017 Czy możecie coś rozsądnego polecić jakbym chciał się przeprowadzić na odludzie? Przez rozsądne rozumiem brak limitów, stosunkowo dobry transfer i znośna ilość awarii. Wiadomo że będzie gorzej niż w centrach miast, ale czy jest jakaś usługa która można się zainteresować? Share this post Link to post Share on other sites
monikowa26 0 Report post Posted January 18, 2017 Ja korzystam z Orange dobra prędkość,super zasięg. Ale jeśli chodzi o cenę to u nich opłaca się jedynie pakietować usługi. Share this post Link to post Share on other sites
propabilistyk 0 Report post Posted January 20, 2017 A jak z limitami? Trzeba będzie wybrać jakiś internet mobilny. Opcją jest internet radiowy ale to już musisz wiedzieć czy ktoś go w okolicy oferuje i czy złapiesz zasięg. Nie testowałem i nie wiem do końca jak to w praktyce działa ale wszędzie będziesz miał zasięg internetu satelitarnego. Najprawdopodobniej będą limity danych. Share this post Link to post Share on other sites
Kamila 0 Report post Posted February 13, 2017 Ofert jest dzisiaj naprawdę dużo, ale w zależności od konkretnego miejsca może być dość różnie z zasięgiem, dlatego warto jest sprawdzić co i jak. Share this post Link to post Share on other sites
Zakamarka 0 Report post Posted March 9, 2017 ja na szczęście nie korzystam z internetu w telefonie więc nie muszę się martwić że nie mam połączenia Share this post Link to post Share on other sites
jocelyn 0 Report post Posted March 11, 2017 Ja korzystam z internetu mobilnego w Orange. Share this post Link to post Share on other sites
Zakamarka 0 Report post Posted March 13, 2017 ja z Orange mam kiepskie doświadczenia, nie lubię tej sieci. Wolę zdecydowanie Play. Share this post Link to post Share on other sites
Amy_25 0 Report post Posted March 20, 2017 Ja też korzystam z internetu z Orange, niby fajne, duży transfer i szybko się strony otwierają ale samo urządzenie często się zacina, co jest bardzo irytujące. Share this post Link to post Share on other sites
Mendoza 0 Report post Posted March 22, 2017 Wszystko zależy od tego jakie to odludzie. Ogólnie najlepiej internet mobilny, ale pewnie LTE nie złapie więc będzie ciężko. Możesz jeszcze pomyśleć o internecie radiowym, ale ten jest mocno wrażliwy na zmiany pogody i np. przy dużym deszczu lub podczas burzy cięzko jest z niego korzytać. Share this post Link to post Share on other sites
alidiana 0 Report post Posted March 24, 2017 Ja wybrałam szybki internet 250MB/s, bo wtedy nic mnie nie ogranicza. Zdradzę wam, że oprócz ciągłego wykorzystywania szybkiego internetu do pracy, niemal każdego dnia oglądam razem z synem filmy i seriale online. Oprócz tego syn wkręcił się w gry online, przy których spędza bardzo dużo czasu. Dlatego jest nam potrzebny szybki internet, który jest niezawodny oraz wi-fi w całym domu. Jeżeli dalej zastanawiasz się co wybrać to polecam usługę https://www.upc.pl/pomoc/ z której otrzymasz więcej szczegółowych informacji. Share this post Link to post Share on other sites
tunia 3 Report post Posted January 15, 2018 Ale autor pyta się tutaj o internet poza miastem. UPC jest dobrym operatorem, ale intenretu poza miastem nie oferuje. Wyłącznie na kablu , w domu. I nie dla wszystkich bo jednak działaja raczej na wiekszych osiedlach bloków/ Z mojego doświadczenia najlepszy zasięg mają: orange plus oraz t mobile Nie polecam virgin bo o ile dobrze działa w mieście to poza miastem już niekoniecznie. Radzę również skorzystać z tej porównywarki ofert operatorów: https://panwybierak.pl/- można zestawić sobie wszystkie oferowane oferty. Share this post Link to post Share on other sites
ulala 0 Report post Posted December 6, 2018 A ja korzystam z internetu mobilnego https://otvarta.pl/internet . Mimo że jest to nowa sieć na naszym rynku to przekonała mnie do siebie ich oferta 100 +200 noc za 39,99 zł . Umowę mam na czas nieokreślony ,z zasięgiem też nie mam problemów. Share this post Link to post Share on other sites
maras 0 Report post Posted February 8, 2020 Najlepiej zdecydować się na internet mobilny. Trzeba tylko sprawdzić czy faktycznie będzie działał w danej lokalizacji. Tutaj https://panwybierak.pl/oferty/internet-mobilny/24 sobie zerknijcie. Jest tam wiele ofert w jednym miejscu. Można bowiem porównać propozycję i w ten sposób podjąć świadomie decyzję. Dobre jest bowiem to, że taki internet można wszędzie ze sobą zabrać. Share this post Link to post Share on other sites